Malesef dusukten sonra açılma varsa direkt kürtaj yapıyorlar yaşadım.Çok acı ve zor.Çok geçmiş olsun fakat neden anestezi almadınız? Kürtaj anestezi almadan çok travmatik bir işlem.
Doktora yalvardım ne uyuşturucu nede anestezi yapmadı. Anestezi doktoru yok dedi. Ve bir şehir hastanesi bu.Çok geçmiş olsun fakat neden anestezi almadınız? Kürtaj anestezi almadan çok travmatik bir işlem.
Nasıl açılma.Malesef dusukten sonra açılma varsa direkt kürtaj yapıyorlar yaşadım.Çok acı ve zor.
Çok üzüldüm gerçekten sizin için çok zor olmuştur kayıp üzerineDoktora yalvardım ne uyuşturucu nede anestezi yapmadı. Anestezi doktoru yok dedi. Ve bir şehir hastanesi bu.
Düşük hapı veriyorlar ya hani düşük yapıyoruz o sırada bende 5cm açılma olmuştu doktor kapanmadan gel hizlica parçayı alalım demişti.Tamam demiştim,malesef uyusturulmadi hiçNasıl açılma.
Çok çok kötü gerçekten insanız yahu canımız tatlı bir anestezi zor olmamalı. Hele ki böylesine kayıbın olduğu bir durum.Düşük hapı veriyorlar ya hani düşük yapıyoruz o sırada bende 5cm açılma olmuştu doktor kapanmadan gel hizlica parçayı alalım demişti.Tamam demiştim,malesef uyusturulmadi hiç
Ne yazık ki. Allah yaşatmasın kimseyeÇok çok kötü gerçekten insanız yahu canımız tatlı bir anestezi zor olmamalı. Hele ki böylesine kayıbın olduğu bir durum.
Öyle miDüşük hapı veriyorlar ya hani düşük yapıyoruz o sırada bende 5cm açılma olmuştu doktor kapanmadan gel hizlica parçayı alalım demişti.Tamam demiştim,malesef uyusturulmadi hiç
Nasıl böyle acımasız olmuşlar çok geçmiş olsun bende devlet Hastanesi'nde 30 Eylül'de kürtaj oldum.Boş fetüs den dolayı ama anestezi verdiler. Hiç birşey görmedim hissetmedimDoktora yalvardım ne uyuşturucu nede anestezi yapmadı. Anestezi doktoru yok dedi. Ve bir şehir hastanesi bu.
Çok şanslısınız can acısı çok ayrı ama duygularım çok acıdı. Hala içimde yaşıyorum. İnşallah Allah arattırmadan bebeklerinin kavuşuruz. :)Nasıl böyle acımasız olmuşlar çok geçmiş olsun bende devlet Hastanesi'nde 30 Eylül'de kürtaj oldum.Boş fetüs den dolayı ama anestezi verdiler. Hiç birşey görmedim hissetmedim
Amin inşallah Rabbim birdaha göstermesin anne olmak isteyen herkesin kucağına boş bırakmasınÇok şanslısınız can acısı çok ayrı ama duygularım çok acıdı. Hala içimde yaşıyorum. İnşallah Allah arattırmadan bebeklerinin kavuşuruz. :)
Evet uzun bir zaman sonra ben hastaneye gittim yine bir devlet hastanesi. Bana menopoz dediler. Ve regl her ay düzenli görüyorum sadece gebelik düşünüyorum diye gitmiştim. Menopoz dedi tüp bebek acil dedi. Ve ben neye uğradığımı şaşırdım. Sonra çıktım oradan direk özel bir hastaneye iyi bir jinekolağa göründüm rahim çok tahrip olmuş ve polikistik over olduğumu söyledi. Şimdi gebelik deniyoruz. İnşallahPazartesi günü düşük sonrası ameliyathaneler dolu, anestezi uzmanı da acil ameliyathaneyi kullanmalarına izin vermediği için sadece içimde kalan çok küçük bi alandaki kalınlığı temizlemek için kürtaj uygulandı. Ama ben çok ağır bi ağrı kesicinin etkisindeydim. Yine de bazı anlarda canım yandı. Ve bana her detayıyla açıklayıp anlayıp onayladığımdan emin olmadan bu işlemi bu