D
dennis_88
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi dennis_88
merhabalar ben 20 yaşındayım 30 eylül ve 1 kasımda adet gördüm 14 kasımda erkek arkadaşımla ilişki yaşadık bu ay ki adetimi henüz olmadım.adetlerim düzensiz olduğundan emin olamıyorum anca gebelik varsa kürtaj ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
hamile kalana kadar aklın nerdeydi yazık degilmi o bebege ya bu nasıl bi anlayış
kimseyi yadırgamaya hakkımız yok arkadaşlar... kendi hatası, kendi günahı...
umarız ki bunun da farkındadır arkadaşımız ama lütfen hemen böyle davranmayın...
bir soru sormuş cevaplayalım diye, yoksa ''ben hatamı ettim'' diye bize soru sormuyor ki??...
bundan sonra akıllılık eder de korunmasını bilir inşaallah...
ben yadırgıyorum arkadaşım
hem de çok yadırgıyorum...
kurandada yerı var ıstenmeyen gebelıkler sonlandırılabılır. tabıkı bellı bır sureyı gecmeyecek. bu arkadasda gecırmemıs bellıkı. bu durumda ne vebal ne gunah var. bakacaksanız dogursun versın elınıze
kurandada yerı var ıstenmeyen gebelıkler sonlandırılabılır. tabıkı bellı bır sureyı gecmeyecek. bu arkadasda gecırmemıs bellıkı. bu durumda ne vebal ne gunah var. bakacaksanız dogursun versın elınıze
merhabalar ben 20 yaşındayım 30 eylül ve 1 kasımda adet gördüm 14 kasımda erkek arkadaşımla ilişki yaşadık bu ay ki adetimi henüz olmadım.adetlerim düzensiz olduğundan emin olamıyorum anca gebelik varsa kürtaj ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?