Kurtaj olmayi dusunenler okusun lutfen¡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah öylelerini de evlat sevgisi tatmaktan yoksun bıraksın amin

Biraz ağır olmadımı bu şimdi..
Korunmasız sevişip hamile kalıp sürekli kürtaj yaptıranlara bende karşıyım..
Tam tersi olupta mecburiyetten kürtaj oluyorsa ona birşey diyemem..
Kişinin kendi kararıdır,saygı duyarım..

Şunu da demeden geçemiycem hani bebeğin ilerde iyi bi hayat ysşamaması bahane ya o zaman memleketin yarısının kurtaj yaptırması lazım bu mantıkla malum ülkenin durumu ortada

Allah öylelerini de evlat sevgisi tatmaktan yoksun bıraksın amin

Lutfen beddua etmeyin sadece bu konuda degil, genel olarak etmeyin. Beddua sahibini bulur derler. Her koyun kendi bacagindan asilir, herkesin gunahi kendinedir. Olan olmus artik, Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Yaşadığım bir acı ve abartılı olduğunh düşünüyorum konu sahibi fazla etkilenmiş bence

Ben de zaten alıntı yaptığım mesajda oh oldu bitti gibisinden söz geçiyo buna binayen yazdım ama kurtajın çokta bi bahanesi olduğunu düşünmüyorum anne-bebek sağlığı vs hariç

Keşke aldırmadan önce buraya yazsaydın. Sana bir sürü teselli edecek yorum olurdu. Olan olmuş daha fazla psikolojini bozup çocuğuna odaklan ona iyi bak.

Ah yaaa ahhh. Bukadar vicdan azabı. Ama ölüm çare değil nihayetinde 1 çocuğun daha var sana muhtaç olan.

Siz yanlış bir karar vermişsiniz ama Allaha sığınmaktan başka ne yapabilirsin.
Her şerde bir hayır vardır,hayatı kendinize bu kadar zindan etmeyin

Ya neden toplum olarak sürekli birileri birilerini yaftalıyor anlamıyorum. Neden saygı duyulmuyor insanlara. Siz kürtajı tercih etmeyebilirsiniz, sizce cinayetten farkı olmayabilir ok, ama yaptırana da "katil" yaftasını yapıştırmak ve üstüne beddua etmek kimsenin haddi değildir.

Lutfen beddua etmeyin sadece bu konuda degil, genel olarak etmeyin. Beddua sahibini bulur derler. Her koyun kendi bacagindan asilir, herkesin gunahi kendinedir. Olan olmus artik, Allah kimseyi evladiyla sinamasin
Kurtajın hafife alınması kanıma dokunuyo furum boyleyken beni bulmaz herhalde zira değinmek istemiyorum ama bu konu vicdanen olduğu kadar dinen de ağır bi konu hani beddua- din bunlar birbiriyle ilişkili kavramlar

Üzüldüm halinize, destek almaniz gerek.
Yalniz esinizle olcup bicip karar vermissiniz, hani oyle paldir küldür bir islem degil yapilan. Kendinize gore mazeretleriniz de var. Neden simdi bu düşünceler? Sonradan bu derece buyutmeniz gereksiz, bile isteye yapmissiniz her şeyi

Kurtajın hafife alınması kanıma dokunuyo furum boyleyken beni bulmaz herhalde zira değinmek istemiyorum ama bu konu vicdanen olduğu kadar dinen de ağır bi konu hani beddua- din bunlar birbiriyle ilişkili kavramlar

Konu dine gelirse işin boyutu değişir o zaman..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…