kursta yaptığım birkaç ahşap boyama ve resimlerim...

ellerine sağlık ablaa çok güzel olmuşlar
o sandık özellikle çok güzel olmuş bende de var böyle bi sandık önce cilasını zımparalamak gerekiyo dimii boyayabilmek için, yazın bi kurs bulursam istiyorumda öğrenmekk sırf şu sandıgı boyamak için:)))))

ellerine sağlık ablaa çok güzel olmuşlar
o sandık özellikle çok güzel olmuş bende de var böyle bi sandık önce cilasını zımparalamak gerekiyo dimii boyayabilmek için, yazın bi kurs bulursam istiyorumda öğrenmekk sırf şu sandıgı boyamak için:)))))

teşekkürler önce zımpara lazım ben elde zımparaladım ama burda ben komşuma yaptım makinayla zımparalattılar daha güzel oldu çok güzel oluyor benim sandığım çok eskiydi üstelik kayınvalidemin sandığı

Ahşap Boyamak çok Zevkli Elinize Sağlik Boyamalar Güzel Olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
a.s.:eek:selam ellerine sağlık çok güzel olmuşlar hepsi birbirinden güzel sana birşey sormak istiyorum bende ahşap boyama kursuna gidiyorum yaptıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum siteye resimleri senin gönderdiğin gibi göndermek için ne yapmalıyım dijital fotoğraf makinesi var kartı bilgisayarın kasasına takıp bakalıyorum ama sonra buraya nasıl gönderecem bilemiyorum bana yardımcı olurmusun.analtırsan sevinirim bilgisayarı yeni yeni öğreniyorum böyle ayrıntıları bilemiyorum çevremde yardımcı olacak kimsede yok ilgilenirsen sevinirim.

benim becerikli ablam.biraz çekseymişim sana bu konularda iyi olcakmış ama..:)) neyse her eve lazım böyle abloş..pul işi salon takımı için teşekkür ederim.çok beğenerek kullanıyorum.öptüm..a.s.

benim becerikli ablam.biraz çekseymişim sana bu konularda iyi olcakmış ama..:)) neyse her eve lazım böyle abloş..pul işi salon takımı için teşekkür ederim.çok beğenerek kullanıyorum.öptüm..a.s.

ben yaparım canım sen yeterki kullan olsun seninde yapabildiğin işler farklı herkese aynı yetenek olsaydı olmazdı

biliyorum yapacağını saolasın.sana yaptıracağım şeyler olacak.hani şu ahşap boyama cdlik vardı.gitardan onlardan yaptırmak istiyorum.buraya da örnek olarak koyarız.benim yaptıracğım cdliği..yerimseniben

elinize sağlık harika çalışmalar bende el sanatları öğretmeniyim çokkkkkkkkkkkk beğendim çalışmalarını.

ellerıne saglık canım kardeşım önceden gormuştum ama burada gormek çok hoşuma gıttı emegıne yuregıne saglık becerıklı kardeşım benım her eve lazımsın sennnn a.s.:dance:

10 parmagında ,10 marifeti olan ablam benim.ya ben kime çektim bilmem.hiç böle becerilerim yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ellerine saglık...

yaptıkların çok güzel insan imreniyor doğrusu kısmet olursa bu kış gitmeyi düşünüyorum
:nazar:değmesin arkadaşıma

X