• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj fiyatları

Merhaba arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgi verir misiniz acaba Antalya olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
20 şubatta medstar topçularda kürtaj oldum. 6500 tl ödedik.. haftasına göre değişiyor ama.. benim 6 haftalıktı ve zorunlu kürtajdı...

Kadınlar kulübünde kürtaj olan binlerce kadın var. Çoğu da bu işlemi bebek isterken - mecburiyetten oluyor. O sayfalara gidip o insanların da canını sıkın isterseniz

"Sizi yargilamiyorum" deyince yargılamamis olmuyorsunuz.
O zaman; 'ne kadar anlayışsız ,sabit fikirli bir insansiniz. Buraya yazdığınız yazı üzücü bir durum yaşayan kadinh daha da üzmek dışında bir şeye yaramıyor. Ama sizi yargilamiyorum
Merhaba arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgi verir misiniz acaba Antalya olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
canım antalyada deılım ama bugun bende boş gebelikten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım 2 binden baslıyordu burda butun polikinikler ayrı fıyat verıo yasadınız yerın konumuna gore ınternete yazın cıkan sonucları arayıp sorun bız bugun öyle yaptık

Back