• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj fiyatları

O zaman siz de kendi isinize baksaydiniz da bu kadar tepki cekmeseydiniz 🤷🏼‍♀️
Hanımefendi bende yeni hamileyim ve bebeğimin tutunması için sürekli dua ediyorum burada sürekli bir seyler arastırıyorum öğrenmeye çalışıyorum biride bu sekilde yazınca sadece uyarmak istedim içim bir değişik oldu çünkü niyetim kimseyi üzmek yargılamak değil lütfen anlayın artık

anlaşıldıysam ne mutlu bana
E anlasilmadigin için insanlar onca yorum atıyor. Çünkü yazdigin mesaj 'yargilamiyorum ama günah, çok çok çok gunah'
Sen de hamileymişsin. Hiç istemediğin halde böyle bir konu açmak zorunda kalabilirsin yarın. Seni hiç tanımayan insanlar zaten kalbin kirik,ruhun mutsuz halde bilgi almak için açtığın fiyat sorusunda seni günahkar ilan etseler sen mutlu mu olurdun?
En iyisi bundan sonra böyle fikirlerini kendine saklaman.
Rinoplasti ameliyatı değil ki bu, insanlar keyfi olarak , seve isteye ameliyat olsun. Mecbur olmayan hiç kimse o masaya yatmak istemez asla.
Size de sağlıklı doğumlar dilerim

Hanımefendi bende yeni hamileyim ve bebeğimin tutunması için sürekli dua ediyorum burada sürekli bir seyler arastırıyorum öğrenmeye çalışıyorum biride bu sekilde yazınca sadece uyarmak istedim içim bir değişik oldu çünkü niyetim kimseyi üzmek yargılamak değil lütfen anlayın artık
Konu sahibi dogurmak istese, doguracak durumu olsa dogurur zaten. Kadinin kendi bebegini ve kendisini ondan daha fazla dusunecek haliniz yok. Gereksiz uzatiyorsunuz, evet isine burnumu soktum diyip susmak yerine konuyu saptiriyorsunuz

E anlasilmadigin için insanlar onca yorum atıyor. Çünkü yazdigin mesaj 'yargilamiyorum ama günah, çok çok çok gunah'
Sen de hamileymişsin. Hiç istemediğin halde böyle bir konu açmak zorunda kalabilirsin yarın. Seni hiç tanımayan insanlar zaten kalbin kirik,ruhun mutsuz halde bilgi almak için açtığın fiyat sorusunda seni günahkar ilan etseler sen mutlu mu olurdun?
En iyisi bundan sonra böyle fikirlerini kendine saklaman.
Rinoplasti ameliyatı değil ki bu, insanlar keyfi olarak , seve isteye ameliyat olsun. Mecbur olmayan hiç kimse o masaya yatmak istemez asla.
Size de sağlıklı doğumlar dilerim
Teşekkür ederim amin inşallah ben kimseyi günahlar ilan etmedim bu arada :)

Konu sahibi dogurmak istese, doguracak durumu olsa dogurur zaten. Kadinin kendi bebegini ve kendisini ondan daha fazla dusunecek haliniz yok. Gereksiz uzatiyorsunuz, evet isine burnumu soktum diyip susmak yerine konuyu saptiriyorsunuz
Hayır işine burnumu sokmadım çünkü doğru olan bir seyi söyledim evet yanlıs belirttim belki daha açıklayıcı akıcı kırmadan söylemem gerekiyordu ya da üzmeden farkındayım ve anladım daha fazla sizlerinde üzerime gelmesine gerek yok cünkü algıladım anladım

Bakın kırdıysam özür dilerim lakin bende kadınların yanında olurum sizleri yargılamam yorumu iyi niyetle yazdım kötü bir düşünce ile değil yani demek istedik kötü değildi
Kimin ne yaşadığını ya da eylemlerinin sebebini bilmeden çok günah çok günah yazmayın lütfen. Niyetiniz nedir siz bilirsiniz ama bu konuyu açan ben olsaydım şu an o yorumunuz üzerine oturmuş hüngür hüngür ağlıyor olurdum. Bebeğimi kaybetmiş ya da kaybedecek olmanın acısının üstüne bir de bu eklenmiş olurdu.

