canım benim ALLAH razı olsun belirtiler başladı canım midem bulanıyor 3 gündür bende erken başladı yaaa normalde 8. haftada falan başlıyormuş bende 5. haftada inceden inceden başladı çok rahatsız etmiyor ama elhamdülillaha canım fazla iş yapmıyorum canım ama yine de duramıyorum yaa halılarımı falan yıkatmaya vermiştim zaten biraz evi temizledim eşime de serdirdim ohhh mis gibi oldu:) halılarım da çok temiz geldi elhamdülillah ama yumuşatıcı kokuyor o koku çok rahatsız ediyor beni herkes miz gibi kokuyor diyorda bana hiç öle gelmiyor:) evrimin bulantıları arttı zannederim canımbaksana hiç gelemiyor buralara neyse sağlıklı olsunlarda biz özleyelim:) canım benim en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguyu inşallah:)
canım soğan kürünüü orta boy normal yemeklik soğanı soyup 3 e 5e böl sonra da 1 veya 1 buçuk bardak kaynamakta olan suya at bi 5 dk ağzı kapalı kaynat sonra birazcık soğuyunca iç aç karna sabah akşam inşallah şifa bulursun
kimse yok ama ben yinede yazıyim dondurulmuşlarla tüp bebek denedik bu yine negatifle sonuçlandı yapacak bişey yok takdiri ilahi diyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
kimse yok ama ben yinede yazıyim dondurulmuşlarla tüp bebek denedik bu yine negatifle sonuçlandı yapacak bişey yok takdiri ilahi diyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
Gecmis olsun Selbu. Takdiri ilahi sahiden. Sen neden tüp bebeğe yönelmiştin canım?
canım eşimin sperm sayısı düşük o yüzden ilaçlar içti sayı arttı ama kalite artmadı aşılama denedik daha önce olmadı sonra tüp bebek denedik en sonda dondurulmuşlarla denedik sonu hep hüsranla bitti
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar tatlılarım ben buraya girdiğimde çıkamıyorum diye ve bana zararlı diye pek girmedim ALLAHA şükür bende durumlar iyiye gidiyor RABBİM sonuna kadar böyle gitmesini nasip eder inşallah 3. aymızı doldurduk bugün 13. haftaya girdik yarın ALLAH nasip ederse ikili testim yapılacak dua edin kızlar iyi çıksın innşallah ...bu ramazan hürmetine RABBİM herkese nasip etsin bu mutluluğu bu bulantılarıaman aman bulantıyı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?