Rastcım, grubunun ilk üyesi benim canım ona göredeğerimi bil yani.
Herkes aynı kitabı mı okuyacak?:)
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyordum fakat bir türlü yazamadım yalnızca okudum.Bu oluşturduğunuz grup çok hoşuma gitti,ben de katılmak isterim.Ama malesefki okuma alışkanlığım yok.Eskiden çok severdim ama şimdi elime bir türlü alamıyorum sıkılıyorum.Neden böyle oluyor anlamıyorum.Bir de okuduğum şeyi çabucak unutuyorum aklımda kalmıyor.Biri bana ne anlatıyor bu kitap diye sorsa okumuş olmama rağmen yanıtlayamıyorum.Bu yüzden de okumaktan da soğudum ama yaklaşık altı aydır alıp okumak istediğim bir kitap var.O da Kürk Mantolu Madonna..Bu kitapla başlayacağım inşallah ben de okuma serüvenime.Benim de nacize önereceğim kitaplar olacaktır..Teşekkürler bu güzel grup için..
Kitap listesini paylaştınız mı? Görmediysem affola...
Rica ederim,
Aynı zamanda teşekkür ederim, sıkılma dönemi geçicidir. Zamanla sıkılabilir insan her şeyden sıkıldığı gibi. Okuduğunu unutma durumu da gayet normaldir, o an aklında çok farklı şeyler olabilir ama atlatacağına inanıyorum. Kürk Mantolu Madonna gerçekten bu iş için ilk sağlam adımdır. Hem az sayfa sayısıyla bir çırpıda bitirebileceğimiz ve üzerine iyi şeyler koyabileceğimiz bir kitaptır. Tekrar teşekkür ederim, kişi listesine eklemiş bulunmaktayım, takipte olmanız yeterli şimdilik.
Anladım...Ben katılmak isterim grubunuza
Ben teşekkür ederim,sürekli katılımda bulunamazsam da ara sıra ben de bu kitabı okumak istiyorum diye kapınızı çalacağım :)
Ben şuan Kraliçenin Soytarını okuyorum...Kraliyet ailesinden gına geldiği için devam edemiyorum ama yarım bırakmayı da sevmiyorum. Onu bitirince Aklından Bir Sayı Tut'u okumayı planlıyorum...Onla başlayalım
bende davetinize icabet ederim zevkle
ben teşekkür ederim, birde ilk kitap kürk mantolu madonna ise ben tik atmıştım üstüne ama defalarca okunası bir şaheser
Katılıyorum, ben de defalarca okumama rağmen bir kez daha okuyacağımdan hiç şüphem yok. Ama ilk eser Kürk Mantolu Madonna'dır. Okuyanların tekrar okuması ve ayrı bir kağıda, eklemek istediklerini yazmasını rica edeceğim. Tabii asıl duyuruyu henüz yapmadım. Tam kişi listesi oluşunca en azından yeterli kişi listesi oluşunca bilgiler verilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?