- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.681
Amin canım.Cok gecmiş olsun kuzucuga.Allah iyilik versin tatlim:)
Cok sukur iyi simdi korem ilaclarla falan kendine geldi,butun gece uyumadik ama zombiye dondum
Pazartesi ilk isim doktora goturecem rabbim cumle hastalara sifa versin cok zor yaw
Bana bi nazar bonucuğu koysaydın keşke ayrı bi renk katmışım listeye
Gercekten bende hep farkediyorum hafta sonlari oluyor geneldeAmin canım.Cok gecmiş olsun kuzucuga.
Cocukların hastalikları neden hafta sonuna denk gelir hep merak etmişimdir
Yatıp uyuyamazsın simdi sen. Eşin evdeyse az o ilgilensin. Biraz dinlen canim
Sagol bebisimmNasılsınız kızlar kas ağrılarımız nasıl güzel mi ha güzel mi
Nanemm çok geçmiş olsun kuzum rabbim acil şifalıklar versin inşallah tez zaman da bebişine
Bende çok iyiyim canım alışıyorum sanırsam yavaş yavaş perşembe günü spor yapmadım ya ay dün nasıl nefes nefese kaldım anltamamSagol bebisimm
Kaslarr sahanee sizliyor daha kuzum
Sen nasilsin balim iyimisin
Amin canım geçmiş olsunAllah iyilik versin tatlim:)
Cok sukur iyi simdi korem ilaclarla falan kendine geldi,butun gece uyumadik ama zombiye dondum
Pazartesi ilk isim doktora goturecem rabbim cumle hastalara sifa versin cok zor yaw
Maşallah sana rabbim bağışlasın erken mi evlendin senGercekten bende hep farkediyorum hafta sonlari oluyor genelde
Tatlim biliyorsun bende 4 cocuk zaten hergun erken kalkmak zorundayim hafta sonuda dahil,ancak pazar gunleri esim sayesinde biraz uyuyabiliyorum:))
Malesef esimde calisiyor bugun garibim sabahin 6 sinda gitti ise uykusuz
Kiz yinede allah razi olsun esimden cok yardimci oluyor bana...
Anacim ya dogurmayacaz yada alisacaz
Evlenmeden önce 58 kiloydum 4 yıllık evliyim. 14 aylık bebeğim var ☺Kaç kilodan çıktın canım işte böyle ol senin gelmene sevindim kilon bana yakın iyi olur ikimiz açısından
Maşallah canım Doğumda mı aldın rabbim bağışlasın yavrunuEvlenmeden önce 58 kiloydum 4 yıllık evliyim. 14 aylık bebeğim var ☺
Canimmm alisiriz hep birlikte bu yola bas koyduk bi kere geri donusu yok,kurksuz yolar bizi vallaBende çok iyiyim canım alışıyorum sanırsam yavaş yavaş perşembe günü spor yapmadım ya ay dün nasıl nefes nefese kaldım anltamam
Anamm kız 4 çocuk mu var sende maşallah
Helal olsn yemin ederim ben belki doğurursam bile 1 tane de kalırım diyorum sen kulüp oluşturmuşun
Sagol tatlimmAmin canım geçmiş olsun
Aynen canim 19 yasinda evlendim 20 yasinda anne oldum:)Maşallah sana rabbim bağışlasın erken mi evlendin sen
Hayor evlendikten hemen sonra iki sene içinde 73 kilo oldum. Son biryıldada 5 kilo aldımMaşallah canım Doğumda mı aldın rabbim bağışlasın yavrunu
Anladım Canım peki hamilelik te kaç kilo aldın merak ettim kusura bakma çok soru sordumHayor evlendikten hemen sonra iki sene içinde 73 kilo oldum. Son biryıldada 5 kilo aldım
En güzelini yapmışsın canımAynen canim 19 yasinda evlendim 20 yasinda anne oldum:)
Aminnn tatlim cumlemizinkini bagislasin rabbim:)
Ayy yerim ya çok tatlıııı allah yokluklarını yaşatmasın canımm şuan kaç yaşındasınAynen canim 19 yasinda evlendim 20 yasinda anne oldum:)
Aminnn tatlim cumlemizinkini bagislasin rabbim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?