Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.
13 mayısta bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum şuan adet olmadım ve 8 gün geçti dün test yaptım silik bir şekilde görünüyor.
Biraz daha beklemek istiyordum ama çok ümitlendim diğer açıdan da iyi mi oldu kötü mü bilemedim biraz beklemek niyetindeydim fakat doktorumuz beklemeye gerek yok demişti.
8 haftalık olması gerekirken 5 haftada kaldı 1 hafta daha bekledim gelişme olmayınca mecburen kürtaj oldum.
İnşallah canım
Peki şuan sorun var mı hamileliğinde?
malesef düştü canım bende kan pıhtılaşması var bu yüzden 3 düşük yaptım şuimdi yine hamileyim10 haftalık allaha şükür bu sefer herşey yolunda gdiyor kan sulandırıcı kullanıyorum. sen bi kan testi yap kesin sonucu öğren canım hemen doktora git ilaç falan verir
malesef düştü canım bende kan pıhtılaşması var bu yüzden 3 düşük yaptım şuimdi yine hamileyim10 haftalık allaha şükür bu sefer herşey yolunda gdiyor kan sulandırıcı kullanıyorum. sen bi kan testi yap kesin sonucu öğren canım hemen doktora git ilaç falan verir
merhabamerhaba
8 haftalık hamileydim ama bebeğin kalp atışları durduğu için dün kürtaj oldumçok zor bi durum.. Allah'ım bir daha yaşatmasın...
rehal kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldın?
İnşallah canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın pazartesi için randevu aldım inşallah bir problem çıkmaz
Merhaba arkadaşlar benimde 5 haziranda 6 haftalık bebeğim gelişemediği için düştü...Çok çok zor bi durum rabbim bunu yaşayan herkese sabır versin.. Doktorum 1 ay beklememi söyledi ama ben kararsızım acaba beklemesem mi?
ben ilk düşüğümden sonra adet görmeden hamile kaldım korunmadıysan hamile olabilirsin. kaç haftalıktı bebeğin
bende 13kasımda 8 haftalık bebeğimi kaybettim hala adet görmedim test pozitif çıktı kafayı yicem sürekli idrara çıkma gaz sorunu...hamilemiyim?
Canım bende 7 kasım kürtaj oldum be bende hala adet olmadım ama kürtajdan sonra gec adet olmak normalmiş biz kendı yontemlerımızle korunduk galiba hamile olamam zaten belirtı de yok zaten senın yazını okuyana kadar aklımın ucuna bıle gelmedı ben adet olmayı bekliyorum senınde adet gunu için erken daha sanırım ayrıca korundun mu
ben ilk düşüğümden sonra adet görmeden hamile kaldım korunmadıysan hamile olabilirsin. kaç haftalıktı bebeğin
Canım bende 7 aralıkda kürtaj oldum be bende hala adet olmadım ama kürtajdan sonra gec adet olmak normalmiş biz kendı yontemlerımızle korunduk galiba hamile olamam zaten belirtı de yok zaten senın yazını okuyana kadar aklımın ucuna bıle gelmedı ben adet olmayı bekliyorum senınde adet gunu için erken daha sanırım ayrıca korundun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?