kürtaj sonrası adet ne zaman olur lütfen yardım...

Canım sen aynı doktoramı gidiyorsun sürekli yoksa başka doktorada gittin mi
Canım biz Bingöldeyiz burada 1 tane özel hastene var. devlete de gidemiyorum.. bir gün sonraya felan atıyorlar kan testini felan. gidiş gelişlerimiz denk gelmior köyde oturyuyorz. napcamı şaştım.. ama bu doktorum iyi gibi. rahmime baktı bişey yok dedi. eger parça felan kalsaydı agrı olurmuydu acaba ?

Canım biz Bingöldeyiz burada 1 tane özel hastene var. devlete de gidemiyorum.. bir gün sonraya felan atıyorlar kan testini felan. gidiş gelişlerimiz denk gelmior köyde oturyuyorz. napcamı şaştım.. ama bu doktorum iyi gibi. rahmime baktı bişey yok dedi. eger parça felan kalsaydı agrı olurmuydu acaba ?
Canım yasemin ilacın bittikten sonra olur adetin gunde bir tane mi içiyorsun parca kaldıtsa kanaman olur zaten

Evet canım gün de bir içiyorum.. bi de canım benim hcg düşmemişti en son 9.12 felan dı. çok yavaş düşüyor dedi doktor böle olanda varmmş..

Canım sen neden dolayı kürtaj oldun isteyerek mi yoksa bebegin kalp atışı duyulmadı vs neden dolayı ona göre cevremden örnek paylaşacagım

Canım sen neden dolayı kürtaj oldun isteyerek mi yoksa bebegin kalp atışı duyulmadı vs neden dolayı ona göre cevremden örnek paylaşacagım
Yok canım istiyerek olur muyum :( canım beim 4.5 sene cocugum olmadı 1 aşılama 4 tüp bebek yaptık olmadı. son tüp bebegimiz de pcg yöntemi yaptık embriyolar çekirdeksiz geldi sizin resmen çocugunuz olmaz die bizi eve gönderdiler çareniz ankarada ameliyat olup tekrar tüp bebk denicektik ve fiyatı 50 bin di bu işlemlerin . o ay ankara ya gittik. evet böle ble yapıca dedi doktor yazın gelin ameliyat olup benden hüçre alıp dier aya tüp bebek denicez dedi ama garantisi yok dedi tabi. dünya başıma yıkılmış bi şekirde geri döndük.. umudu kesmiştim ben olmuycak diordum meğerse canım ankaraya gittigim de hamileymişim :( :( :(

Abladım cok üzüldüö şöleki benim kürtajdan sonra 1 hafta içinde hızla hgc değerim düşmeye başladı ve kürtaj yaptıktan sonr cok az kanamam vardı progestan kullandım sürekli benim arkadaşım var onda dış gebelik oluşmuş ve operasyon sonrası hgc 1 ayda falan düşmüş oda yavaş yavaş o yüzden sordum kist oluştu ise onlarında alınması gerekiyor die biliyorum ben

Doktorlara da fazla güvenmiyorum bu arada bana da doktorlar kesinlikte tedavisiz hamile kalamazsın dediler fakat ben ilk gebeliğimdede şimdide tedavi olmadan hamile kaldım canı veren Allah nasıl kesin konuşurlar anlamam

Doktor kist var dedi yasmin ilacı verdi onu kullanıyorum canım 5.6 gün oldu kullanalı hala adet olmadım belirti de yok :KK43:

Ben yanlis mi biliyorum yoksa d.k.h kullanirken adet gorulmuyormuydu ???
Benim bildigim o ilac adet oldugun gun birakilip bi sonraki adete kadar kullanilacak diye biliyorum

O ilacı bi kaç tane kullanım yöntemi var tatlım adet olamayan kişilerede veriliyor bir kutu bitince adet oluyorsun adet bitince tekrar başlıyorsun hemde doğum kontrolunu de sağlamış oluyor doktor

Ben yanlis mi biliyorum yoksa d.k.h kullanirken adet gorulmuyormuydu ???
Benim bildigim o ilac adet oldugun gun birakilip bi sonraki adete kadar kullanilacak diye biliyorum
Aynen canım ya bi kaç kişi daha böle söyledi 11 tane daha var o ilçtan acaba diorum kullanmaya devam etsem mi ya da sogan suyu mu yapsam bilmiyorum :(

O ilacı bi kaç tane kullanım yöntemi var tatlım adet olamayan kişilerede veriliyor bir kutu bitince adet oluyorsun adet bitince tekrar başlıyorsun hemde doğum kontrolunu de sağlamış oluyor doktor
Canım bana hem adet olmadım hem de kist var die verdi 11 tane kaldı devam etsm mi acaba :( hala adet olmadım. zaten korunmakta istemiyorum :( bi de bu dogum kontrol hapı uzun süre etkisini gösteriri mi bıraksam da :(

