Vajinadan gel her akıntı yumurtlama değil bunu takip edersen eğer yanılırsın. Eğer bir ovülasyon sürecinde isen ovülasyom testi öneririm. Kürtajdan sonra ben sürekli bahsettiği beyaz şeffaf akıntı dan oldum ama yumurtlama mıydı bilemiyorum ki onu takip ederken 8 ay denedim sonunda onun hiç ilgisi olmadığını anladım. Servikal mukus veya vajinal akıntı soğuk alındığında veya çok sıcakta kaldığında çok afedersin cinsel birliktelikten sonra bile olabiliyor.Arkadaşlar bişey sorucam takip eden oldumu hiç aranızda bilmiyorum ama merak ettim... Kürtaj sonrası yumurtlamanız ne zaman oldu ve yanlış söylemiyorsam yumurtlama beyaz şeffaf uzayan bir akıntınin oluşundan anlaşılıyordu sormanın nedeni ise az çok konuyu takip eden arkadaşlar biliyor 1 Kasım'da kürtaj oldum ayın 12 ve 13 de bu şeffaf akıntıyı yaşadım 15 ne kadar zaten ilişki yasaktı ama ondan sonra geri çekilerek korunmaya başladık ama bu akıntının aynısı 23 ve 24 de yine oldu ben kürtaj sonrası 2 kere mi yumurtlama yasadim...
Sende haklısın canım ben bu akıntıyı her ay reglinin 12 veya 13 günü hep görürüm ve o esnada kasık ağrım olurdu ordan anlardım yumurtladigimi ama bu kez iki kere olunca şaşırdım bide şöyle bişey var ilk hamileligimin belirtilerinde yaşadığım şeyleri yaşamaya başladım 2 gündür göğüs ucu ağrısı dolgunluk bel ağrısı inşallah bişey yoktur diyorum ve beklicem bakalım çünkü kürtaj sonrası ilk adetimi yaşamak ondan sonra tekrar gebelik düşünüyorum şuan geri çekilerek bir koruma sağlıyoruz umarım kazaya kurban gitmemisimdir bu belirtilerin aynısını Eylül ayında yaşadığım için bir korku sardı acikcasiVajinadan gel her akıntı yumurtlama değil bunu takip edersen eğer yanılırsın. Eğer bir ovülasyon sürecinde isen ovülasyom testi öneririm. Kürtajdan sonra ben sürekli bahsettiği beyaz şeffaf akıntı dan oldum ama yumurtlama mıydı bilemiyorum ki onu takip ederken 8 ay denedim sonunda onun hiç ilgisi olmadığını anladım. Servikal mukus veya vajinal akıntı soğuk alındığında veya çok sıcakta kaldığında çok afedersin cinsel birliktelikten sonra bile olabiliyor.
Şey içinize boşalmadıysa bir sorun yok fakat işte bunu da bilemezsiniz farkında olmayanda olabilir. Fakat çok fazla kürtajdan sonra gebe kalan var :)Sende haklısın canım ben bu akıntıyı her ay reglinin 12 veya 13 günü hep görürüm ve o esnada kasık ağrım olurdu ordan anlardım yumurtladigimi ama bu kez iki kere olunca şaşırdım bide şöyle bişey var ilk hamileligimin belirtilerinde yaşadığım şeyleri yaşamaya başladım 2 gündür göğüs ucu ağrısı dolgunluk bel ağrısı inşallah bişey yoktur diyorum ve beklicem bakalım çünkü kürtaj sonrası ilk adetimi yaşamak ondan sonra tekrar gebelik düşünüyorum şuan geri çekilerek bir koruma sağlıyoruz umarım kazaya kurban gitmemisimdir bu belirtilerin aynısını Eylül ayında yaşadığım için bir korku sardı acikcasi
Hayırlısı diyorum artık canım bekleyip gorucez gecenki gebelikteki belirtileri yaşıyorum şuan bugün 25 gün olmuş kürtaj olalı 40 gün olana kadar beklerim regli olmazsam o gün test yaparım vardır rabbimin bir bildiği bakalımŞey içinize boşalmadıysa bir sorun yok fakat işte bunu da bilemezsiniz farkında olmayanda olabilir. Fakat çok fazla kürtajdan sonra gebe kalan var :)
Ama birde şey var kürtaj sonrası gebe kalacakmışssınız gibi vücut kendisini sürekli gebeliğe hazırlıyor :) ama en sağlıklı olan ne zamansa ozaman olur inşallah.
