• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj+düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar

nazan54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
6
4
36
Sakarya
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.
13 mayısta bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum şuan adet olmadım ve 8 gün geçti dün test yaptım silik bir şekilde görünüyor.
Biraz daha beklemek istiyordum ama çok ümitlendim diğer açıdan da iyi mi oldu kötü mü bilemedim biraz beklemek niyetindeydim fakat doktorumuz beklemeye gerek yok demişti.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.
13 mayısta bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum şuan adet olmadım ve 8 gün geçti dün test yaptım silik bir şekilde görünüyor.
Biraz daha beklemek istiyordum ama çok ümitlendim diğer açıdan da iyi mi oldu kötü mü bilemedim biraz beklemek niyetindeydim fakat doktorumuz beklemeye gerek yok demişti.

ben ilk düşüğümden sonra adet görmeden hamile kaldım korunmadıysan hamile olabilirsin. kaç haftalıktı bebeğin

8 haftalık olması gerekirken 5 haftada kaldı 1 hafta daha bekledim gelişme olmayınca mecburen kürtaj oldum.
İnşallah canım
Peki şuan sorun var mı hamileliğinde?

8 haftalık olması gerekirken 5 haftada kaldı 1 hafta daha bekledim gelişme olmayınca mecburen kürtaj oldum.
İnşallah canım
Peki şuan sorun var mı hamileliğinde?

malesef düştü canım bende kan pıhtılaşması var bu yüzden 3 düşük yaptım şuimdi yine hamileyim10 haftalık allaha şükür bu sefer herşey yolunda gdiyor kan sulandırıcı kullanıyorum. sen bi kan testi yap kesin sonucu öğren canım hemen doktora git ilaç falan verir

merhaba
8 haftalık hamileydim ama bebeğin kalp atışları durduğu için dün kürtaj oldum :( çok zor bi durum.. Allah'ım bir daha yaşatmasın...

malesef düştü canım bende kan pıhtılaşması var bu yüzden 3 düşük yaptım şuimdi yine hamileyim10 haftalık allaha şükür bu sefer herşey yolunda gdiyor kan sulandırıcı kullanıyorum. sen bi kan testi yap kesin sonucu öğren canım hemen doktora git ilaç falan verir

rehal kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldın?

İnşallah canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın pazartesi için randevu aldım inşallah bir problem çıkmaz

merhaba
8 haftalık hamileydim ama bebeğin kalp atışları durduğu için dün kürtaj oldum :( çok zor bi durum.. Allah'ım bir daha yaşatmasın...
merhaba
çok üzüldüm benimde ilk bebeğimde 8+2 de kalbi durdu gerçekten çok zor Allahım kimseyi bebeği ile sınamasın ...

Merhaba arkadaşlar benimde 5 haziranda 6 haftalık bebeğim gelişemediği için düştü...Çok çok zor bi durum rabbim bunu yaşayan herkese sabır versin.. Doktorum 1 ay beklememi söyledi ama ben kararsızım acaba beklemesem mi?

Merhaba arkadaşlar benimde 5 haziranda 6 haftalık bebeğim gelişemediği için düştü...Çok çok zor bi durum rabbim bunu yaşayan herkese sabır versin.. Doktorum 1 ay beklememi söyledi ama ben kararsızım acaba beklemesem mi?

Merhaba canım benim doktorum beklemene gerek yok dedi doktorların çoğu bu konuda ayrı fikirlere sahip

Ben beklemedim şimdi hamileyim sanırım geçen ay kürtaj oldum daha adet olmadım bugün 38. gün

Hepimizin hakkında hayırlısı...

bende geçen kış şubat 22 de 6 haftalıkken kürtaj oldum benim kanamam olmuştu.dr 3 ay korun demişti kürtajdan sonra ilk 15 gün birlikte olmayın dedi.şimdi kürtajdan sonra korunmayıp hemen hamile kalanlar var ve ben şuan 9 aydır korunmuyorum.2 ay önce dr gittim bişey yok dedi yumurtalık rahim normal biraz daha bekle dedi şimdi adetimin son günündeyim bir daha ki ay hormon tahlili yaptırıcam inşallah.ilk hamileliğim de evlendikten 2 ay sonra oldu bu sefer hemen olmayınca kafaya taktım dr stresten de olur dedi ve her ay adet beklemekten günlerim 34 35 gün uzadı :((

7 ocakta bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum üzerinden kaç ay geçti ama aynı acıları tekrar yaşarım korkusundan bebiş düşünemiyorum
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamaz inş......

ben ilk düşüğümden sonra adet görmeden hamile kaldım korunmadıysan hamile olabilirsin. kaç haftalıktı bebeğin

bende 13kasımda 8 haftalık bebeğimi kaybettim hala adet görmedim test pozitif çıktı kafayı yicem sürekli idrara çıkma gaz sorunu...hamilemiyim?

bende 13kasımda 8 haftalık bebeğimi kaybettim hala adet görmedim test pozitif çıktı kafayı yicem sürekli idrara çıkma gaz sorunu...hamilemiyim?

Canım bende 7 aralıkda kürtaj oldum be bende hala adet olmadım ama kürtajdan sonra gec adet olmak normalmiş biz kendı yontemlerımızle korunduk galiba hamile olamam zaten belirtı de yok zaten senın yazını okuyana kadar aklımın ucuna bıle gelmedı ben adet olmayı bekliyorum senınde adet gunu için erken daha sanırım ayrıca korundun mu

Canım bende 7 kasım kürtaj oldum be bende hala adet olmadım ama kürtajdan sonra gec adet olmak normalmiş biz kendı yontemlerımızle korunduk galiba hamile olamam zaten belirtı de yok zaten senın yazını okuyana kadar aklımın ucuna bıle gelmedı ben adet olmayı bekliyorum senınde adet gunu için erken daha sanırım ayrıca korundun mu

7 kasım dıcektım canım

Canım bende 7 aralıkda kürtaj oldum be bende hala adet olmadım ama kürtajdan sonra gec adet olmak normalmiş biz kendı yontemlerımızle korunduk galiba hamile olamam zaten belirtı de yok zaten senın yazını okuyana kadar aklımın ucuna bıle gelmedı ben adet olmayı bekliyorum senınde adet gunu için erken daha sanırım ayrıca korundun mu

korunmadık cnm işte bütün belirtiler var hayalci biri değilim biliyorum var bir şey korkuyorum ya:( 3 kez korunmadık oda yanlışlıkla birdaha böyle bir şey yaşamak istemiyorum ya

Back