Canım bana hem adet olmadım hem de kist var die verdi 11 tane kaldı devam etsm mi acaba :KK43: hala adet olmadım. zaten korunmakta istemiyorum :KK43: bi de bu dogum kontrol hapı uzun süre etkisini gösteriri mi bıraksam da :KK43:
Canım 11 tane kalmış zaten bence bunu bitir bittikten sonra kanaman başlar zaten 1 hafta içerisinde doğum kontrol hapı cok uzun süre kullanılırsa yumurtada tembellik yapıyor senin sadece bir defaya mahsus olan birsey ilaç kullanıp bittikten sonra başlıcak adetin birde doktorun verdiği tedaviyi yarıda kesip hemen alternatif tıbba yönelme derim sen bilirsin yineden kürtaj sonrası hemen hamile kalmakta uzmanlara göre doğru değil

Canım 11 tane kalmış zaten bence bunu bitir bittikten sonra kanaman başlar zaten 1 hafta içerisinde doğum kontrol hapı cok uzun süre kullanılırsa yumurtada tembellik yapıyor senin sadece bir defaya mahsus olan birsey ilaç kullanıp bittikten sonra başlıcak adetin birde doktorun verdiği tedaviyi yarıda kesip hemen alternatif tıbba yönelme derim sen bilirsin yineden kürtaj sonrası hemen hamile kalmakta uzmanlara göre doğru değil
Saol canım bügün hastaneye gittik doktorum da senin dedigin gibi dedi bitir bir haftaya adet olursun dedi. davem et dedi. bi de canım idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu 10 güne yakın ilaç verdi antibiyotik bi de fitil verdi bir e canım kist geçmiş dedi ama benim hala agrım var sağ kasıgım da anlamadım. bi de adet olmadan nasıl geçti kist onu da anlamadım :(

Saol canım bügün hastaneye gittik doktorum da senin dedigin gibi dedi bitir bir haftaya adet olursun dedi. davem et dedi. bi de canım idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu 10 güne yakın ilaç verdi antibiyotik bi de fitil verdi bir e canım kist geçmiş dedi ama benim hala agrım var sağ kasıgım da anlamadım. bi de adet olmadan nasıl geçti kist onu da anlamadım :KK43:
İdrar sonrası yanma varsa idrar rengine bir bak sarı ve sık sık yapma gereği duyuyorsan yada sürekli afedersin çişin var isteğin varsa sistit olmuş olanilirsin idrar yoların iltihap kapmış olabilir bol bol su iç 2 litre en az yanma hissi azalır . Bence doktorunun gecen dediği kist olmamış olabilir hemen gecmezki kist dediği onu bende anlamadım.Ağrın adetin olmadıgı için oluyor tatlım vucudunjn dengesi bozuldu cunku ilaç bitip adet olunca agrın adet ile beraber azalır die tahmin ediyorum .

İdrar sonrası yanma varsa idrar rengine bir bak sarı ve sık sık yapma gereği duyuyorsan yada sürekli afedersin çişin var isteğin varsa sistit olmuş olanilirsin idrar yoların iltihap kapmış olabilir bol bol su iç 2 litre en az yanma hissi azalır . Bence doktorunun gecen dediği kist olmamış olabilir hemen gecmezki kist dediği onu bende anlamadım.Ağrın adetin olmadıgı için oluyor tatlım vucudunjn dengesi bozuldu cunku ilaç bitip adet olunca agrın adet ile beraber azalır die tahmin ediyorum .
Çok az su içiyorum ondan da olabilir. Bi alışamadim gunluk iki litre su icmeye :) Doktor antibiyotik verdi onu kullandim. Biraz daha iyiyim sanki.. ama canım bu seferde yasmin kullanirken açık renkli kanamalarim başladı adet mi oluyorum yoksa doktorun dediği kist yeni mi gitti anlamadim :( iyice metabolizmam bozuldu. . Acaba ilaç kullanirken adet olabilir miyim ?

Çok az su içiyorum ondan da olabilir. Bi alışamadim gunluk iki litre su icmeye :) Doktor antibiyotik verdi onu kullandim. Biraz daha iyiyim sanki.. ama canım bu seferde yasmin kullanirken açık renkli kanamalarim başladı adet mi oluyorum yoksa doktorun dediği kist yeni mi gitti anlamadim :KK43: iyice metabolizmam bozuldu. . Acaba ilaç kullanirken adet olabilir miyim ?
Bazı bayanlarda tablet tam bitmeden adet kanaması başlayabiliyor kanaman başladı ise kullanımı bırakmalısın doktorunu ara bi sor kanama başladı ilacı bırakayım mı die

Bazı bayanlarda tablet tam bitmeden adet kanaması başlayabiliyor kanaman başladı ise kullanımı bırakmalısın doktorunu ara bi sor kanama başladı ilacı bırakayım mı die
Sol canım.. doktora gittik devam et dedi yoksa adet düzensizligin olur dedi.. ve canım hala degeri düşmemiş iki ay oldu .düşmemiş derken sıfırlanmamış 2.45 ben anlamadım ya ilk başta hızla düşen deger şimdi yavaş yavaş düşüyor. o yüzden de adet olamıyorum sanırım :(

Back
X