• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj olanlar bakabilir mi?

Kizlarr Martın 29 da kurtaj oldum bir hafta on gün kanamam oldu azar azar adet gibi 've simdi kurtaj olalim 44 gun oldu galiba hala adet olmadim iki hafta once gebelik testi yaptim evde negatifti sizce neden boyle oldu korunuyoruzda yani pre

Kizlarr Martın 29 da kurtaj oldum bir hafta on gün kanamam oldu azar azar adet gibi 've simdi kurtaj olalim 44 gun oldu galiba hala adet olmadim iki hafta once gebelik testi yaptim evde negatifti sizce neden boyle oldu korunuyoruzda yani pre
Canım bana doktorum 45 günde bekliyoruz adeti dedi. Ben 31.günde oldum baya yoğun başladı ayağa kalktığım anda kan boşalmıştı sonra normale döndü. 45 gün sonra olmazsa gel demişti. Doktorunla iletişime geçmelisin bence

Cok gecmis olsun canim bu aksam sükür lekelenmem geldi ama yogun degil leke seklinde 45 sinci gunde tam oldu korktum kis fln olusmustur diye yogunlasirsada iyi olur insallah hakkimizda boylesi hayirli demekki canim napalim yeni bebisler olur insallah saglikli bi sekilde

Kızlar bende 20 Nisan da kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu benimde kalbı durdugu için kurtaj oldum ama hala regl olmadım bıkac gundur ara ara olacakmışım gibi oluyor ama olmadım ya ne zaman olurum acaba Bı fıkır veren olur mu

Him iyi canim acaba ben cok gec mi oldum ne kiz insanin basina evlendikten sonra geliyor hersey kadinligi tam tamina yasiyoruz yani bos gebelikti canim benimki 9 haftalikti valla 29 martta kurtaj oldum doktorum 3 ay korun dedi ama ben haziranda birakicam korunmayi sen ne zmn dusunuyorsun

hanimefendiler ben de bir soru sorayim, erken donemde gebeligin dusuk olacagi anlasildi, daha ortada ne agri ne kanama var, fakat doktor dedi ki bir haftaya kadar kanaman olur, eger gebelik cok erken sonlanmissa, misal 4haftalik falanken, acaba kurtaj olmadan da dusuk atlatilabiliyor mu? mumkunse cerrahi bir mudahale gecirmek istemiyorum da?

hanimefendiler ben de bir soru sorayim, erken donemde gebeligin dusuk olacagi anlasildi, daha ortada ne agri ne kanama var, fakat doktor dedi ki bir haftaya kadar kanaman olur, eger gebelik cok erken sonlanmissa, misal 4haftalik falanken, acaba kurtaj olmadan da dusuk atlatilabiliyor mu? mumkunse cerrahi bir mudahale gecirmek istemiyorum da?

Tabi canım önce normal sancınla düşürmen bekleniyor sonra suni sancı veriliyor eğer düşmezse. Başka bir doktora daha git istersen belki de düşük olmayacak.

valla o hafif kanama zaten aldi basini gitti, benim adet agrilarim zaten cok siddetli olur, yani olur olur dirilirim, adet agrim 2 birim ise bu dusuk agrisi 3 birim idi. umarim suni sanci falan gerekmez fakat olur da verirlerse suni sanci devaminda cerrahi bir mudahale yine de gerekiyor mu?

Bende boş gebelik nedeniyle 10 gün önce kürtaj oldum. Az az kanama oluyor. Bazen biden çok geliyor. Adet olana kadar böyle kanama devam mi ediyor acaba bilen var mi?

1 ay olacak kürtaja. hala kanama başlıyor kesiliyor başlıyor kesiliyor kafayı yicem :'( normal mi bu....dr ultrasonda önemli bi şey yok dedi ama kanama için bi şey demiyor. kanaması uzun sürüp kesilen var mı

Bende boş gebelikten pazartesi günü kürtaj oldum. Adet kanaması gibi ara ara kanamam oluyo
Aynen canım devam ediyor benimde. Tam sanki bitti gibi oluyor bi bakıyorum yine gelmiş.yorumlarda genelde bir ay devam etmiş çoğu kişinin bakalım daha ne kadar sürecek merak ediyorum bende. Geçmiş olsun bu arada.

bugün kanamam daha da arttı. karnım regl oluyor gibi ağrıyor. adet sancısı gibi. ama rengi kahverengine yakın.... kürtaj sonrası 32. gündeym. adet mi oluyorum acaba :( :( :( :( kanamam kesilmiyordu ama böyle çok da değildi

bugün kanamam daha da arttı. karnım regl oluyor gibi ağrıyor. adet sancısı gibi. ama rengi kahverengine yakın.... kürtaj sonrası 32. gündeym. adet mi oluyorum acaba :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: kanamam kesilmiyordu ama böyle çok da değildi
Adet oluyor olabilirsin. Benimde 16 gün oldu kürtaj olalı. Beş gündür çok azaldı kanama. Damla damla geliyor.

1 gün sonra kanama kesildi...arada yeniden başlıyor. Adet oluyorum gibi yoğun kıvamlı . eski kanamalar gibi değil ama kesiliyor başlıyor . normal midir
Bende çok iyi bilmiyorum kürtajdan sonra daha adet olmadım ama okuduğum kadarıyla ilk adet düzensiz olabiliyormuş.

Back
X