Kurtaj olmayi dusunenler okusun lutfen¡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurtajın hafife alınması kanıma dokunuyo furum boyleyken beni bulmaz herhalde zira değinmek istemiyorum ama bu konu vicdanen olduğu kadar dinen de ağır bi konu hani beddua- din bunlar birbiriyle ilişkili kavramlar

Bu kadar aglayan, vicdan azabi ceken kadin eminim imkani olsa aldirmazdi. Ha yaparken dusunecekti diyebilirsin, sonuna kadar haklisin. Ama demekki bebegin karnini doyurmak icin bile kendisine guvenememis

Zaten vicdan azabı çeken bir kadının üstüne gitmeniz doğru mu sizce?
Konu sahibesi, topiğinizi incitilmemeniz için kapatıyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun "O" bağışlayan ve affedendir.
Rabbim kucağınızdaki evladınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kendinizi toparlayamamışsınız, size naçizane önerim bir uzman yardımı alın, bir evladınız var onun için kendinizi toparlamanız gerekiyor bir an önce.

Son düzenleme:
Kurtaj Cinayettir.

Meseleye dini açıdan bakmaya çalışanlar olmuş,
Bilimsel açıdan da bakalım; 5 haftalık gebelikte sadece bir embriyoya sahipsiniz, fetüs bile değil henüz. Önce fetüs olacak, son trimesterde bebek olacak.
Embriyo kaybettiğimize ağıtlar yakacaksak, IVF tedavisinde tutunmayan her embriyonuza aynı ağıtları yakacaksınız.
Pirinç tanesi büyüklüğünde birkaç hücre için bu dramları yaşıyorsanız da, sevişmeden önce korunmayı öğreneceksiniz mecburen.

Kurtaj Cinayettir.

Siz lütfen artık gidin psikolojik destek alın. Gerçekten sağlıklı bir kafa yapınız yok. Hayattaki tek uğraşınız bu forum mu? Kürtaj cinayet değil yasal bir haktır. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Doğursalar siz mi bakacaksınız gidip? Daha doğru düzgün evlenmemiş, hamile bile kalmamış halinizle insanların bedeni üzerinden karar verme, yorum yapma haddini nerden buluyorsunuz oturduğunuz yerden? Sırf polemik çıksın biraz hayatınız renklensin diye mi hortlattınız 7 senelik konuyu? Sizden akıl isteyen olmamış aklınızı kendinize saklayın

Bana hiç normal gelmedi yaşadığınız vicdan azabı. Bazen mantıklı davranmak gerekiyor, eşinizle karar vermişsiniz olmuş işte.
Sanki siz zaten bu ruh halindeymişsiniz de bu da bahneniz olmuş gibi. Zaten depresyondaydim demişsiniz bu olayı da depresyonunuza kılıf olarak kullanıp iyice dibe çekmişsiniz kendinizi neyse doktora gidin acilen.

Hic boyle bi durum yasamadim. Kazara hamile kalma filan olmadi hic. Ama benim de ikinci bebegim kalbi durdu kurtaj olmustum. Keske boyle olmasaydi dedim. Ama allahimin bir bildigi vardir dedim. Sizinki fatkli bi durum. Madem pisman olarak girdin o kurtaj odadina vazgecseydin keske.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…