Evet tatlım her şey normal merak etme benimde aynı şekilde oldu.Gelişme problemi olduğundan kürtaj oldum ilk adetim 33 günde geldi ve ağrılı yoğundu 2. adetim ise normal gününde yine hafif ağrılı ayrıca adet oncesınde kı 6 .7 gün dedigin şekilde ağrılar oldu yani bunlar normal demek ki bende tereddüt etmişdim.
2 kere farklı doktora kürtaj olmuş biri olarak,doktorlarımın söylediği önemli olan düzenli olması idi.ben de çünkü miktar olarak şöyle böyle diye açıklamaya çalışırken önemli olan düzenli olman dedi.yani azlık çokluktan ziyade adet düzenine bakıyolar.yapışıklık öyle kolay olabilecek bişey değil tabi yapan doktor önemli.içini ferah tut bişey yoktur.internette okudukça herşey kafaya takılıyo.ben ilk kürtajımda resmen stresten ilk adetimi 50 gün sonra olmuştum.sonra düzene girdi.sen de rahat bırak kendini.
merhaba, kürtaj olalı 2 ay oldu ilk adetimi bende 33. günde oldum ancak 2.adetim 5 gün geçmesine rağmen halen olmadı. bu normal bir şey mi yoksa korkmam gerekir mi?
Hamile olmayasın
Ben oldugumda t
Düşük olabilirmi acaba yeni evliyim adet oldum çok ağrım var diye parol attım sonra ağrım geçti baktım böyle bişey vardıBen kürtaj olalı 4 ay oldu ve birinde 5 diğerinde 26sinda adet oldum normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım neden olabilir
Ben kürtaj olalı 4 ay oldu ve birinde 5 diğerinde 26sinda adet oldum normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım neden olabilir
Şöyleki adet olduktan sonra ilişkiye girdim son adetten sonra bugün olmam lazımdı olmadı ama ilk olduğum 2 adetin gunleri farklı istwDüşük olabilirmi acaba yeni evliyim adet oldum çok ağrım var diye parol attım sonra ağrım geçti baktım böyle bişey vardı