• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Allah iyilik versin tatlim:)
Cok sukur iyi simdi korem ilaclarla falan kendine geldi,butun gece uyumadik ama zombiye dondum:KK53:
Pazartesi ilk isim doktora goturecem rabbim cumle hastalara sifa versin cok zor yaw:KK51:
Amin canım.Cok gecmiş olsun kuzucuga.
Cocukların hastalikları neden hafta sonuna denk gelir hep merak etmişimdir:işsiz:

Yatıp uyuyamazsın simdi sen. Eşin evdeyse az o ilgilensin. Biraz dinlen canim

Amin canım.Cok gecmiş olsun kuzucuga.
Cocukların hastalikları neden hafta sonuna denk gelir hep merak etmişimdir:işsiz:

Yatıp uyuyamazsın simdi sen. Eşin evdeyse az o ilgilensin. Biraz dinlen canim
Gercekten bende hep farkediyorum hafta sonlari oluyor genelde :KK51:
Tatlim biliyorsun bende 4 cocuk zaten hergun erken kalkmak zorundayim hafta sonuda dahil,ancak pazar gunleri esim sayesinde biraz uyuyabiliyorum:))
Malesef esimde calisiyor bugun garibim sabahin 6 sinda gitti ise uykusuz:KK51:
Kiz yinede allah razi olsun esimden cok yardimci oluyor bana...
Anacim ya dogurmayacaz yada alisacaz :-)

Sagol bebisimm:KK66:
Kaslarr sahanee sizliyor daha kuzum:halay:
Sen nasilsin balim iyimisin:KK15:
Bende çok iyiyim canım alışıyorum sanırsam yavaş yavaş perşembe günü spor yapmadım ya ay dün nasıl nefes nefese kaldım anltamam :110:

Anamm kız 4 çocuk mu var sende maşallah :nazar:
Helal olsn yemin ederim ben belki doğurursam bile 1 tane de kalırım diyorum sen kulüp oluşturmuşun :KK70:

Gercekten bende hep farkediyorum hafta sonlari oluyor genelde :KK51:
Tatlim biliyorsun bende 4 cocuk zaten hergun erken kalkmak zorundayim hafta sonuda dahil,ancak pazar gunleri esim sayesinde biraz uyuyabiliyorum:))
Malesef esimde calisiyor bugun garibim sabahin 6 sinda gitti ise uykusuz:KK51:
Kiz yinede allah razi olsun esimden cok yardimci oluyor bana...
Anacim ya dogurmayacaz yada alisacaz :-)
Maşallah sana rabbim bağışlasın erken mi evlendin sen:nazar::nazar:

Bende çok iyiyim canım alışıyorum sanırsam yavaş yavaş perşembe günü spor yapmadım ya ay dün nasıl nefes nefese kaldım anltamam :110:

Anamm kız 4 çocuk mu var sende maşallah :nazar:
Helal olsn yemin ederim ben belki doğurursam bile 1 tane de kalırım diyorum sen kulüp oluşturmuşun :KK70:
Canimmm alisiriz hep birlikte bu yola bas koyduk bi kere geri donusu yok,kurksuz yolar bizi valla:KK70:
Hee ben sipalar kulubu kurdum yavrum:KK70:onlarla daha hareketliyim iyi varlar:-)

Back