• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj olanlar bakabilir mi?

Ben mart ayında kürtaj oldum 2 adet geçecek kadar dinlendirdik doktorum öyle söylemişti korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım darısı başına :)
Şimdi aklında sorular sorular tabi bende öyleydim tahmin edebiliyorum seni bıraktıgın ay yogun çalışın :KK8:

Ben mart ayında kürtaj oldum 2 adet geçecek kadar dinlendirdik doktorum öyle söylemişti korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım darısı başına :)
Şimdi aklında sorular sorular tabi bende öyleydim tahmin edebiliyorum seni bıraktıgın ay yogun çalışın :KK8:
Amin canim inşallah. Aklımda sorular bitmiyor.herkesin farklıdır zamanla ne olacağını yaşayarak görürüm diyorum ama yine de sormadan duramıyorum.ilginiz için çok teşekkür ederim.

Merhaba.bebegimin 1 nisan da Kalbi durdu.kotu bi 1 nisan şakası yaptı bize.mayisin ikisinde adet oldum bu aya kadar da düzenli çok şükür. .Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmayın insallah

2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve patoloji sonucum (enfekte ve nekrotik plasenta gestasyonel endometrium) yarın hastaneye sonucumu göstermeye gidicem, bu sonuc ile karşılaşıp ne demek oldugunu bilen varmı acaba, cok merak ettiğim için sormak istedim

Ilk kurtaj im die benden test istemedi doktorum. Anomali olduğu için bebek düşmüş dedi.3 ay korunma werdin ve ben adet olmadan ikinciye hamile kaldım.doktor 3 aydan önce kalırsın düşer demişti. Rahim kendini toparlamadigi için kimyasal gebelik oldu düştü. Bence kesinlikle korunun

canmım,bnde nısanda kurdas oldum 4aylık bebegım kalbı durdu:( doktor ıkı ay korun bırak dedı,zaman oldu ve gecen ay korunmadık olmadı bu a kısmet artık:) senınde bebegın hayırlı olur ıns

Merhaba.bebegimin 1 nisan da Kalbi durdu.kotu bi 1 nisan şakası yaptı bize.mayisin ikisinde adet oldum bu aya kadar da düzenli çok şükür. .Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmayın insallah
Geçmiş olsun. 1 Nisan şakası çok kötü olmuş. Rabbim inşallah en kisa zamanda bir bebek verir. Ben 6 temmuzda kurtaj oldum hala adet olmadım. Bekliyorum..

Ilk kurtaj im die benden test istemedi doktorum. Anomali olduğu için bebek düşmüş dedi.3 ay korunma werdin ve ben adet olmadan ikinciye hamile kaldım.doktor 3 aydan önce kalırsın düşer demişti. Rahim kendini toparlamadigi için kimyasal gebelik oldu düştü. Bence kesinlikle korunun
Geçmiş olsun. Adet olmadım hala adet olmadan korunmayı bıraksam mi diye düşünuyorum bazen.adet olmayi beklemezsem tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimali daha yüksek olur. En iyisi doktoru dinlemek demek ki

Ke
Geçmiş olsun. Adet olmadım hala adet olmadan korunmayı bıraksam mi diye düşünuyorum bazen.adet olmayi beklemezsem tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimali daha yüksek olur. En iyisi doktoru dinlemek demek ki
kesinlikle dinle doktoru.ben doktorla pazarlık bile yaptım.o 3 ay Korun dedi.ben ilk adetten sonra bırakcam dedim o zaman 2 ay kesinlikle Korun dedi.ben yine de onu dinlemeyip ilk adetten sonra bırakcaktim ki Rabbim büyük korunurken tekrar hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.cok kararsızdim ama beklemem gerektiini anladım. .geçen ay bitti yasagim ama bazı problemlerden dolayi ilişki seyrek olduundan beklentim yoktu.daha yeni adetiim bitti.3 gün sonra tatile cikioruz tamda yumurtlama gunlerim de..ama takmiorum artık. Rabbim ol delikten sonra olacak inaniyorummm

Ke
kesinlikle dinle doktoru.ben doktorla pazarlık bile yaptım.o 3 ay Korun dedi.ben ilk adetten sonra bırakcam dedim o zaman 2 ay kesinlikle Korun dedi.ben yine de onu dinlemeyip ilk adetten sonra bırakcaktim ki Rabbim büyük korunurken tekrar hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.cok kararsızdim ama beklemem gerektiini anladım. .geçen ay bitti yasagim ama bazı problemlerden dolayi ilişki seyrek olduundan beklentim yoktu.daha yeni adetiim bitti.3 gün sonra tatile cikioruz tamda yumurtlama gunlerim de..ama takmiorum artık. Rabbim ol delikten sonra olacak inaniyorummm
gunyadın fıstıklar,akısına bırakmak en dogru karar bız bayanlar cok tez canlı oldugmuz ıcın her ıstedıgımız hemen anında olsun yada su neder bu nasıl konususr derdıne dusupte kenımız yıpratıoruz:) ıns hepmızı saglıklı ımanlı bebeısler alırız kucagımza..

Ke
kesinlikle dinle doktoru.ben doktorla pazarlık bile yaptım.o 3 ay Kun dedi.ben ilk adetten sonra bırakcam dedim o zaman 2 ay kesinlikle Korun dedi.ben yine de onu dinlemeyip ilk adetten sonra bırakcaktim ki Rabbim büyük korunurken tekrar hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.cok kararsızdim ama beklemem gerektiini anladım. .geçen ay bitti yasagim ama bazı problemlerden dolayi ilişki seyrek olduundan beklentim yoktu.daha yeni adetiim bitti.3 gün sonra tatile cikioruz tamda yumurtlama gunlerim de..ama takmiorum artık. Rabbim ol delikten sonra olacak inaniyorummm
Canım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun.bu hamileligimde hamile fazla ilişki olmamisti hamile degilimdir yine adet olurum derken hamile olduğumu öğrendim. Ama dünyaya gelmesi nasip değilmiş.j

gunyadın fıstıklar,akısına bırakmak en dogru karar bız bayanlar cok tez canlı oldugmuz ıcın her ıstedıgımız hemen anında olsun yada su neder bu nasıl konususr derdıne dusupte kenımız yıpratıoruz:) ıns hepmızı saglıklı ımanlı bebeısler alırız kucagımza..

Evet canım çok haklısın biz bayanlar çık tez canlıyız.bir de sürekli plan halindeyken şimdi hamile kalırsam doğum Mayıs a denk gelir kızım ana sınıfına başlayacak eylülde Mayıs haziran gibi yil sonu gösterisi olur ben yeni doğum yapmis olursam ona katılabilir miyim kızım ne hisseder...bu sadece dusuncelerimden biri .. bla bla bla ...plan yapmayı bırakayim allah ne zaman ol derse o zaman olur desem de aklım durmuyor bir türlü.

Back
X