Kurtaj olanlar bakabilir mi?

benim kendiliğinden düşmedi çok bilgim yok ama kazıma dediği kürtaj oluyor. kürtajdan sonra takip etmişti doktorum hcg değerini .kürtajdan 2 sonra 400 lerden 160 a düşmüştü. 1 hafta sonrasında da 7 ye düştü. yor.kaç günde 98 den 95 e düştü. Düşük yapınca değerinin de düşmesi gerekiyor.

1 hafta geçti 98 den 95 e düşmüş içerde bişi görünmüyo dedi dr..

Kizlaarr dün regl i oldum. Giden bebegimin ardindan ilk regli . 24temmuzda kurtaj olmustum 17 agustos da regl oldm

Ben de hala regl olmadım bekliyorum.40 güne kadar bekle gelmezse gel dedi doktorum.inşallah bekletmez o kadar.

Kızlar ilk adetimi oldum ama 2. Gelmedi.kürtaj sonrası ilk adetini olup 2.sinde bi problemle karşılaşan var mı?(yapışıklık vs.)

Ne kadar zaman oldu ilk adetin olalı. Benim 33 gün sonra 2. Adetim oldu. Şimdi 32 günde oluyor süresi uzadı
Canım 27 şubatta ilk adetimi oldum.bir daha da olmadım ama ovu testinde 32.gün pozitifi gördüm.bu da geç yumurtladım demek oluyor sanırım.ovu testine göre salı adet olmam lazım.cumaya kadar olmazsam dr a gidicem.
Sen kaç aydır deniyorsun?bazen kürtaj sonrası 1-2 yıldır hamile kalamadım yorumlarını okuyunca tedirgin oluyorum biraz.inşallah rabbim bize de anneliği yazmıştır.

Geç yumurtladigin için geç adet olabilirsin belki de Hamilesindir. Gebelik Testi yapmadın mi?
Temmuzda kurtaj oldum sonrasında bir süre ara verdik. Ocak ayında adet olduktan sonra yeniden başladık. Bu 3. Ayim. İnsallah o kadar uzun sürmez bekleyiş. Hayirlisi olsun hepimiz icin

Kuşum gebelik testim bi tane olduğu için adetim geçerse yaparım diye saklıyorum:)
Ama 32.gün yumurtlayacağımı düşünmediğim için o zamanları pek değerlendiremedim.hatta ovulasyon pozitif çıkınca acaba hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm.ama bata 1 hafta kala kan testim 1.20 çıktı -özellikke yaptırmadım.başka bi hastalık için gittim ama dr isteyince yaptırdım-
Korunma süreni biraz uzun tutmuşsun ama inşallah çok beklemeden meleklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…