Kürtaj hakkında bilgi verin lutfen

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Yarın kürtaj olacagım ve cok rahatsız bır durumdayım su an genel anestezi olacakmış ama yınede tedırgın ve korku içindeyım ayrıca kürtajdan once rahım acılsın dıye ilaç konulacakmıs sızede yapıldımı bunlar

evet canım benimde bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk başta hic panik yapma zerre kadar canın yanmıyor uyuyosun bayıltıyorlar yani narkoz verip kurtajdan once rahim acılsın ve kayganlassın diye fitil gibi ilac koyuyorlar ilac koyulurken ileri itiyor eliyle o kadar bana isterseniz kendiniz koyabilirsiniz dedi ben yapamam garanti olsun zararı olur diye doktara ben yapamayabilirim dedim doktor koydu yani rahat ol stres yapma canım zaten toplam 15 dk operasyon gozlerini kapatıp actıgında bitmiş olacak bu arada bebegine ne oldu cook uzuldum cok bende kaybettim 6ay oldu hala acısı icimde...

Sagol canım acıkladıgın için gebeliğim sat gore 10 hafta olması lazım ama suan hala daha 5 haftada kaldı gelişemedi yani cok zor bır durummus hem uzuntuluyum hemde son derece cok korkuyorum ilk defa küçükte olsa bır operasyon gecırecegım elimde degil ilacı rahım acılısn dıye konulcagını soyleiler bende sancı olmasından korkuyorum ne bıleyım tedırgın oldum sende sancı yaptımı

Çok geçmiş olsun canım.. Bende Mayıs ayında bebeğimin kalp atışları başlamadığı için gebeliğimin 8.haftasında kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj öncesi verilen fitili kendim koydum en ufak bir sızlama dahi olmuyor için rahat olsun. Hiçbir ağrı hissetmeyeceksin. Geçmiş olsun!

canım benim yeni gordum sancı varmı dedi doktor bende olmadı kurtaj oldunmu iyimisin arkadaşım

canım benim yeni gordum sancı varmı dedi doktor bende olmadı kurtaj oldunmu iyimisin arkadaşım

Evet oldum canım kürtaj bugun ilac konuldu ama cok sancı yaptı ya 2 saat cektım kurtajda uyudugum için hatırlamıyorum ama onun sonrasındada cok sancım oldu ya ama burda herkes olmadgnı soyluyordu ama doktor bana rahmin dar dedi ondan olabılırmı acaba

Kürtaj olurken acı hissetmiyorsunuz ya gözünüzü açtığınızda o minnacık yavruyu bi kabın içinde gördüğünüzde ki acıyı tarif bile edememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…