Kürtaj olanlar!!!!

Evet doğru söylüyorsunuz bu yaşa kadar hazır değildim

bana sadece inofolic verdi başka test bile yapmadı sadece kontrol etti alttan parça kalmamış sıkıntı yok dedi neden hormon bakmadı acaba . Duphastonu neden verdi?
Canım duphastonu regli düzensizliği için vermişti 2 kere 15 günde bir regli olmaya başladım verdiği ay ne hikmetse hamile kalmıştım .... 1.5 yıldır deniyorduk olmuyordu oysa... bugün 2. Kontrolume gidicem beta dusmusmu tamamen diye merak ettiğim asıl konu şu kürtajdan ne kadar sonra yumurtlama tekrar oluyor 2 gün önce uzayan şeffaf akıntım oldu acaba yumurtlama gerceklestimi eskisi gibi normalemi döndü diye acabalar kafamda çünkü tekrar gebelik düşünüyorum doktorum kürtaj sonrası ilk kanamani bekle sonra başla dedi ama kürtajı yapan doktorumda gebelik düşünüyorsan progesteron başla dedi

2 ay ideal bir zaman. Yumurtlama 40 gün sonra başlıyor normal devam ediyorsa herşey. Progesteron düşük önleyici diye biliyorum. Olası bir gebelikte tutunma ve düşüğü önlemek için önerdi muhtemelen. Yumurtlama testi yap istersen yumurtladıysan bilirsin en azından

Ayın 1 de kürtaj oldum canım 2 gün önce dediğim gibi şeffaf akıntım oldu o esnada kasığımda hafif bir ağrı oluştu ara ara 1 gün sürdü bugün ayın 15 dedim galiba yumurtladim ondan merak ettim saat 1:30 da sonucumu alicam bide muayene edecekler o zaman gorurlerdir bakalım hayirlisi

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım. Evlat kaybetmek çok zor çünkü biz rahime düştüğü andan itibaren anneyiz

Ğro
Progedteronu meye dayanarak verdi peki doktor bana öyle bile demedi de

Yalvarırım biri sesimi duysun. Bundan 15 yıl önce trafik kazasında babamı kaybettim. Geriye annem, ablam ve ben kaldık. Mirastan kalan mallar otomatik 3e bölündü ve anneme o tarihte vekalet verdim. Bir süre önce ablama küçükken beni cinsel olarak taciz ettiğini yüzüne vurdum. O zaman annem bunu yakalayıp, onu dövmüş olmasına rağmen, düzen bozulmasın diye bunu ikisi de inkar etti ve beni sildiler. Kimsem kalmadığı için mallardan kalan haklarımı talep ettim ve bana miras davası açıp, mallardaki haklarıma akıl sağlığı yerinde değil iftirası ile tedbir koydurdular. Akıl sağlığı raporumu aldım ve dava reddedildi ama tedbirin kalkmasının 2 ay süreceğini öğrendim. Geçimimi uzun zamandır sağlayamadığım için borçlandım, çok ağır bir depresyona girdim. Bu dönemde uzun yıllar önce benimle evlenmek isteyen 12 yaş büyük biri “ hemen evlenmek, çocuk sahibi olmak istediğini, bana ömür boyu bırakmayıp, sahip çıkacağını” söyledi ve çaresizlikten ona sığındım. Nikahı sürekli erteleyip, birçok söz verdi ve hiçbir sözünü tutmadı. Şimdi hamileyim, oturduğum evin kentsel dönüşüm nedeniyle yıkım kararı çıktığı için 30 kasımda evsiz kalacağım, borçlarımı ödeyemiyor ve üstüme 17 tapu olmasına rağmen yoklukla savaşıyorum.
Bir daha çocuğum olma şansım olmayabilir ama şuandaki çaresizliğim nedeniyle hamileliği sonlandırmak zorundayım. Ne yazık ki bunu yapacak gücüm dahi yok. Tükendim.

Neden böyle tükendin diye sormak haddimize değil tabii ki. Fakat buraya böyle bir yazı yazarsan sana ilk diyeceğim şey burada o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen var ki. Ağır tedaviler görüp hayatlarını her ay pozitif bir habere adamış kadınlar hatta erkekler. Kimsenin olmasına gerek yok hayatında o bebeğe rızkını Allah verir sen sadece onun hayata gelmesine vesilesin. Tüm bu yaşadığın karmakarışık düzeni elinin tersiyle itip hayatına yön ver. Kadın sığınma evinde kalabilirsin devlet bakıyor. Bir şekilde hayatına yön ver. Haklarından zaten yararlanabilirsiniz bugün değilse bile yarın elbette. Bit erkeğe sığınmak çaren olmasın. Den bugün silkelenip bir işe girsen 2 ay sonra kendine gelirsin bu ağır depresyon yükünden kurtulursun. Buradan yazmak elbette kolay bizlere fakat hayat sana çelme taltıkça akıllanmammışssın. Evlenmeden bir bebek sahibisin. Seçimlerin şuanki hayatını yaşama sebebin. Ben evliyim evlendiğimde için işi bıraktım hiç bilmediğim bir şehirde annemden babamdan ayrıyım bebeğimi kaybettim, gebelikte alakalı problemim var, uzun yola çıkamıyorum, babamın kalp sorunu var, annem hepatit b ciğerleri fazla kötü ve ben tek çocuğum. Herkesin kendisini perçinleyen hayatı var kusursuz değil kimse. Silkelen git kadın sığınma evinde kal işe başla hayatını kur. Hayatını karartanları kudurt! Ve Allah'ın sana nasip ettiği güzelliğe sahip çık.

Ğro

Progedteronu meye dayanarak verdi peki doktor bana öyle bile demedi de
Progesteronu regli düzensizliği için vermişti reglinin 15 . Günü başla 10 gün iç bırak demisti ama o ay hamile kaldım progestron gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bebeğin tutunmasini sağlıyormuş ekstradan kürtaj olduğum gün bu durumu anlattım doktora oda tekrar gebelik istiyorsan progestron kullan dedi

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın bende boş gebelikten kürtaj oldm sonrasında 1 sene hamile kalamadım doktora gittim bu 1 sene içinde hep kürtaj temiz olmuş sorun yok dediler. Sonra tesadüfen aratırırken gördüm rahim filmi çekilmesi lazımmış hiçbir doktor bana bunu söylememişti. Sonra ben bunu öğrendikten sonra rahim filmi çektirdm meğer kürtajdan sonra tüplerim tıkanmış rahim filmi esnasında içime salınan ilaçla tüplerim açıldı ertesi ay hamile kaldım umarım size de faydası olur bu dediğimin ama mutlaka bi rahim filmi çektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…