Allah iyiliğini versin sende söyleme kocana çaktırmadan yapama madem 3 gün var bekle bakalım ahh en zoruda beklemek ya saçlarım şimdiden beyazladı çok kafama takıyorum bi an bile unutamıyorum inan..
merhaba, eşimde varikosel vardı, macun keçiboynuzu kürü kullandık 2 ay boyunca sabah akşam yedi içti, daha buna gnc arginmax isimli vitamin ekledik 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim, bizim hareket hız ve morfoloji sorunumuz vardı küre başlamadan önce, başladıktan sonra bu sorunlar bitti çok şükür
Canım benim kocam alemdir, anlar, çöpü atan o, görür diye korkuyorum. Zaten o görmese de kesin ben ağzımdan kaçırırım. Gizlemei hiiç beceremiyorum.Boşu boşuna her ay ümit ediyorsun diye kızıyor, haklı aslında, Zaten o tek çizgiye gıcığım. Canım sen de canını sıkma, ne kadar oldu sizin bekleyeli? Sizin problem var mı?
esm keciboynuzunu icerken ayni zamanda bi hap kullaniodu.firmanin adi .Kibarli. bitkisel ilaclar hftada 1gùn alìodu.internetten arastirn belki sìzede faydasì olur
internetten telefn numaralarni bulup ararsniz sorununuzu anlatrsiniz onlar size uygn ilaci gòndrirler.esimin kullndgi ilacin adi gnseng.ama ònce sorunu bilmleri lazm.
evrim sen ne yaptın bi gelişme varmı
Yok canım, bir gelişme yok. Regl belirtileri var gibi, mesela gögüslerde ağrı gibi. Ama erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine çok benziyor. Regl geçmeden anlayamayacağım.
Canım eşimin değerleri birtürlü yükselmiyor demişsin, sizin değerleriniz neler, morfoloji, hız, sayı ne kadar?
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun...
canım inşaalllah en kısa zamanda hamile kalırsın..benim prolaktin hormonu değerim yüksek olduğundan yumurtlama olmuyordu bu yüzde doktor ilaç verdi, iki ay kullandım ama ilaç değeri düşüreceğine yükseltmişti ve de bilenler bilir prolaktin ilaçları yan etkileri çok ağır olan ilaçlar ta bi benim o ilaçlara güvenim kalmadı bende bitkisel ilaçlarda çözümü aradım ahmet marankinin hormon dengeleyici hayıtlı kürünü kullandım dört ay gibi bir süre ama daha doğrusu ben yumurtlama günlerimde kullanmadım hatta hamile kaldığım ay sadece bir iki kez kullanmıştım değerim tabi baya düşmüştü ve Allahın izniyle 2.5 aylık hamileyim Rabbim kucağımada almayı nasip etsin inşaallah sana da en tez zamanda nasip etsin Rabbim. Küçük bi not moralini çok yüksek tut ve düşünmemeye çalış tabi ben yaşayan biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum hamile kaldığım ay moralim çok iyiydİ ve çocuk olayını o ay düşünmemiştim sürpriz oldu zamanı gelince Rabbim veriyor.
en son 3 ay önce yaptırmıştık sayı 7 milyon normal sperm % 1 hareket % 10 morfoloji ne oluyo analiz kağıdında yazmıyo da
canım inşaalllah en kısa zamanda hamile kalırsın..benim prolaktin hormonu değerim yüksek olduğundan yumurtlama olmuyordu bu yüzde doktor ilaç verdi, iki ay kullandım ama ilaç değeri düşüreceğine yükseltmişti ve de bilenler bilir prolaktin ilaçları yan etkileri çok ağır olan ilaçlar ta bi benim o ilaçlara güvenim kalmadı bende bitkisel ilaçlarda çözümü aradım ahmet marankinin hormon dengeleyici hayıtlı kürünü kullandım dört ay gibi bir süre ama daha doğrusu ben yumurtlama günlerimde kullanmadım hatta hamile kaldığım ay sadece bir iki kez kullanmıştım değerim tabi baya düşmüştü ve Allahın izniyle 2.5 aylık hamileyim Rabbim kucağımada almayı nasip etsin inşaallah sana da en tez zamanda nasip etsin Rabbim. Küçük bi not moralini çok yüksek tut ve düşünmemeye çalış tabi ben yaşayan biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum hamile kaldığım ay moralim çok iyiydİ ve çocuk olayını o ay düşünmemiştim sürpriz oldu zamanı gelince Rabbim veriyor.
selam kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu dönemler çok zor dönemler bende çok yıprandığımı düşünüp bu ay hiiiçç bişey yapmadım bebekle hamilelilke alakalı zamanı var demekki... neyse ben size bi soru soracağım keçi boynuzu kürü nün adını hep duyuyorum ama kise içiriğinden nasıl hazırlandığından nasıl kullanıldığından pek bahsetmiyor heralde bundan da bahsederseniz çok sevinirim ilerki zamanlarda bende uygulayabilirim belki...
selam kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu dönemler çok zor dönemler bende çok yıprandığımı düşünüp bu ay hiiiçç bişey yapmadım bebekle hamilelilke alakalı zamanı var demekki... neyse ben size bi soru soracağım keçi boynuzu kürü nün adını hep duyuyorum ama kise içiriğinden nasıl hazırlandığından nasıl kullanıldığından pek bahsetmiyor heralde bundan da bahsederseniz çok sevinirim ilerki zamanlarda bende uygulayabilirim belki...
Canım morfoloji spermin baş, kuyruk kısmında vs. anormallik var mı yok mu, ne kadarı normal onu söylüyor. Kruger testi yapılmışsa bunun % 14 üzerinde olması ama test tipine göre değişiyor.
Sizede normal sperm yazan yer morfoloji sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?