• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Aynn gülüm ya öyle kolay olmuyo bi bebk bide bunu büyüteyim derkn önür geçiyo zatn en az bir sene eve kapanıyorsn sosyal çevren pek olmuyo bari iki tane birlikde büyütüp sonra karışırız insanlara:)
inşallah canım rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.tanıdık tanımadık herkese de dua okuyorum hergün rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallah:KK36:

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Aaa göçmş olsn dr nuz nedn br hafta bekleyeceksnz dedi dayanılmayack sancıda hemn başka bir dr a gidin bence kaç aylk bebeğinz arkadaşm 3 aylık bebeği doğum sancısı adeta çekerk banyoda düşürmştü

Canım sen o Dr a ne bakıyorsun başka bir dr a git hemen ya bu insanlar nasıl ya kadın düşük yapıyo 1hafta sonra gel diyo.Allah ıslah etsin ya

Canım sen o Dr a ne bakıyorsun başka bir dr a git hemen ya bu insanlar nasıl ya kadın düşük yapıyo 1hafta sonra gel diyo.Allah ıslah etsin ya
Bnde şaşırdım ya kadın sancıdan ölüyor adam bir hafta daha çek diyo ya bişey olsa ay allahım ne insanlar var ya

Çoğu meslek te olduğu gibi Dr larda çoğu zaman işini yapmıyor. Insanların sağlığı söz konusu :KK35:
Aynn valla inşallh bi sorn çıkmaz aklım kaldı valla umarım başka bir dr a gider. Sen naslsn cnm bebişin nasıl inşallh annesini fazla yormuyodr:anneadayı::KK200:

Aynn valla inşallh bi sorn çıkmaz aklım kaldı valla umarım başka bir dr a gider. Sen naslsn cnm bebişin nasıl inşallh annesini fazla yormuyodr:anneadayı::KK200:
İlk aylarda yorucu oluyor canim ama olsun.sen nasılsın kaç aylık sin suan

İlk aylarda yorucu oluyor canim ama olsun.sen nasılsın kaç aylık sin suan
Çok şükür cnm bende iyi sayılırm ama baya sancılı geçiyor. Bende dörtbuçuk aylk oldm cnm. İnşallh rabbim hayırlısıyla sağlıklısıylan kucağımıza almayı nasip eder sanki hiç zaman geçmiyor gibi:(

Çok şükür cnm bende iyi sayılırm ama baya sancılı geçiyor. Bende dörtbuçuk aylk oldm cnm. İnşallh rabbim hayırlısıyla sağlıklısıylan kucağımıza almayı nasip eder sanki hiç zaman geçmiyor gibi:KK43:
maşşallah gülüm sen yarılamışsın yolculuğu:nazar:ya evet sanki günler geçmiyor hiç 9 aylık bir yolculuk bu gülüm...sancılı dediğin ne gülüm benim bulantım zorluyor çok

maşşallah gülüm sen yarılamışsın yolculuğu:nazar:ya evet sanki günler geçmiyor hiç 9 aylık bir yolculuk bu gülüm...sancılı dediğin ne gülüm benim bulantım zorluyor çok
Bulantı daha zor cnm ya rabbim şifa versin. Ben yolu ne hallerle yarışadm bir bilsm sanki ilk gebeliğim gibi heyecnlıym. Ama yinede gün geçmiyor sanki:)

Çok şükür yarilanmis canım.cinsiyet belli mi
Valla cnm başta dediler kız sonra erkek bu sondada gittim erkek dedi pipi resmi çekdi ama hep içimde bir korku değişecekmi yanlışmıdr diye inşallh öyledir artk canm yaa:( sen kesenin fotosunu attın mı cnm ne dediler

Valla cnm başta dediler kız sonra erkek bu sondada gittim erkek dedi pipi resmi çekdi ama hep içimde bir korku değişecekmi yanlışmıdr diye inşallh öyledir artk canm yaa:KK43: sen kesenin fotosunu attın mı cnm ne dediler
Yok atmadim gülüm ya benim için fark etmiyor sağlıklı olsunda.sen erkek istiyosun galiba

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ben bunun acısını yıllardır çekiyorum kürtajla sonuçlanan bir gebeligim oldu 3 yıl önce dahada hamile kalamadım:KK43: :KK43::KK43:
Aminn canım bende neler çektim hani derler ya bir ben bir de Allah bilir diye aynen öyle.Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin

Back