Kürtaj olanlar buraya

Bayanlar merhaba kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz bilgi verebilir misiniz acaba? Bütün belirtilerim var göğüs hassasiyetim karın şişliğim kasık ağrım sivilcelerim falan var 2-3 gündür ama olamadım bi türlü. Kürtaj olalı 32. Gün bugün.

Ben daha dün oldum kürtaj çok kötüyüm toparlyamiyorum

Ben daha dün oldum kürtaj çok kötüyüm toparlyamiyorum
Psikolojik olarak kendini rahatlatmazsan gebe kalman çok zorlaşır canım olanla ölmüşe çare yok yapacak bişeyimiz yok. O yüzden iyi olmaya toparlanmaya bak

Psikolojik olarak kendini rahatlatmazsan gebe kalman çok zorlaşır canım olanla ölmüşe çare yok yapacak bişeyimiz yok. O yüzden iyi olmaya toparlanmaya bak
Biliyorum toparlamam lazım ama nasıl baş edeceğim bilmiyorum çok korkuyorum ayninseyler yaşamaktan kaybetmekten

Cnm ben 41. Günde oldum geç olabiliyor stres yapma kendine

Yok cnm ne puko su ben ilk adetimi oldum sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım cnm hemen çok şükür bu ay martta olmustum kürtaj
Çok sevindim canım rabbim gönlüne göre vermiş demekki inşallah sağlıkla getirirsin dünyaya

31. Günde oldum canim çok geçmiş olsun

31. Günde oldum canim çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım,ben bir de bu ay diş için antibiyotik falanda kullandım büyük ihtimalle onlarda gecikmesine katkı sağladı diye düşünüyorum.umarım bi problem çıkmaz. Hepimizin gönlümüzce olsun inşallah hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz sana da çok geçmiş olsun.

Amin canım Rabbim bi daha göstermesin yaşatmasın

30.gün oldum bende. Stres yaparsan o da etkiler bende kürtajdan sonra hasta oldum çok antibyotik içtim etkilemedi çok şükğr ama herkesin farklu olabilir 40 a kadar bekle canım sonra dr a görğn gelmezse

30.gün oldum bende. Stres yaparsan o da etkiler bende kürtajdan sonra hasta oldum çok antibyotik içtim etkilemedi çok şükğr ama herkesin farklu olabilir 40 a kadar bekle canım sonra dr a görğn gelmezse
Canım ben diş için antibiyotik kullandım ama normal olanlardan değil + diş çekimi falan yapıldı yani ağır operasyon geçirdim. Bugün 35.gün gittiğimde tarlusal verdi büyük ihtimalle stresten gecikiyor çünkü kürtajdan sonra 10.gün kontrole falan gittiğimde yumurtaların var çok iyi falan demişti büyük ihtimalle stresten geciktiğini düşünüyorum ben bu stresi nasıl önleyebilirim ki acaba

Adaçayı iç canım kafanı dağıtacak aktivite hergün yürüyüş yap, doğada yürüyüş daha iyi gelir .. yani başka şeyler düşün adeti günleri unut

Adaçayı iç canım kafanı dağıtacak aktivite hergün yürüyüş yap, doğada yürüyüş daha iyi gelir .. yani başka şeyler düşün adeti günleri unut
Civanperçemi aldım onu içiyorum bugünden beri o da söküyormuş. Ya böyle kürtajdan sonea kesilenlee olmaz dimi adetlerimden kesilmem daha görmeme durumum olmaz dimi illaki olurum çok korkuyorum ileride bi sorun çıkmamasından böyle adetten kesilmem dimi bundan çok korkuyorum saçma ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…