• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj fiyatları

Şuan belki kemoterapi görüyor veya engelli bir çocuğa sahip olmak istemiyor belkide bunuda bilmiyoruz sonuçta dimi ?

Konu sahibi benim bilgim yok ama Antalya da arkadaşım var vaktiniz kısıtlı değilse sorup öğrenip size bilgi verebilirim

Son düzenleme:
Tamam o zaman özrümü dilerim anlayışsız at gözlüklü bir insan değilim bunu tıpkı sey gibi düşünün bak arkadası o cocukla görüşürebilirsin ama sonun iyi olmaz benim orada demek istediğim bunun gibi bir şeydi amacım kimseyi yargılamak üzmek değil
Benimde amacım da kırmak değil. Sadece karşı tarafın hayatını , şartlarını bilmiyoruz. O yüzden direkt bu şekilde yaklaşmak doğru değil bence. İyi akşamlar. :)

Farkındaysanız hemen sonra sizi yargılamıyorum bilmenizi isterim dedim tabii ki tıbbi gereklilik ayrı lakin bu sorunun tıbbi gereklilik olmadığı bariz belli bende sadece bir günahı olduğunu dile getirmek istedim
Nereden belli acaba? İki defa kürtaj olmam gerekti, birini devlette oldum ama diğerini devlet hastanesi anestezisiz yapiyoruz deyince özelde yaptırdım parayla. Gelip burada fiyat sorsam keyfimden mi yapmış olacaktım?
Diyelim ki keyfinden kürtaj oluyor, size ne? Tekrar soruyorum: Size ne? Bunun günahı nedir diye sormuş mu? Kürtaj yaptırayım mı diye sormuş mu? Ne sormuş? Fiyat. Günahı sevabı bilecek durumdayız hepimiz, akli melekelerimiz yerinde öyle değil mi? O zaman ne yapmiyoruz? Gelip sitede konu açabilecek kadar akli melekeleri yerinde olan insanlara kürtaj yaptırmayın çok günah demiyoruz.
Ölü bebekleri karnimizda taşımaya devam edemeyiz siz bilmezsiniz belki, tıbbi bir gereklilikse de değilse de kalkıp böyle densiz yorumlarla karşılaşmak istemeyiz biz kadınlar.

Duygu sömürüsü yapmayın isterseniz buraya sorulan sorulara her türlü cevap alınabilir herkes burda ortak görüşlü değil bunda bir anlaşalım ayrıca üzerine basarak tekrar söylüyorum kimseyi yargılamam benim hayatım değil bana bir etkisi olmayacak ben sadece bir günahı olduğunu belirttim herkesin günahı kendine onun bende farkındayım ayrıca tıbbi bir durum değil ölüm değil kalım değil yani
Kimseyi yargılamak istemezseniz neden "günah, çok çok çok günah" olarak yazdiniz?
Konu yoruma açık bir konu değil ki. Mesela '3. Çocuğuma hamileyim,kocam çocuğu istemiyor,maddi durumumuz da kötü,Müslümanım,aldirsam Günahı var mi' dememis.
Kürtaj fiyatlarıni sormuş.
Tecrübeniz varsa 'bartin şehrinde 2022de oldum,5bin odedim' gibi bir cevap yazabilirsiniz.
Size göre kürtaj sadece evlilik dışı hamile kalan kadınların yaptığı bir işlem . Oysa KKda biraz gezseniz bebek isteyen çoğu kadının hayatında bir kere o masaya yatmak zorunda kaldigini bilirdiniz. Çoğu durumda kürtaj hayati - ölüm kalım durumu olabiliyor ayrıca. Çünkü içeride artık yaşamayan çocuk anneye zarar verebiliyor, ya da tüpe yapışmış halde buyuyorsa yumurtalığı kaybetme riski ile karşılaşılabiliyor.
Gibi gibi gibi...
Ayrıca tabii ki önemli olan öncesinde iyi korunmasi ama kişinin maddi durumu yeni bir çocuğa elvermiyorsa, ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü kocadan hamile kalmişsa, bekarsa ve çevresi buna asla hazır degilse, ekonomik özgürlüğü yoksa bu çocuğu dogurmanin çocuğa bir yararı olur mu?
Kim karnındaki bebeği bırakmak ister ki, eğer mecbur olmasa?
Siz o yorumu yazdınız, konu sahibi 'aaa hiç bilmiyordum, dogurayim o zaman. Bırakayım babam beni öldürsün' mü diyecek? Ya da karnında gelişim göstermeyen bir çocuğu 'olsun, yorumu okudum aydinlandim. kaderinde varsa düşer. Dusmezse de benle böyle yasasin, günaha girmeyeyim' mı diyecek?

