Kürtaj sonrası 13. Gün akıntı

Benimde 45 güne kadar ancak geldi

17.haftada neden sonlandı acaba gebeliğiniz benim de 14 te sonlandı doktorunuz korunmanız gerektiğini falan söyledi mi acaba

17.haftada neden sonlandı acaba gebeliğiniz benim de 14 te sonlandı doktorunuz korunmanız gerektiğini falan söyledi mi acaba
Sebebini bilmiyorum kromozomal bir bozukluk olabilir denildi sadece ya da kalp anomalisi ilk düşük olunca genetik test yapmadılar. Sonrasında kendim rahmimde perde olabilir mi vs diye gezdim bişey yok denildi, bir de trombofili paneli yaptırdım sonucu çıkmış ama saha göstermeye gitmedim
Size de çok geçmiş olsun sizin sebep neymiş
Yok korunmayın bile dedi ardına yap diye de benim çok kötü geçmişti hamileliğim hem de dinlenmek istedim belki seneye falan düşünürüm

Çok ama çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bizim herşeyimiz yolunda giderken bi gün ateşlendim vücudumda enfeksiyon çıktı ama idrar yolları ya da grip gibi bişey değil ertesi gün enfeksiyondan dolayı suyum geldi malesef doğum yapmak zorunda kaldım bebeğimi kaybettim. 24 gün oldu hala çok üzülüyorum hiç hafiflemiyor. Bir an önce olsun istiyorum ama bu konuda prof a gittim hemen olabilir tabi dedi kimisi 6 ay dedi ezbere kimisi 3 ay. Ben de beklemek istemiyorum benim de hamileliğim çok bulantılı geçmişti ama bebeğimin olacağı düşüncesiyle çok mutluydum bir an önce tekrar olsun istiyorum ama haftası ileriydi diye tereddüt ediyorum. Bir de sizin kürtaj sonrası kanamanız ne kadar sürdü acaba benim hala lekelenmelerim devam ediyor.

Bebeğinizin kalbi mi durmuştu acaba

Bebeğinizin kalbi mi durmuştu acaba
Bence bir adet bekleyin en azından bende sizin gibi düşünüyordum ama adet olana kadar. Olduğum adet simsiyah parçalı böyle çok tuhaf bir adetti 8 gün oldum. İçim temizlendi eğer öyle kalsaydım tekrar kayıp olabilirdi. Bu adetinizi bekleyin ondan sonra daha sağlıklı deneyin

2 hafta sürdü kişiden kişiye değişir o, ona takılmayın ben kesesiyle birlikte doğum yaptım, nadir de olsa oluyormuş o yüzden daha az oldu kanamam

Acaba sizin içerde parça mı kalmıştı. Benim normal adet gibi geldi. Sizin pıhtı kalmış içerde sanırım

Dinlenin bence bu psikoloji zor atlatılıyor 3.5 ay oldu belki yeni yeni atlatıyorum

Evet ilk adetimi mutlaka beklemeyi düşünüyorum ama sonrasında beklemek istemiyorum siz kaç gün sonra regl oldunuz acaba

Siz kaç haftalık düşük yaptınız tekrar düşünüyor musunuz acaba

kızlar kürtaj sonra kanama sırayla
kırımızı , bordo, kahve lekelenme ve sarı sıvı akıntı gibi şeklinde gelmesi normal mi ?

geçen hafta bende kalp durması sonucu kürtaj geçirmek zorunda kaldım ilk gebeliğimdi

rahminiz kürtaj sonrası toparlanıp kendisini yeniler bu sebeple ara kanamalar devam eder kan rengi siyahlaşabilir bile bunlar normaldir . Parçaları aldılar ise parça kaldığını sanmıyorum bu kanamalarınız normal kabul edilir . Kasık ve bel ağrısı da aynı şekilde dediğim gibi vücudunuz toparlanıyor hormon seviyeleriniz normale dönüyor aynı şekilde vücuttan atılması gereken gebelik sürecinde görülmeyen adet ile birlikte pis kan dışarı atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…