Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende aynısıni yaşadım ben doktoruma sordum bı on gün kadar zararı olmaz dedi ve tüp bebekti benimkisi ilaçları bıraktım bir hafta sonra kendi düştü kürtaj olmak istemedim hemen
Çok geçmiş olsun bence kürtaj daha garanti parça kalmaması adına yine de doktorunuz daha iyi bilir benim Eylül ayında bebeğin kalbi durdu kürtaj olmuştum sizinki farklıysa bilemem
Geçmiş olsun, benim doktorum kese göremedi, betam da düşük artıyor. İki gün bekle kanda eğer beta düşüşe geçmişse o kendi düşer dedi. Fakat beta az da olsa yükselmeye devam ederse dış gebelik riskine karşı metatraxan iğnesi yazdı onu vurul o düşer dedi. Kürtaj olunca diğer implantasyona sıkıntı olabilir. Endometeiumu inceltmeyelim dedi.
Merhaba bende çok yeni bebeğimi kaybettim 8 haftalıktı ama gelişimi 6+1 de kaldı tüp bebekti doktorum kürtaj yerine ilaçla düşmesini daha doğru buldu boş yere anestezi almamak adına bende kabul ettim 2 gün biraz zorlardı ama şuan gayet iyiyim tabiki en iyisini doktorun bilir şimdiden çok geçmiş olsun
Mesajlarınız için teşekkürler pazartesi karar verelim dedi aç gel dedi benim daha önce başıma gelmedi bilemedim benimkide tüp bebek çok fazla işlem görüyoruz aslında düşük yapmak daha mantıklı ama parça kalabiliyo diyolar bilmiyorum artık iyi dilekleriniz için teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin