- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi gulceandkeremsmom
Arkadaslar yarin kurtaj sonrasi :'(kontrolum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole gittin mi? Umarim bir şey yoktur.Arkadaslar yarin kurtaj sonrasi :'(kontrolum var
Gittim cnm cok sukur sorun yok ii dedi. Folik asit e devam bi de rahim toplasin die dogum kontrol ilacina da devam dddi. Kan uyusmazligi da var bizde onun ignesini de yaptilar anti-d die biseKontrole gittin mi? Umarim bir şey yoktur.
Geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin.doğum kontrol hapıni ne kadar kullanacaksın doktorum bana kullanmamı söylemedi bende kullanayim rahim toplanması için. Yeniden hamile kalmak için biraz beklemeye karar verdim. 4 -5 ay sonra yeniden deneriz.doktorum ilk adetten sonra olabilir bi sorun olmaz dedi ama yine de dinlenme kararı aldık.Gittim cnm cok sukur sorun yok ii dedi. Folik asit e devam bi de rahim toplasin die dogum kontrol ilacina da devam dddi. Kan uyusmazligi da var bizde onun ignesini de yaptilar anti-d die bise
Amin cnm ins bi dahakine mutlu saglikli gebelikler yasaroz. Dogum kontrol hapi olark gecio ama etkisi dogim kontrolu deil rahim toparlnmasi icin sanirim. Cyclo progynova die bi hap cnm . Hap 21gunluk iste onu bitir dedi. Folik asite devam bi de. Bize de yine bi 3-4 ay bekleme cnm . Snn ilk dusuk muGeçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin.doğum kontrol hapıni ne kadar kullanacaksın doktorum bana kullanmamı söylemedi bende kullanayim rahim toplanması için. Yeniden hamile kalmak için biraz beklemeye karar verdim. 4 -5 ay sonra yeniden deneriz.doktorum ilk adetten sonra olabilir bi sorun olmaz dedi ama yine de dinlenme kararı aldık.
Benim 4 yaşında bir kim var 2. Hamileligim di bu. İlk düşügüm.Amin cnm ins bi dahakine mutlu saglikli gebelikler yasaroz. Dogum kontrol hapi olark gecio ama etkisi dogim kontrolu deil rahim toparlnmasi icin sanirim. Cyclo progynova die bi hap cnm . Hap 21gunluk iste onu bitir dedi. Folik asite devam bi de. Bize de yine bi 3-4 ay bekleme cnm . Snn ilk dusuk mu
Allah bagislasin cnm . Allah im banada nasip etsin tatli tatli bebisler insallahh :)Benim 4 yaşında bir kim var 2. Hamileligim di bu. İlk düşügüm.
Amin canım. İnsallah allah sana fa nasip eder. Senin ilk düşügüm muAllah bagislasin cnm . Allah im banada nasip etsin tatli tatli bebisler insallahh :)
Aminnnn :))) bnm ocakta bos gebelik oldu bu sefer de kalp atisini alamadi dr cnm. Ikinci yani :'(Amin canım. İnsallah allah sana fa nasip eder. Senin ilk düşügüm mu
1ay cok normal hayırlı olsun,canım bır ıkı adet korun sonra bırak.Kızlar dün adet oldum.6 temmuzda kurtaj olmuştum 9 ağustosta da regli oldum.
Doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi ama ben bir süre ertelemeye karar verdim 4-5 ay . Kurtajdan sonra, İlk adetten sonra yeniden denerim diye dusunuyordum. Bir an önce adet olsam da yeniden hamile olsam diye dusunuyordum.şimdi karar değiştirdim. Hayirlisiyla bu ay olur inşallah bebiş. Güzel haberini paylaşmayı unutma.1ay cok normal hayırlı olsun,canım bır ıkı adet korun sonra bırak.
bnde bu ay korunmadık bakalım,kurdastan sonra
inş canım tabıkı verırım bır haftam kaldı suprız:)Doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi ama ben bir süre ertelemeye karar verdim 4-5 ay . Kurtajdan sonra, İlk adetten sonra yeniden denerim diye dusunuyordum. Bir an önce adet olsam da yeniden hamile olsam diye dusunuyordum.şimdi karar değiştirdim. Hayirlisiyla bu ay olur inşallah bebiş. Güzel haberini paylaşmayı unutma.
canım bnımde oyle olmustu adet olursun yakında o lekelenmeler ıcınde kalan piklikter dokuluyor.gecmıs olsunArkadaşlar 7temmuzda kurtaj olmustum. 8 agustosta kahverengi lekelenme oldu iki gün sürdü cok az geliyordu. Sonra bir buçuk gün kanama oldu yine cok az.simdi yine kahverengi. Bu adet mi yani? Kasıklarimda adet olacakmış gibi his vardı. Ama bu kadar kısa sürünce emin olamadım :/
bnım bır ay kanamam devam ettı,ve sonrasında adet oldum ılk adetımde cok olmustu6 temmuzda kürtaj oldum 8 ağustosta kahverengi lekelenmeler oldu 9 ağustosta da oldu akşama kanama başladı. 3 gündür çok yoğun oluyor. Bu zamana kadar hiç bu kadar fazla olmamıştı. bu kadar yoğun olması normal mı acaba. Kurtaj sonrası ilk adetinizin yoğunluğu çok oldu mu?