kursta yaptığım birkaç ahşap boyama ve resimlerim...

ellerine sağlık,sen çok beceriklisin,pul işine bayılmıştım bunlar da şahane olmuş................

ellerine sağlık canım,çok güzeller.
maaşallah çok becerikli ve yetenekli gördüm seni.

saolun arkadaşlar teşekkür ederim işte kursa gidince yapmıştım daha varda bu kadarını ekleyebildima.s.

beceri bi başka bişey pul işi şişelerden avize vede bunlar şahane tebrikler notlarımı aldım kesinlikle pul işini ve avizeyi deneyeceğim a.s.

evimizde çıtalar vardı eşime verdim onları bana kasnak yapacak heycanlıyım inşaallah yaparım bizim buralarda bugün pul baktım kötüydü iyice bakınmam lazım yardım ederim demişsin teşekkürler

gullerın harıka.bende ogrenmıstım ama hıc yapmadım bır objeye.resımlerıne gelınce hepsınde sevdıgımle olmak ıstedım bakarken.o evlerde ve daglarda....yerimseniben

:1hug: hoşbulduk ablacığım bende aranıza katıldığım için çok mutluyum :1hug:

gullerın harıka.bende ogrenmıstım ama hıc yapmadım bır objeye.resımlerıne gelınce hepsınde sevdıgımle olmak ıstedım bakarken.o evlerde ve daglarda....yerimseniben

elinden geliyor madem yap küçük objelerle başlayabilirsin inşallah sevdiğinle birlikte mutlu olursun canım:teselli:

marifetli hatun ellerine sağlık ya.hepsi de çok hoş ,çok güzel valla.ne diyeyim.güle güle kullan haydeçcim...

slm arkadaslar benimde kursta ve evde yaptigim bazi ahsaplar var size gostermek istiyorum ama buraya yeni katildim resimleri nasil birakacagimi bilmiyorum yardim edin lutfen........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…