Tabi ki de :)Hayırlısı diyorum artık canım bekleyip gorucez gecenki gebelikteki belirtileri yaşıyorum şuan bugün 25 gün olmuş kürtaj olalı 40 gün olana kadar beklerim regli olmazsam o gün test yaparım vardır rabbimin bir bildiği bakalım
Ayyyy ne güzel olur sağlıklı sıhhatli ikimizde elimize alırız inşallah :))) umut etmek bile guzelken gerçek olduğunda ki mutluluk tarif edilmiyor yaTabi ki de :)
Belki şuanda ikimizde hamileyizdir.
Sorma arkadaşım sorma :)Ayyyy ne güzel olur sağlıklı sıhhatli ikimizde elimize alırız inşallah :))) umut etmek bile guzelken gerçek olduğunda ki mutluluk tarif edilmiyor ya
Sende haklısın canım ben bu akıntıyı her ay reglinin 12 veya 13 günü hep görürüm ve o esnada kasık ağrım olurdu ordan anlardım yumurtladigimi ama bu kez iki kere olunca şaşırdım bide şöyle bişey var ilk hamileligimin belirtilerinde yaşadığım şeyleri yaşamaya başladım 2 gündür göğüs ucu ağrısı dolgunluk bel ağrısı inşallah bişey yoktur diyorum ve beklicem bakalım çünkü kürtaj sonrası ilk adetimi yaşamak ondan sonra tekrar gebelik düşünüyorum şuan geri çekilerek bir koruma sağlıyoruz umarım kazaya kurban gitmemisimdir bu belirtilerin aynısını Eylül ayında yaşadığım için bir korku sardı acikcasi
Kizlar mesajlarinizi okudum insallah hamilesinizdir. Bana da umut olursunuzTabi ki de :)
Bu arada sende durumlar nasıl kacgun oTabi ki de :)
Kacgun var regline inşallah hamilesindir rabbim o sevinci tekrar yaşatsın sana kucagina almayida sağlıklı sıhhatli olmasinida nasip etsin... Senin düşükten sonra kaçıncı ayın buSorma arkadaşım sorma :)
Ben ilk gebeliğim işte kürtajla sonuçlandı.
Biz ilk öğrendiğimizde bebeğinizin parasını e bebek önünden geçiyorduk eşimle. Çok güzel bir indirim vardı. 1000 TL ye 250 hediye çeki. Dedik böyle ilk heycan 1 bucuk aylık minik işte bakıyoruz aldık biraz çeki değerlendirdik. Unisex şeyler. Nasıl huzurlu nasıl mutluyduk. Sonra bir anda işte düşük yaşandı. Onun acısı içimde. O yüzden 1 yıldır olması için dua edip bekliyorum. 3 aydırda doktor kontrolünde olmasını istedik olmadı bu ay biden ovülasyonsa yumurtlama gördüm :) işte heycanla regl günümü bekliyorum. Çok değişik hissediyorum 1 yıldan beri ilkkez var gibi içimde bir umut var.
İnşallah arkadaşım. İnşallah olur. Benim kaybedeli 1 yıl oldu.Kizlar mesajlarinizi okudum insallah hamilesinizdir. Bana da umut olursunuzdoktorunuz belli bir yasak koymus muydu ? Benimde hep aklimdan geciyor acaba hemen olur mu Rabbim sevindirir mi hemen diye. 16sinda oldum kürtaj 13 haftalik evde elime dogan düşükle sonuçlanan bir gebeligim oldu. Simdi hem cok umutluyum hem endişeli. Bende yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. Hemen olanlar da cok olmus ama ne diyorsunuz kızlar bize de nasip olur mu
10 ay oldu kaybedeli.Bu arada sende durumlar nasıl kacgun o
Kacgun var regline inşallah hamilesindir rabbim o sevinci tekrar yaşatsın sana kucagina almayida sağlıklı sıhhatli olmasinida nasip etsin... Senin düşükten sonra kaçıncı ayın bu
İnşallah gönül kardeşi olduk desene :)Bu arada sende durumlar nasıl kacgun o
Kacgun var regline inşallah hamilesindir rabbim o sevinci tekrar yaşatsın sana kucagina almayida sağlıklı sıhhatli olmasinida nasip etsin... Senin düşükten sonra kaçıncı ayın bu
Benim doktorum ilk reglini gör sonra başla dedi vakumlu kürtaj olduğu için rahim zedelenmiyor zarar görmüyor 15 günde toparlanıyor sadece beta HCG nin dusmesini bekliyorlar valla bizde bekliyoruz bakalım ben yine gebelikteki aynı belirtileri yaşamaya başladım hayırlısı diyorum geri çekilerek korunuyorduk ama kaçak olmadıysa sorun yok kaçak varsa supriz olucakKizlar mesajlarinizi okudum insallah hamilesinizdir. Bana da umut olursunuzdoktorunuz belli bir yasak koymus muydu ? Benimde hep aklimdan geciyor acaba hemen olur mu Rabbim sevindirir mi hemen diye. 16sinda oldum kürtaj 13 haftalik evde elime dogan düşükle sonuçlanan bir gebeligim oldu. Simdi hem cok umutluyum hem endişeli. Bende yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. Hemen olanlar da cok olmus ama ne diyorsunuz kızlar bize de nasip olur mu
Hadi hayırlısı bakalım haber ver rabbim gonlune göre versin canimm10 ay oldu kaybedeli.
