Kürtaj olanlar buraya

Geçmiş olsun,3 kayıp çok üzüldüm, sikintiniz neymiş, ilk çocuğunuzdan sonra mı bu üç kayıp oldu

Teşekkürler,
1.si trizomi 18di 6.ayda doğumda kaybettim.
2.si dış gebelik.
3.SAĞLIKLA doğdu oğlum.
4.10.haftada kalbi durdu.
5.inşallah verirse oğluma sağlıklı bir kardeş olsun
1 ay önce kürtaj oldum 2 ay sonra falan denemeye başlicam.
Hepsi birbirinden farkkı kayıp olduğu için dr lar şans diyor gitmesiğimiz prof dr kalmadı istanbuldayız, maalesef deneme yanılma diyorlar ne kadar üzücü 2 kelime ..
4.kayıp 1 ay önceki tiroid yüksekliğinden kalbi durmuş olabilrimiş şu an tedavi oluyorum düşerse zaten denemeye başlicam düşene kadar yasak bebek. Tiroid yüskekliğinde bebeğin kalbi duruyormuş yada düşük oluyormuş.
Yani aspirinde kullandım pıhtılaşmam olmamasına rağmen neler yaptım ama yok Allah ın takdiri deyip kendimi yıpratmamaya çalılıyorum artık yeterince yıprattım ilk kayıplarda.. hiç umudumu kaybetmedim olacak olacak elbet bi gün olacak benimde dedim dua ettim yatıp kalkıp oldu çok şükür 1 tane :)
1 tane daha olursa olur olmazsa canımız sağolsun. Sizde inanın yeterki olur inşallah

Off çok geçmiş olsun, troid çok etkiliyor diye duymuştum, Allah gönlüne göre versin inş, benim ilk düşük,bakilmadi sebebine daha doğrusu başıma ilk defa geldiği için arastirildigini bile bilmiyordum, bu siteden öğrendim sebebi olabileceğini, ben tekrar gebe kalırsam yine aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum, diyorum ki aspirin kullansam tekrar olursa, kafaya göre olur mu, aslında damarlarda darlık problemim var onun için kullanmam lazım, dr sormuştum gebe kaldigimda aspirin kullanabilirmiyim diye, kullan demişti , ben kullanmadım bebeğe zarar olur diye, ne yapayım bilmiyorum, belkide pıhtılaşma dan düştü, off

Zarardan çok yarar olur canım, benim dr um gebeliği planlamadan 1 ay önce içmeye başla demişti hep öyle yaptım da kalbi duran bebeğim hariç, o sürprizri 6.haftada öğrenip başladım. Şimdi yine 1 ay önceden içicem inşallah 7.aya kadar içtim oğlumda çok güzel gelişti maşallah hep 3 4 hafta önden gidiyodu gelişimi hatta aspirin bıraktıktan sonra yavaş yavaş ara kapamıştı dr ların dediği plesantadan çok güzel akışı sağlıyor aspirin. Bende pıhtılaşma yok ona rağmen coraspirin kullandım kullanıcam zararı yok diye ama işte tiroid de yeni çıktı inşallah geçicidir, aspirin bide benim içimi rahatlatmıştı oğlumda, bunu içiyorum ya oh iyi geçiyor gebeliğim güzel bitecek falan diye hep motive ediyodum kendi kendimi. Sende dr a sor ama zararı yok coraspinin

Ben dediginiz gibi bu sefer risk almayacagim ve aspirini kullanacam tabi olursa, zaten bu aralar bir gün icmeyim parmak agrilarimdan duramıyorum,bazı dr lar pıhtılaşma çıkmasa bile önlem amaçlı kullandiriyorlarmis, sen de çok çekmiş sin Allah yüzünü tekrar güldürsün inş,oglunuz kaç yaşında, yaşınız gençse daha şansınız var bence

Her gün 1 tane mi içmek gerekiyor

çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın bende çok direndim kabul edemedim çok zor Allah yardımcın olsun

canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ sağlim kucağına alırsın :)

Oğlum 26 aylık, ben 27 yaşındayım şansım var ama kaç kez daha kayıp yaşarım korkusu var maalesef keşke yaşla alakası olmasa 40 45 yaşında bakıyorum ne dr a gidiyo ne bişey doğuruyolar sağlıklı ne folik asit içiyo ne bişey gayet sağlıklllar ama bizler maalesf ne diyelim kaderimiz böyle .. Coraspirin 100 mg günde 1 içeceksin canım bende başlicam kürtajdan 30.gün adet oldum çok şükür rahatladım

Evet çok gençsin daha, cok kaybın olunca aynı şeyleri yaşama korkun normal, dediğin gibi nice 40 lar doğuruyor sıkıntı yaşamadan,30 gün normal olmuşsun, ben kurtajdan sonra ilk adetimi 28 gün de olmuştum , sonra 12 gün daha sonra 23,düzene girmedi maalesef,çarşamba dr randevum var ne diyecek bakalım ,oğlunu da Allah bağışlasın inş

Amin canım çok sağol, benim oğlumdan daha güzelini Allah sana da nasip etsin inşallah :) ben normalde doğumlardan kürtajlardan sonra hemen düzene girer ilk 30 gün sonraki ayşar 28 devam eder bu da öyle olur inş, bu ay yüksek doz tiroid ilacı alıyorum inşallah bayrama kadar düşmüş olur bayramdan sonra artık temmuz ayında denemeye başlarım yine hayırlısı ile

Çok sağol o güzel dileklerin için, benim de senin gibi 10 yaşında tatlı bir oğlum var, senin gibi oğluma kardeş istiyorum, aslında en çok oğlum istiyor ,ağlıyor ben niye yalnızım diye,37 yaşındayım ve fsh degerim yüksek,çok ara verdim şimdide olmuyor, tam oldu dedik düştü, keşke oğluma hamile olduğumu hemen soylemeseydim, cok ağladı üzüldü düşünce, gece yarısı onuda hastaneye götürmek zorunda kaldık dusukte , şimdi kalırsam gebe asla 3_4 aylık olana kadar soylemiycem,inş senin de troid yoluna girer, burdan güzel haberler veririz birbirimize

Ayy inşallah canım ya benim oğlum anlamadı tabi zaten söylemedik ama çok seviyor bebekleri bayıkıyor, ben kimsrye de aöylememiştim zaten eşim le ben biliyoduk içime doğmuştu kaybedeceğim ama yine olurda hamile kalırsam yine 3 4 aylık olana kadar kimseye demicem. 2.evlat nasip etsin Allah bize

Amin, güzel haberlerle görüşürüz inş

Selam kızlar bende 30 nisan da kandilde kürtaj oldum ve çok zor oldu çok ağladım dua ettim
Benim tup bebekti yani zaten olmuyor o yüzden kanamam bitince yumurtlama akıntısı oldu bende korumadım

Selam kızlar bende 30 nisan da kandilde kürtaj oldum ve çok zor oldu çok ağladım dua ettim
Benim tup bebekti yani zaten olmuyor o yüzden kanamam bitince yumurtlama akıntısı oldu bende korumadım

Allahım bi daha yaşatmasın inşallah kavuşursun en yakın zamanda meleğine kucağını boş bırakmasın Rabbim

Geçmiş olsun, üzülme ablam da tüp bebek yaptirmisti olmadı , sonra kendiliğinden 2 ay sonra gebe kaldı, ki yaşı vardı, simdi 1 yasinda yeğenim, Allah gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…