şekilde yapmadılar. İstersem bekleyebilirdim. Canım biraz yanmış olsa da dayanılmaz değildi ama his tek başına baya rahatsızdı her şeyi hissederek yaşamak daha da ağır olmalı. Bebeğinize ne olduğunu bilemiyorum zaten haftası da çok küçükmüş ama bi ağrı kesici ya da lokal anestezi olmadan işlem yapmak baya biyük bi sorun aslında. İsterseniz tekrar hamile kalmadan önce daha donanımlı eğitim araştırma Hastanesi'nde bi uzman jinekoloğa randevu alıp rahim içinizi kontrol ettirin. Yaptıkları şey biraz canice doğru yaptıklarından emin olun derim bi de vücudunuza ve zihninize bu süreçte bi kaç ay zaman tanıyın toparlasın. Geçmiş olsun
İnşallah sonuç alabilirsiniz. Zor süreçlerEvet uzun bir zaman sonra ben hastaneye gittim yine bir devlet hastanesi. Bana menopoz dediler. Ve regl her ay düzenli görüyorum sadece gebelik düşünüyorum diye gitmiştim. Menopoz dedi tüp bebek acil dedi. Ve ben neye uğradığımı şaşırdım. Sonra çıktım oradan direk özel bir hastaneye iyi bir jinekolağa göründüm rahim çok tahrip olmuş ve polikistik over olduğumu söyledi. Şimdi gebelik deniyoruz. İnşallah
Merhaba nasıl oldu acaba benimde böyle bir durumun olabilir yani kesem görünüyor ama kanamam var beta düşük tam yükselmemiş. 1 hafta sonra bakalım büyümemişse sonlandırırız dediler. Sizin nasıl oldu eğer anlatmak isterseniz.Nasıl böyle acımasız olmuşlar çok geçmiş olsun bende devlet Hastanesi'nde 30 Eylül'de kürtaj oldum.Boş fetüs den dolayı ama anestezi verdiler. Hiç birşey görmedim hissetmedim
Merhaba benim de kesem vardı ilk haftalarda kanama alanlarım da vardı ama hiç kanamam olmadı sonra birkaç hafta sonra gelmemi istedi ama Kalp atışını duymadık Kalp atışını duymak için birkaç hafta sonra gidecektim gittiğimde kese var ama bebek görünmüyor gittiğimde 10 haftalık olmuştum yani 10 haftada bebek görünmesi lazımdı ama maalesef ki kese boştu O yüzden yatişım verildi bebek gelişmemişti 6 haftada kalmıştı kürtaj oldum devlet Hastanesi'nde anestezi verdiler hiçbir şey görmedim hissetmedim.Merhaba nasıl oldu acaba benimde böyle bir durumun olabilir yani kesem görünüyor ama kanamam var beta düşük tam yükselmemiş. 1 hafta sonra bakalım büyümemişse sonlandırırız dediler. Sizin nasıl oldu eğer anlatmak isterseniz.
çok geçmiş olsun bu sene çok kişi bu sıkıntıyı yaşadı ben dahil Rabbim bir daha göstermesin bizeMerhaba nasıl oldu acaba benimde böyle bir durumun olabilir yani kesem görünüyor ama kanamam var beta düşük tam yükselmemiş. 1 hafta sonra bakalım büyümemişse sonlandırırız dediler. Sizin nasıl oldu eğer anlatmak isterseniz.
Çok geçmiş olsun tekrar , inşallah kucağımız boş kalmazMerhaba benim de kesem vardı ilk haftalarda kanama alanlarım da vardı ama hiç kanamam olmadı sonra birkaç hafta sonra gelmemi istedi ama Kalp atışını duymadık Kalp atışını duymak için birkaç hafta sonra gidecektim gittiğimde kese var ama bebek görünmüyor gittiğimde 10 haftalık olmuştum yani 10 haftada bebek görünmesi lazımdı ama maalesef ki kese boştu O yüzden yatişım verildi bebek gelişmemişti 6 haftada kalmıştı kürtaj oldum devlet Hastanesi'nde anestezi verdiler hiçbir şey görmedim hissetmedim.