Ben 15 kasım son adet günümdü.
19 kasımda birden yumurtlama gördüm.
24 ü yani dün ve bugün tekrar yumurtlama gördüm. İkiz şandımda olur mu acaba diye heycanlıyım ya:)
Benim doktorum ilk reglini gör sonra başla dedi vakumlu kürtaj olduğu için rahim zedelenmiyor zarar görmüyor 15 günde toparlanıyor sadece beta HCG nin dusmesini bekliyorlar valla bizde bekliyoruz bakalım ben yine gebelikteki aynı belirtileri yaşamaya başladım hayırlısı diyorum geri çekilerek korunuyorduk ama kaçak olmadıysa sorun yok kaçak varsa supriz olucak
İnşallah arkadaşım doktorun rahmin için kontrolde bir şey söyledimiKizlar mesajlarinizi okudum insallah hamilesinizdir. Bana da umut olursunuzdoktorunuz belli bir yasak koymus muydu ? Benimde hep aklimdan geciyor acaba hemen olur mu Rabbim sevindirir mi hemen diye. 16sinda oldum kürtaj 13 haftalik evde elime dogan düşükle sonuçlanan bir gebeligim oldu. Simdi hem cok umutluyum hem endişeli. Bende yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. Hemen olanlar da cok olmus ama ne diyorsunuz kızlar bize de nasip olur mu
Olur inşallah. Rabbim beklettigi kadar da cok sevindirsin.. insallah bende toparlanip doktorun soylediklerini dinlemeyi düşünüyorum. Ama 1 ay sonra pekte korunmayi düşünmüyorum. Zaten ilk gebeligimde uzun zaman sonra olmustu. Tavsiyem ovülasyon testlerjni yapmaniz bu arada. Ben ilk gebeligi daha cok onlar sayesinde yakaladim tabi önce Allahın izniyle.İnşallah arkadaşım. İnşallah olur. Benim kaybedeli 1 yıl oldu.
Çok güzel herhangi bişey yok dedi zaten kürtaj sonrası ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlarİnşallah arkadaşım doktorun rahmin için kontrolde bir şey söyledimi
Olduysa da olsun vardir bir hayir. Bana kalsa bende hemen denemek istiyorum. Ama pihtilasma testleri vs varya onlari yaptirmak istiyorum ve patoloji sonucumuz gelmedi henüz onlarda gelsin oyle diyorum.Benim doktorum ilk reglini gör sonra başla dedi vakumlu kürtaj olduğu için rahim zedelenmiyor zarar görmüyor 15 günde toparlanıyor sadece beta HCG nin dusmesini bekliyorlar valla bizde bekliyoruz bakalım ben yine gebelikteki aynı belirtileri yaşamaya başladım hayırlısı diyorum geri çekilerek korunuyorduk ama kaçak olmadıysa sorun yok kaçak varsa supriz olucak
Ovülasyon testi kullanıyorum bende:)Olur inşallah. Rabbim beklettigi kadar da cok sevindirsin.. insallah bende toparlanip doktorun soylediklerini dinlemeyi düşünüyorum. Ama 1 ay sonra pekte korunmayi düşünmüyorum. Zaten ilk gebeligimde uzun zaman sonra olmustu. Tavsiyem ovülasyon testlerjni yapmaniz bu arada. Ben ilk gebeligi daha cok onlar sayesinde yakaladim tabi önce Allahın izniyle.