- 17 Nisan 2021
- 31
- 4
- 6
- 24
- Konu Sahibi Livonya2020
Merhaba arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgi verir misiniz acaba Antalya olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu sitede tibbi gereklilik geregi kurtaj olan bir suru kadin var. size mi kaldi gunah yazmak. Bir sizde mi var bu bilgi de paylasmak zorunda hissettiniz.Çok günah çok çok günah oluşan bir canı almak
Farkındaysanız hemen sonra sizi yargılamıyorum bilmenizi isterim dedim tabii ki tıbbi gereklilik ayrı lakin bu sorunun tıbbi gereklilik olmadığı bariz belli bende sadece bir günahı olduğunu dile getirmek istedimYa bu sitede tibbi gereklilik geregi kurtaj olan bir suru kadin var. size mi kaldi gunah yazmak. Bir sizde mi var bu bilgi de paylasmak zorunda hissettiniz.
Kadınlar kulübünde kürtaj olan binlerce kadın var. Çoğu da bu işlemi bebek isterken - mecburiyetten oluyor. O sayfalara gidip o insanların da canını sıkın istersenizÇok günah çok çok günah oluşan bir canı almak
"Sizi yargilamiyorum" deyince yargılamamis olmuyorsunuz.Farkındaysanız hemen sonra sizi yargılamıyorum bilmenizi isterim dedim tabii ki tıbbi gereklilik ayrı lakin bu sorunun tıbbi gereklilik olmadığı bariz belli bende sadece bir günahı olduğunu dile getirmek istedim
Konu sahibi tıbbi bir soru sormuş. Karşı tarafın hiç haberi yokmuş gibi dini baskı yapmakta ne bileyim...Çok günah çok çok günah oluşan bir canı almak
Duygu sömürüsü yapmayın isterseniz buraya sorulan sorulara her türlü cevap alınabilir herkes burda ortak görüşlü değil bunda bir anlaşalım ayrıca üzerine basarak tekrar söylüyorum kimseyi yargılamam benim hayatım değil bana bir etkisi olmayacak ben sadece bir günahı olduğunu belirttim herkesin günahı kendine onun bende farkındayım ayrıca tıbbi bir durum değil ölüm değil kalım değil yaniKadınlar kulübünde kürtaj olan binlerce kadın var. Çoğu da bu işlemi bebek isterken - mecburiyetten oluyor. O sayfalara gidip o insanların da canını sıkın isterseniz
"Sizi yargilamiyorum" deyince yargılamamis olmuyorsunuz.
O zaman; 'ne kadar anlayışsız ,sabit fikirli bir insansiniz. Buraya yazdığınız yazı üzücü bir durum yaşayan kadinh daha da üzmek dışında bir şeye yaramıyor. Ama sizi yargilamiyorum'
Bir bitmediniz. Size sorulan soru bu değil, neye göre kime göre günah? Belki şahıs inançsız; ne diye her yerde bitiyorsunuz anlam veremiyorum.Sizi yargılamıyorum ama cok günah bilmenizi isterim
Dini baskı mı aynen canım aldırırsan cehennemde yanacaksın öleceksin günah dinsiz imansız vs vs diyerek konu sahibi bozdum anlamıyorum dini yönden doğru olan bir sey söylemek neden bu kadar zorunuza gidiyorKonu sahibi tıbbi bir soru sormuş. Karşı tarafın hiç haberi yokmuş gibi dini baskı yapmakta ne bileyim...
Hiç güleceğim yoktu. Gayet tıbbi bir durum.ayrıca tıbbi bir durum değil ölüm değil kalım değil yani
Bende bilmenizi isterim demişim zaten çözümü bu dememişimBir bitmediniz. Size sorulan soru bu değil, neye göre kime göre günah? Belki şahıs inançsız; ne diye her yerde bitiyorsunuz anlam veremiyorum.
Karşı tarafın dinini bilmiyorsunuz çünkü. Zorumuza gitmiyor saçma ve komik.Dini baskı mı aynen canım aldırırsan cehennemde yanacaksın öleceksin günah dinsiz imansız vs vs diyerek konu sahibi bozdum anlamıyorum dini yönden doğru olan bir sey söylemek neden bu kadar zorunuza gidiyor
Benim oradaki tıbbiden kastım gereklilik manasındaydıHiç güleceğim yoktu. Gayet tıbbi bir durum.
Tamam o zaman buna konu sahibi cevap verebilir avukatı değilsiniz sonucta ben inancsızım sizi ilgilendirmez vs vs onun diyeceği bir sey sizlerin değil size denmedi sonuctaKarşı tarafın dinini bilmiyorsunuz çünkü. Zorumuza gitmiyor saçma ve komik.
Belki konu sahibi için gerekli bir durum.Benim oradaki tıbbiden kastım gereklilik manasındaydı
Tek rahatsız olan ben değilmişim problem yok.Tamam o zaman buna konu sahibi cevap verebilir avukatı değilsiniz sonucta ben inancsızım sizi ilgilendirmez vs vs onun diyeceği bir sey sizlerin değil size denmedi sonucta
Tamam o zaman özrümü dilerim anlayışsız at gözlüklü bir insan değilim bunu tıpkı sey gibi düşünün bak arkadası o cocukla görüşürebilirsin ama sonun iyi olmaz benim orada demek istediğim bunun gibi bir şeydi amacım kimseyi yargılamak üzmek değilBelki konu sahibi için gerekli bir durum.
Öncelikle Linç eden arkadaşlarım bundan size ne? İnsanların yaşantısından size ne? Belli ki arkadaşımız bir bebeğe gelecek veremeyecek ve onun için en doğru yol’u seçmeye çalışıyor. Fikriniz aksi ise yazmayın. Günah sevap sınıflandırılması size kalmamış.Merhaba arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgi verir misiniz acaba Antalya olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.