- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.661
Evet katılıyorum
Öyle deme survivor sabriye 1 ben 2Benim gibi hem tombiş hem ağırlık yapsan kız ne olucak halinilahi
Ay hiç izlemiyorum ben onları balım bu konularda cahilimÖyle deme survivor sabriye 1 ben 2
Ben sana eşlik ediyorum minik kuşum erken kalkan yol alır bırak tembellik etsinlerMillet uyuyor oh ne güzel neden bende ev hanımı olmadı ya
Sakin bi zamanımda video bulup aydınlatayım seni o zaman şekerim :))Ay hiç izlemiyorum ben onları balım bu konularda cahilim
Aynen balımBen sana eşlik ediyorum minik kuşum erken kalkan yol alır bırak tembellik etsinler
Ay kesinlikleSakin bi zamanımda video bulup aydınlatayım seni o zaman şekerim :))
Mezura yetişmiycek benim ölçülereSonunda benim kiloma yakın birisi çıktı allahım ağlamak istiyorumboyun boyuma kilon kiloma uygun canım ölçülerinide al çünkü incelemeyi farketmen lazım
A o ne biçim söz böyle söylersen olmaz hemencecik pes ettin senMezura yetişmiycek benim ölçülere
PesmiiA o ne biçim söz böyle söylersen olmaz hemencecik pes ettin sen
Miyavım ben sen dun spor yapmayacaksın aksama planin var diye biliyordum. Canım o yüzden etiket yapmadım. Yanıldıysam kusura bakmaCanım kusura bakma gece elimde telefon uyumuşum ellerine sağlık
Hayır yanılmadın dün alışverişe gittim canım buradaki arkDaşın bebeğinin Bebek şöleni var eğlenceli onun bebeğine hediyelik baktım 2 tane avm dolaştım arabayla gittim Zaten yürümedimMiyavım ben sen dun spor yapmayacaksın aksama planin var diye biliyordum. Canım o yüzden etiket yapmadım. Yanıldıysam kusura bakma
Kaç kilodan çıktın canım işte böyle ol senin gelmene sevindim kilon bana yakın iyi olur ikimiz açısındanPesmii
pes etmek benim kitabımda yazmaz
hiç pes etmeden yedim yedim mesela bak 78 kiloyu buldum
Sabah ilk gün ilk iş olarak elma sirkesi bal limon su içiyorum
Tamam canım.Hayır yanılmadın dün alışverişe gittim canım buradaki arkDaşın bebeğinin Bebek şöleni var eğlenceli onun bebeğine hediyelik baktım 2 tane avm dolaştım arabayla gittim Zaten yürümedim
Gunaydinn bebisimGünaydın canım
Hepinize günaydın
gunaydin nanem.Iyim ben Allaha şükür.Herkeslere gunaydinn bu arada
Nasiliz kizlar
Allah iyilik versin tatlim:)gunaydin nanem.Iyim ben Allaha şükür.
Ogluşun iyi mi şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?