Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu yazı bana işkence :sinifsinif:
daraldım.
keşke özetleseydin
neden bebeğin dişi çıktığında bi elma yerse 2 tane yedi dicekmiş?
onu anlamadım
ha verdiğin parayı beğenmiyoda evden elmalarınımı kaçırcak delikafadulden
ya bebeğe iyi bakıyorsa bence sen onu idare et.150 ye bakan başka bulamazsın.
dün diğer adayla görüşmeye gittim gayet iyi hoş bir bayan..2 tane erkek çocuğu var..okula gidiyorlar zaten tam gün..3 te çıkıyorlar okuldan..yani selen evde tek başına olmuş olacak ben okuldayken..
kadında herşeyden önce Allah korkusu ve emanet bilinci var... seleni oraya gidince kucağına aldı sevdi falan selen de gayet mutlu görünüyordu..kadının burnunu oynuyo falan..emziği yere düştü bir ara..kaynatayım mı dedi..gerek yok yıkayıp verebiliriz dedim..
anne sütü konusunda çok ısrarcı davrandı..ben sütümün olmadığını söyledim olmasa bile emzir o damla olsa bile yeter dedi...giderken bebeğin üzerine bişey almazdınız mı hava soğuk dedi...yani baya ilgiliydi..
diğer arkadaş bakarken çocuğumu halının üstüne atıp önüne oyuncakları koyup iş yaptığını söylemişti bana..ama dünkü bayan bana da ders programınızın bir örneğini verir misiniz? yemeğimi temizliğimi misafiririmi ona göre ayarlayayım dedi...bu beni memnun etti..bebek uyanık olduğu müddetçe kesinlikle iş yapmam dedi...2 tane oğlumuz var şimdi de bir kızımız olacak inşallah dedi..fiyat konusunu bana bıraktı ben de 150 dedim..2.dönem artırırız dedim..kızlar bu fiyat büyük şehirlere göre az olabilir ama burada fiyatlar böyle...
bugün bırakacağım bakalım...deneme süresi olarak gördüğümü söyledim bayana..kızlar dua edin iyi geçsin nolur...
Valla sorunu çoook uzun yazmışsın ama çözümü o kadar kısa ki.
Bi daha görüşmeyeceksin... olacak.. bitecek...
valla bu yazı bana işkence :sinifsinif:
daraldım.
keşke özetleseydin
neden bebeğin dişi çıktığında bi elma yerse 2 tane yedi dicekmiş?
onu anlamadım
ha verdiğin parayı beğenmiyoda evden elmalarınımı kaçırcak delikafadulden
ya bebeğe iyi bakıyorsa bence sen onu idare et.150 ye bakan başka bulamazsın.
Bakıcıların başkalarını anlatıp şunlar şöyle yapıyorlar, şu kadar alıyorlar demelerine de ifritim yani..
İlk senden duymuyorum bunları..Hem evlerinde çocuk bakıyorlar rahatlıkla,hemde verilen parayı, şartları beğenmiyorlar..
Daha aklı başında birini bulup,çocuğunu gönül rahatlığıyla baktırırsın,beğenmediğin bir yönü olunca da ikaz etmen kolay olur..
Dostunla ye iç,alışveriş yapma diye boşuna söylenmemiş..aranızıda serin tutmaya bak..
dün diğer adayla görüşmeye gittim gayet iyi hoş bir bayan..2 tane erkek çocuğu var..okula gidiyorlar zaten tam gün..3 te çıkıyorlar okuldan..yani selen evde tek başına olmuş olacak ben okuldayken..
kadında herşeyden önce Allah korkusu ve emanet bilinci var... seleni oraya gidince kucağına aldı sevdi falan selen de gayet mutlu görünüyordu..kadının burnunu oynuyo falan..emziği yere düştü bir ara..kaynatayım mı dedi..gerek yok yıkayıp verebiliriz dedim..
anne sütü konusunda çok ısrarcı davrandı..ben sütümün olmadığını söyledim olmasa bile emzir o damla olsa bile yeter dedi...giderken bebeğin üzerine bişey almazdınız mı hava soğuk dedi...yani baya ilgiliydi..
diğer arkadaş bakarken çocuğumu halının üstüne atıp önüne oyuncakları koyup iş yaptığını söylemişti bana..ama dünkü bayan bana da ders programınızın bir örneğini verir misiniz? yemeğimi temizliğimi misafiririmi ona göre ayarlayayım dedi...bu beni memnun etti..bebek uyanık olduğu müddetçe kesinlikle iş yapmam dedi...2 tane oğlumuz var şimdi de bir kızımız olacak inşallah dedi..fiyat konusunu bana bıraktı ben de 150 dedim..2.dönem artırırız dedim..kızlar bu fiyat büyük şehirlere göre az olabilir ama burada fiyatlar böyle...
bugün bırakacağım bakalım...deneme süresi olarak gördüğümü söyledim bayana..kızlar dua edin iyi geçsin nolur...
hey allahım yarabbim aynı benim arkadaşımı anlatıyosun sen yaaa :roflol:
bu tipler hep böylemi olurki CADIARZU
arkandan kuyunu kazar yüzüne hoş davranır yıllarca yumuşak yüzünle çekmek zorun da kalırsın
tavır alamazsın ağlar affettirir
dile kolay böyle bir karekteri tam 15 yıl bir şekilde sürükledim kendimle :1no2:
sonuç evimden yeni bir muhite taşındım böylelikle bitti ilişkim yeminle aynı muhitte kalsaydım kesin devam ederdi mafoldumben
bugün sabah msn de dedim ki her iki tarafın iyiliği için de seleni artık sana bırakmayacağım...bakacak başka birini ayarladım..haberin olsun..
ya yapma bunu bana eğer öyle birşey yaparsan çok kötü olurum...ha kendi çocuğum ha selen nolur ayırma bizi..affet beni..seni de kırdım özür dilerim..yazdı baya..ben de lütfen tuğba kararım kesin dedim..ya çok kötü oldum yukarı gel konuşalım nolur dedi ben de okula gitmem lazım hem konuşacak bişey yok kararım kesin dedi..ya nolur gel gel ısrar etti ben hayır deyince çıkmış kendi geldi..ilk zili çaldı açmadım bi daha çaldı açtım gayette gülerek sen ne diyon ya nasıl alacan dedi ben ne kadar kararlı olduğumu söyledim titremeye başladı ağlıyo yalvarıyo öpüyo beni özür diliyo..ben kararımı söyledim yine kadınla görüştüm kararımızı verdik şimdi nası diyim vazgeçtim diye diyemem dedim...bu baya böyle sürdü..aldı seleni kucağına gidiyo almaya çalıştım hayır vermem dedi...çok kötü ağlıyo titriyo..okulada geç kalıyodum bişey demedim verdim..akşam hiç bişey olmamış gibi getirdi parka gittik falan anlatıyo..
neyse X abla dediğim biz sizinle konuşmaya gelcez onları da çağırın dedi akşam çaya geldiler bende bir surat bir surat..hanfendi hiçbişey olmamış gibi gayet şen şakrakheralde seleni bırakacağımı düşündü..erkekler balkona çıktı orada konuşmuşlar eşi benim b,iirşeyden haberim yoktu..buraya gelmeden söyledi demiş..neyse gittiler falan..ben şimdi kararlıyım ...yarın diğer bayana götürecem ama hayırdan anlamıyo yaa..yarın da bugün gibi olursa diye korkuyorum..
off yine uzun olduuu