Gebeliğe Hazırlık Kurtaj olmadim bebegim kendi dustu..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yogundu ama cok agrim olmadi yarim saatte bir orkid degistirerek atlattim.
Raporla atlatırım o zaman çok tşk ederim bilgilendirdiğiniz için sağlığın içinde olmama rağmen kendime bir yararım yok çaresiz kalmışım evde bekliyorum. İnş. Rabbim size de bana da sağlıklı evlatlar verir en kısa zamanda bir daha bu acıyı yaşamayalım

Evet bende dediğiniz gibi eşime dedim boş gebelik ilişkiye girelim dedim ki düşsün tabi o kabul etmese de bebek olacak dese de mecbur kaldım inş. Evde düşük olur o eziyeti çekmem
Doktor esimin yaninda soyledigi icin esim sorun etmedi. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Sizin kesenin etrafinda kanama alani varmiymis?? Birde ilacla dusurulebilinir neden illa kurtaj? 5 haftalik degilmi
Yok kanama alanı yok kese 1.9 mm yolk saç yoktu bir de son adete göre 5. Haftada gittim 2 hafta sonra gel dedi bana. Ya sırf para tuzağı özel ya para almak için.

Yani ne bebek var ne yolk sac kese düzensiz büyüyor anlamadım progestan 3 kez alıyorum bir sürü iğne yaptım coraspin alıyorum kesme de dedi kafam bir haftadır çatlayacak düşünmekten sağlıksızsa niye kanamam yok sağlıklıysa neden büyümüyor bir sürü sorun var

Progestan dusuk onleyici degil mi?

Evet düşük önleyici kadın napmaya çalışıyor bilmiyorum kürtaj yapacak ya alacak 1,5 2 milyar keseyi büyütüyor başka doktora gideceğim yarın o ne derse onu yapacağım. Arap saçı oldu herşey ben düşürdüm dozu günde bir aldım vicdan azabı çekmeyeyim diye belki bir ihtimal bebek gelişir diye arafta kaldım

Canim sana kurtajmi dedi yoksa 1 2 hafta bekleyellimmi dedi?

Hem kürtaj dedi büyük ihtimal sağlıksız dedi ben ısrar edince iki hafta daha bekleyelim dedi 8. Haftaya kadar kalalım dedi sırf ben dedim diye yani

Dün kürtaj oldum detaylı ultrasona girdim Bebeğe dair hiçbir olgu yok dendi pazartesi özeldeki doktor da aynı şekilde deyince dün şehir hastanesinde yatış yapıp kürtaj oldum nasip değilmiş
Hayirlisi olsun uzulme. Insallah saglikli bebislerimiz olcakcok gecmis olsun. Vakumlu kurtajmi oldun

Uyuttular beni birşey ne gördüm ne hissettim
Uzulme canim insallah saglikli bir bebegin olur. Ben kan pihtilasma testi yaptirdim ozelde b6 vitamin eksikligi cikti onun icin bebek gelisememis simdi b6 ya baslicam. Sende butun testlerini yaptir kendini iyi hissedince tekrar denersin

Uzulme canim insallah saglikli bir bebegin olur. Ben kan pihtilasma testi yaptirdim ozelde b6 vitamin eksikligi cikti onun icin bebek gelisememis simdi b6 ya baslicam. Sende butun testlerini yaptir kendini iyi hissedince tekrar denersin
Hayırlısı hakkımızda umarım sağlıklı gebeliklerimiz olur ben de sıra aldım testleri yaptıracam inş. Bakalım artık Rabbim ne zaman nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…