Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol. :79:

yarışma düzenliyorsun galiba,

güzel bir fikir.

evet ya . kadınlar hamamında güzellik yarışması yapıyoz. tüm kitap kurtlarını hem katılmıcı hem seyirici olarak görmek isterim

bu arada birinci kitabımız bitmedimi hala kızlar:44:

evet ya . kadınlar hamamında güzellik yarışması yapıyoz. tüm kitap kurtlarını hem katılmıcı hem seyirici olarak görmek isterim
davetin için teşekkürler ama ben ancak seyirci olarak katılırım. :114:

Son düzenleme:
Aklından Bir Sayı Tut'u bitirdim arkadaşlar.Güzeldi tavsiye ederim...Ardından Kehanet isminde bir kitaba başladım Supernatural dizisini izleyenler okumasın derim...Zaten kitabın filmini de çekmişler onu seyredicem anlatımını çok bayık buldum...96. sayfada bıraktım...Şimdi Küçük Arı'ya başlıcam azcık felsefik takılayım

ikinci kitabımızı da çok beğendim rast.
çok enteresan bir konu ve başarılı bir anlatım.
:130:

bu arada Mrs. Dalloway ve Küçük Mucizeler Dükkanı'nı da aldım.

Aynen kimseler yok

rastcım konu sahibi olarak seni bekliyorum. emir ve komutlarını. birinci kitabı bitirince fikir alışverişine başlayacağımızı zannediyordum ?

Son düzenleme:
rastcım konu sahibi olarak seni bekliyorum. emir ve komutlarını. birinci kitabı bitirince fikir alışverişine başlayacağımızı zannediyordum ?

Listede neredeyse bi 5-6 kişi var ama okuyan 2-3 kişiyi geçmiyor. Bir de hala okunuyor mu yoksa unutuldu mu onu da anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…