- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
- Konu Sahibi gulceandkeremsmom
-
Canım bana doktorum 45 günde bekliyoruz adeti dedi. Ben 31.günde oldum baya yoğun başladı ayağa kalktığım anda kan boşalmıştı sonra normale döndü. 45 gün sonra olmazsa gel demişti. Doktorunla iletişime geçmelisin benceKizlarr Martın 29 da kurtaj oldum bir hafta on gün kanamam oldu azar azar adet gibi 've simdi kurtaj olalim 44 gun oldu galiba hala adet olmadim iki hafta once gebelik testi yaptim evde negatifti sizce neden boyle oldu korunuyoruzda yani pre
Bugun oldum şükür :) cok sagol cnm sen neden kurtaj oldun tekrar ne zaman düşünüyorsunCanım benimki kurtajdan sonraki reglim 44 cu gunde oldu daha seninki 25 gun olmus cnm olur korkmana gerek yok bence
hanimefendiler ben de bir soru sorayim, erken donemde gebeligin dusuk olacagi anlasildi, daha ortada ne agri ne kanama var, fakat doktor dedi ki bir haftaya kadar kanaman olur, eger gebelik cok erken sonlanmissa, misal 4haftalik falanken, acaba kurtaj olmadan da dusuk atlatilabiliyor mu? mumkunse cerrahi bir mudahale gecirmek istemiyorum da?
Bende boş gebelikten pazartesi günü kürtaj oldum. Adet kanaması gibi ara ara kanamam oluyoBende boş gebelik nedeniyle 10 gün önce kürtaj oldum. Az az kanama oluyor. Bazen biden çok geliyor. Adet olana kadar böyle kanama devam mi ediyor acaba bilen var mi?
Aynen canım devam ediyor benimde. Tam sanki bitti gibi oluyor bi bakıyorum yine gelmiş.yorumlarda genelde bir ay devam etmiş çoğu kişinin bakalım daha ne kadar sürecek merak ediyorum bende. Geçmiş olsun bu arada.Bende boş gebelikten pazartesi günü kürtaj oldum. Adet kanaması gibi ara ara kanamam oluyo
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsunAynen canım devam ediyor benimde. Tam sanki bitti gibi oluyor bi bakıyorum yine gelmiş.yorumlarda genelde bir ay devam etmiş çoğu kişinin bakalım daha ne kadar sürecek merak ediyorum bende. Geçmiş olsun bu arada.
Adet oluyor olabilirsin. Benimde 16 gün oldu kürtaj olalı. Beş gündür çok azaldı kanama. Damla damla geliyor.bugün kanamam daha da arttı. karnım regl oluyor gibi ağrıyor. adet sancısı gibi. ama rengi kahverengine yakın.... kürtaj sonrası 32. gündeym. adet mi oluyorum acabakanamam kesilmiyordu ama böyle çok da değildi
1 gün sonra kanama kesildi...arada yeniden başlıyor. Adet oluyorum gibi yoğun kıvamlı . eski kanamalar gibi değil ama kesiliyor başlıyor . normal midirAdet oluyor olabilirsin. Benimde 16 gün oldu kürtaj olalı. Beş gündür çok azaldı kanama. Damla damla geliyor.
Bende çok iyi bilmiyorum kürtajdan sonra daha adet olmadım ama okuduğum kadarıyla ilk adet düzensiz olabiliyormuş.1 gün sonra kanama kesildi...arada yeniden başlıyor. Adet oluyorum gibi yoğun kıvamlı . eski kanamalar gibi değil ama kesiliyor başlıyor . normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?