Kurs ödevi (Acil)

ayazgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
26
0
86
36
Aydın
:18:aradaşlar bu duyuruyu burdan yapmak istedim umarım yardımlarınız olur. ben pc kursuna gidiyorum ve ödev olarak yapacağımız sunumun konusunu belirlemiş değilim ve çok az bir zamanım kaldı bana bu konuda fikir verirseniz sevinirimm..:18:

Tam olarak ne sunumu ve konu/içerik ne olmalı; biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz...:6:

Mitolojilerden seçebilirsiniz...

Efsanelerden seçebilirsiniz...

Eski çağ dönemlerinden konular, nesli tükenmiş/tükenmekte olan canlılardan seçebilirsiniz...

Bir de romancılardan,şairlerden seçebilirsiniz...

İlgi alanlarınız nelerdir? Benim fikrim nelere ilginiz varsa; (sanat-kültür-spor-müzik gibi) o konularla ilgili hazırlamanız hem sizi sıkmaz,hem içerik farklı olacağından dinleyenleri sıkmaz... :39:

Mitolojilerden seçebilirsiniz...

Efsanelerden seçebilirsiniz...

Eski çağ dönemlerinden konular, nesli tükenmiş/tükenmekte olan canlılardan seçebilirsiniz...

Bir de romancılardan,şairlerden seçebilirsiniz...

İlgi alanlarınız nelerdir? Benim fikrim nelere ilginiz varsa; (sanat-kültür-spor-müzik gibi) o konularla ilgili hazırlamanız hem sizi sıkmaz,hem içerik farklı olacağından dinleyenleri sıkmaz... :39:

hımm çook teşekkür ederim güzl fikirler mitoloji ve eski çağlara bakcam:34:tekrar teşekkürler:65:

Back