- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
Belki hatırlayanlar bilir hamilelik için çok konu açtım... Ve sonunda Nisan ayında hamile kaldım ama maalesef bebeğimin kalbi ve gelişimi durduğu için 10 Ağustos günü hamililiğimi sonlandırmak zorunda kaldım.. Bugün tam bir ay oldu.. İlk gün kanamam oldu çok fazla kanama yaşamadım ara kanamalardı bir ped dolmazdı.. 2 3 ay korunmam gerektiğini doktor söyledi.. Ama bu ay 2 kere korunmada ilişki yaşadım.. Ve o günden sonra kanamalarım kahverengi kanamaya döndü uzun yumurta akı gibi akıntı oldu kanla karışık.. Hatta bir kere siyaha yakın kanamam oldu önceden kırmızı bembe kanamalarım olurdu ilişkiden sonra kahverengi ye döndü... Son bir haftadır kesildi ve bugün adet olmam lazım ama olmadım araştırdım.. 40 45 güne kadar adet olunmazsa normal sayılıyormuş ilk ay.. Benim aslında size sormak istediğim soru şu hayla adet olamadığım değil de bu son 1 haftadır karnıma kramplar giriyor diğer hamileliğimde de böyle oluyordu.. Acaba Birşey mi var? ilişkiden sonra kanamaları mın rengi de değişti neyden dolayı böyle oldum normal mi? Benim gibi yaşayan veya da çevresinde yaşayan oldu mu? Korkuyorum yine hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarsam diye.. Çok araştırma yaptım hep başka şeyler çıktı önüme ayın 19 una randevum var pataloji sonuçlarımı alacağım o zamana kadar dayanamadım açtım konuyu.. Biraz uzun oldu yazım hatalarım varsa kusuruma bakmayın şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..