- 15 Mart 2017
- 886
- 1.361
Sevmişim ben seni aşkın günahı yokturTürk olmus kürt olmus sevdanin dilii yokk kiii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmişim ben seni aşkın günahı yokturTürk olmus kürt olmus sevdanin dilii yokk kiii :)
Hahahahaha ben kendi şehrimin bi ilçesini kastetmiştim ama doğru ya neredeyse iç Anadolu'nun hepsi aynı jfkddnKız içanadolu da bir ilçe az oldu Kayseri nin %50 si böyle en azından benim etrafım hep böyle
Başlık biraz ırkçı olmuş,Ha Türk ha Kürt, hepimiz aynı vatanın insanlarıyız,hani adam dilimizi ,dinimizi bilmeyen biri olur tamam da...Adam nişanlanmış, başka bir yola girmiş artık ..Merhaba kizlar,
Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Neresi merak ettimAy iç anadoluda bi ilçe var oranın erkekleri de aynı böyle saydığın gibi. Kendini niye şartladın kürt diye.
Yanlış anlaşılmak asla istemem ülkemdeki her ırka sonsuz saygım var ve ülkemin her insanını seviyorumBaşlık biraz ırkçı olmuş,Ha Türk ha Kürt, hepimiz aynı vatanın insanlarıyız,hani adam dilimizi ,dinimizi bilmeyen biri olur tamam da...Adam nişanlanmış, başka bir yola girmiş artık ..
Katmadim çünkü böyle bir durumla karşılaşmayı beklemiyordumKürt eşi bu kadar isterken,babanızın ne düşündüğünü hesaba katmadınız mi?
Bu yorumu yazıyorsaniz kedi değilsiniz herkesin ilişkiden beklentisi farklı tabii kiİlle de Kürt olsun ister çamurdan olsun da dediniz mi =))
Bir etnik kökene mensup insanlar fabrikadan çıkmış gibi tek tip olmaz ki, hepsinin huyu suyu farklı.
Bak benim kocam Kürt beni hiç sahiplenmiyor hem neden sahiplensin ben kedi miyim ?
Insan ailesini az çok bilir yahu. Sevgilinizi sırf kürt olduğu için istemeyen babanin genel düşünceleri de bellidir. Buna rağmen özellikle Kürt eş istemeniz enteresan.Katmadim çünkü böyle bir durumla karşılaşmayı beklemiyordum
Siz nerelisiniz bilmiyorum ama Zaten cok sevip gerçekten güvenseydiniz ne olursa olsun pesinden giderdiniz olay kürtlük türklük değil.Merhaba kizlar,
Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Ay bu bakış açısı çok ilginç geldi bana. Eşine eşitiz ayağına para gözüyle bakmayan ne demek yahu. Bir insanı eşinin çalışmasını istemesi gayet normal bir şey. Ayrıca sizin tasvir ettiğiniz karakterleri insanlar eşine ev işi yapan insan gözüyle bakıyor.evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim
Sen nerelisinBabam ikna olmadı kaçmam gerekiyordu çok direndim çok da sevdim ancak aileme vefa borcundan dolayı kaçamadım