Benimde amacım da kırmak değil. Sadece karşı tarafın hayatını , şartlarını bilmiyoruz. O yüzden direkt bu şekilde yaklaşmak doğru değil bence. İyi akşamlar. :)
Evet belki evli değil belki evlenemez belki durumu yok hamile kaldı bilemiyorum bu hayat için evet zorunludur yapması gerekir neyse

Ben az önce gerekli olan açıklamamı yaptım diğerlerini okuyup ona göre sizde üzerime gelebilirsiniz
Kimsenin öyle bir amacı yok sadece size sorulmayan konuda yorum yapmışsınız ve rahatsız olmuşuz. Size dini boyutu sorulmadı lütfen bilginizi kendinize saklayın.

Bende bilmenizi isterim demişim zaten çözümü bu dememişim
Bir sizin aklınız yok, sizde olan akıl herkeste var. Vaazınızı dinleyecek durumda değildir emin olun kürtaj düşünen birisi; düşüncesizlik, empati yoksunluğu, yargılama, dayatma hepsini yapıyorsunuz.

Kimseyi yargılamak istemezseniz neden "günah, çok çok çok günah" olarak yazdiniz?
Konu yoruma açık bir konu değil ki. Mesela '3. Çocuğuma hamileyim,kocam çocuğu istemiyor,maddi durumumuz da kötü,Müslümanım,aldirsam Günahı var mi' dememis.
Kürtaj fiyatlarıni sormuş.
Tecrübeniz varsa 'bartin şehrinde 2022de oldum,5bin odedim' gibi bir cevap yazabilirsiniz.
Size göre kürtaj sadece evlilik dışı hamile kalan kadınların yaptığı bir işlem . Oysa KKda biraz gezseniz bebek isteyen çoğu kadının hayatında bir kere o masaya yatmak zorunda kaldigini bilirdiniz. Çoğu durumda kürtaj hayati - ölüm kalım durumu olabiliyor ayrıca. Çünkü içeride artık yaşamayan çocuk anneye zarar verebiliyor, ya da tüpe yapışmış halde buyuyorsa yumurtalığı kaybetme riski ile karşılaşılabiliyor.
Gibi gibi gibi...
Ayrıca tabii ki önemli olan öncesinde iyi korunmasi ama kişinin maddi durumu yeni bir çocuğa elvermiyorsa, ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü kocadan hamile kalmişsa, bekarsa ve çevresi buna asla hazır degilse, ekonomik özgürlüğü yoksa bu çocuğu dogurmanin çocuğa bir yararı olur mu?
Kim karnındaki bebeği bırakmak ister ki, eğer mecbur olmasa?
Siz o yorumu yazdınız, konu sahibi 'aaa hiç bilmiyordum, dogurayim o zaman. Bırakayım babam beni öldürsün' mü diyecek? Ya da karnında gelişim göstermeyen bir çocuğu 'olsun, yorumu okudum aydinlandim. kaderinde varsa düşer. Dusmezse de benle böyle yasasin, günaha girmeyeyim' mı diyecek?
Gerizekalı ya da salak değilim her yorumun altına beğenmedim ifadesi bırakacağınıza biraz da yazdıklarımı okuyabilirsiniz çünkü ben ne demek istediğimi gayet güzelce açıkladım ve o üye benim ne demek istediğimi anladı bende hamileyim bir hafta önce öğrendim ve daha kese falan hiçbirşeyini göremedim erken öğrendiğim için her gece dua ediyorum tutunsun sağlıklı olsun diye o duyguyu bilirim kaybetmemek için dua ediyorum hamileyim çünkü kaybedenide anlarım yani düşükte yapabilirim bende kürtaj olabilirim Allah korusun ama ben kimseyi yargılamam kötü gözle bakmam kürtaj yaptıranda bana sadece o dediğiniz gibi gözükmüyor benim demek istediğim şuydu arkadasım bak bunu yapabilirsin evet ama bu sana şu sonucu doğurabilir anlaşıldıysam ne mutlu bana