Hayır işine burnumu sokmadım çünkü doğru olan bir seyi söyledim evet yanlıs belirttim belki daha açıklayıcı akıcı kırmadan söylemem gerekiyordu ya da üzmeden farkındayım ve anladım daha fazla sizlerinde üzerime gelmesine gerek yok cünkü algıladım anladım
Hayir anlamadiniz; cunku hala dogru olan bir sey diyorsunuz. Kime gore neye gore dogru?

Kimin ne yaşadığını ya da eylemlerinin sebebini bilmeden çok günah çok günah yazmayın lütfen. Niyetiniz nedir siz bilirsiniz ama bu konuyu açan ben olsaydım şu an o yorumunuz üzerine oturmuş hüngür hüngür ağlıyor olurdum. Bebeğimi kaybetmiş ya da kaybedecek olmanın acısının üstüne bir de bu eklenmiş olurdu.
Bakın ne kadar güzel açıkladınız bana tesekkür ederim keske diğerleride bu sekilde beni uyarsaydı linç etmek kaos yaratmak istiyorlar sanki ben anladım zaten teşekkürler

Yavrucuğum bugün kızıl saçlı hanım için de benzer yorumlar yaptın. Belli ki bayağı küçük yaşta evlenmişsin ve küçük yaşta anne olmayı tercih ediyorsun bize göre de senin durumun yanlış ama bu senin tercihin başkasına ne... O yüzden yorumlarını biraz daha yumuşak yapabilirsin.

Yavrucuğum bugün kızıl saçlı hanım için de benzer yorumlar yaptın. Belli ki bayağı küçük yaşta evlenmişsin ve küçük yaşta anne olmayı tercih ediyorsun bize göre de senin durumun yanlış ama bu senin tercihin başkasına ne... O yüzden yorumlarını biraz daha yumuşak yapabilirsin.
Teşekkür ederim uyarınız için dikkate alacağım sizde benim neden erken evlendiğimi bilemezsiniz bu arada kendimde kızıl saç kullanmıştım ve banada o sekilde yorumlar yapılmıştı ben onu ona istinaden yazdım kendimde aynı şeyleri yasamıştım cünkü

BU KADAR ÜSTÜME GELİNECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİM BENİ BURADA DÜZGÜNCE UYARAN ÜYELERE TEŞEKKÜR EDERİM KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEDİM KIRDIYSAM KUSURA BAKMAYIN NİYETİM GERÇEKTEN KÖTÜ DEĞİLDİ SADECE UYARMAK İSTEDİM KONU SAHİBİ SİZİDE ÜZDÜYSEM KUSURUMA BAKMAYIN UMARIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR

Öncelikle Linç eden arkadaşlarım bundan size ne? İnsanların yaşantısından size ne? Belli ki arkadaşımız bir bebeğe gelecek veremeyecek ve onun için en doğru yol’u seçmeye çalışıyor. Fikriniz aksi ise yazmayın. Günah sevap sınıflandırılması size kalmamış.
Fiyatlara gelince sevgili arkadaşım Antalya da bilmiyorum doktor öneremem ama, işinde ehli olanları bul. İyice araştır
Doktor öneri de olur yani dış gebelik benim çok bir vaktim yok. Bana zarar veriyor. Özel yaptırmak istiyorum. Devlet iki defa gittim karnım ağrıyor dedim 2 hafta ultrason sırası dedi. Yani adam akıllı ilgilenmedi.

Antalya’yı bilmiyorum ancak bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım. trakyadayım, vakumlu kürtaj, 4500 TL. 265 muayene, 200 küsur ilaçlar, toplamda 5000 TL. Size de Geçmiş olsun.

Back