kürtaj sonrası 2. adet dönemleriniz nasıldı

venus43

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.550
3
slm kızlarrr
ben kürtaj olalı yaklaşık 2 ay oluyor.1 adetimi 33 gün sonra oldum ama çok azdı
şimdi 2. adeti bekliyorum bakalım ne zaman ve nasıl oacak.çok korkuyorum düzeni bozulur veya yapışıklık falan olur diye.sizin nasıl 1 ve 2 adetiniz?düzene girdimi?çok ağrı oldumu?bende 2 gündür vajinada ağrı var.bu normal mi?adet ağrısı olsa diyorum ama o zaman niye orası ağrısınki,belim kasıklarım ağrır?sizde de kürtajdan sonra vajina ağrısı falan oldu mu?

Evet tatlım her şey normal merak etme benimde aynı şekilde oldu.Gelişme problemi olduğundan kürtaj oldum ilk adetim 33 günde geldi ve ağrılı yoğundu 2. adetim ise normal gününde yine hafif ağrılı ayrıca adet oncesınde kı 6 .7 gün dedigin şekilde ağrılar oldu yani bunlar normal demek ki bende tereddüt etmişdim.

Evet tatlım her şey normal merak etme benimde aynı şekilde oldu.Gelişme problemi olduğundan kürtaj oldum ilk adetim 33 günde geldi ve ağrılı yoğundu 2. adetim ise normal gününde yine hafif ağrılı ayrıca adet oncesınde kı 6 .7 gün dedigin şekilde ağrılar oldu yani bunlar normal demek ki bende tereddüt etmişdim.

:) sağol cnm.ama senin ilki yoğunmuş.benimki azdı.şimdi buda önce çok olcak gibiydi ama buda az yaaa....inş bi sorun değildir.

2 kere farklı doktora kürtaj olmuş biri olarak,doktorlarımın söylediği önemli olan düzenli olması idi.ben de çünkü miktar olarak şöyle böyle diye açıklamaya çalışırken önemli olan düzenli olman dedi.yani azlık çokluktan ziyade adet düzenine bakıyolar.yapışıklık öyle kolay olabilecek bişey değil tabi yapan doktor önemli.içini ferah tut bişey yoktur.internette okudukça herşey kafaya takılıyo.ben ilk kürtajımda resmen stresten ilk adetimi 50 gün sonra olmuştum.sonra düzene girdi.sen de rahat bırak kendini.

2 kere farklı doktora kürtaj olmuş biri olarak,doktorlarımın söylediği önemli olan düzenli olması idi.ben de çünkü miktar olarak şöyle böyle diye açıklamaya çalışırken önemli olan düzenli olman dedi.yani azlık çokluktan ziyade adet düzenine bakıyolar.yapışıklık öyle kolay olabilecek bişey değil tabi yapan doktor önemli.içini ferah tut bişey yoktur.internette okudukça herşey kafaya takılıyo.ben ilk kürtajımda resmen stresten ilk adetimi 50 gün sonra olmuştum.sonra düzene girdi.sen de rahat bırak kendini.

kürtajı yapan dr iyi bi dr. ama çok yoğun bir kişi.ya geçiştirdiyse,dikkat etmediyse...kafayı yicem.artık alt uyuşuyor,stresten.dişlerim boşalır gibi oluyor.bu internetinde en olumsuz yanı bu heralde.bi taraftan bilgilendirirken diğer taraftan kafayı sıyıttırıyo.çok sağol yazdıkların için.içim biraz olsun rahatladı.sanada geçmiş olsun cnm.peki sen tekrar hamile kalabildin mi?neden 2 kez kürtaj oldun??

merhaba, kürtaj olalı 2 ay oldu ilk adetimi bende 33. günde oldum ancak 2.adetim 5 gün geçmesine rağmen halen olmadı. bu normal bir şey mi yoksa korkmam gerekir mi?

merhaba, kürtaj olalı 2 ay oldu ilk adetimi bende 33. günde oldum ancak 2.adetim 5 gün geçmesine rağmen halen olmadı. bu normal bir şey mi yoksa korkmam gerekir mi?

Hamile olmayasın
Ben oldugumda tkr düzenli olmuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

Ben kürtaj olalı 4 ay oldu ve birinde 5 diğerinde 26sinda adet oldum normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım neden olabilir

Ben kürtaj olalı 4 ay oldu ve birinde 5 diğerinde 26sinda adet oldum normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım neden olabilir
Düşük olabilirmi acaba yeni evliyim adet oldum çok ağrım var diye parol attım sonra ağrım geçti baktım böyle bişey vardı

Eklentiler

• IMG_20240526_151044.jpg
    IMG_20240526_151044.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 106
Düşük olabilirmi acaba yeni evliyim adet oldum çok ağrım var diye parol attım sonra ağrım geçti baktım böyle bişey vardı
Şöyleki adet olduktan sonra ilişkiye girdim son adetten sonra bugün olmam lazımdı olmadı ama ilk olduğum 2 adetin gunleri farklı istw

X