Site kurallari geregi, dini konular ve bu yonce yorum yapmak yasak. Sizden fetva vermeniz de istenmemis, sadece fiyat soruyor konu sahibi
Tamam kusura bakmayın çok çok özür dilerim dinle alakalı bir sey söylediğim için resmen linçlediniz bir allahın kuluda güzel uyarmıyor

Nereden belli acaba? İki defa kürtaj olmam gerekti, birini devlette oldum ama diğerini devlet hastanesi anestezisiz yapiyoruz deyince özelde yaptırdım parayla. Gelip burada fiyat sorsam keyfimden mi yapmış olacaktım?
Diyelim ki keyfinden kürtaj oluyor, size ne? Tekrar soruyorum: Size ne? Bunun günahı nedir diye sormuş mu? Kürtaj yaptırayım mı diye sormuş mu? Ne sormuş? Fiyat. Günahı sevabı bilecek durumdayız hepimiz, akli melekelerimiz yerinde öyle değil mi? O zaman ne yapmiyoruz? Gelip sitede konu açabilecek kadar akli melekeleri yerinde olan insanlara kürtaj yaptırmayın çok günah demiyoruz.
Ölü bebekleri karnimizda taşımaya devam edemeyiz siz bilmezsiniz belki, tıbbi bir gereklilikse de değilse de kalkıp böyle densiz yorumlarla karşılaşmak istemeyiz biz kadınlar.
Bakın kırdıysam özür dilerim lakin bende kadınların yanında olurum sizleri yargılamam yorumu iyi niyetle yazdım kötü bir düşünce ile değil yani demek istedik kötü değildi

Farkındaysanız hemen sonra sizi yargılamıyorum bilmenizi isterim dedim tabii ki tıbbi gereklilik ayrı lakin bu sorunun tıbbi gereklilik olmadığı bariz belli bende sadece bir günahı olduğunu dile getirmek istedim

Siz yukarılardan mı gönderildiniz? sözcü müsünüz daha kaç kere yazacaksınız günah diye. Bir kere yazmak da yetmemiş. Sevap puanı mı kasıyorsunuz ne oluyor yani söyleyince.
Kürtajın ne olduğunu dindeki yerini herkes biliyor. Ama siz hanımefendinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Eğer inançlı ise o günahı göze alacak bir şeyler yaşamış olamaz mı? İnançlı değil ise zaten önemi yok.

Siz yukarılardan mı gönderildiniz? sözcü müsünüz daha kaç kere yazacaksınız günah diye. Bir kere yazmak da yetmemiş. Sevap puanı mı kasıyorsunuz ne oluyor yani söyleyince.
Kürtajın ne olduğunu dindeki yerini herkes biliyor. Ama siz hanımefendinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Eğer inançlı ise o günahı göze alacak bir şeyler yaşamış olamaz mı? İnançlı değil ise zaten önemi yok.
Gerekli açıklamamı yaptığımı düşünüyorum neler yazdığımıda okuyun lütfen beni anlayacaksınız amacım kalp kırmak değil haşa peygamber değilim yukarıdan da gönderilmedim aslında demek istediğim cok baskaydı yanlıs kelime kullandım yeterli açıklama yapmadım yazmadım

Back