- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.441
Evet ya tutamiyorum kendimisquat beni birazcık yürümekten alıkoymakta ve ben buna alışmakla meşgul olmaktayım sessizliğim bu yüzden
şans bu ya bugün mutlu mutlu mola günündeyiz bir çoğumuz
sen neler yapıyorsun farklı farklı egzersizler yapıyorsun görüyorum
Teşekkürler bebeğimsiii
Canim ne yapacaksin , simdiden yazar misin. Listeyi yapacagimHepinize çook teşekkür ediyorum fıstıklarrr
Ayyy yedik içtik harikaa bide bunu sindirmesi var ben şimdi güzel bi spora başlıyorum bildirm yaparımm
Doğum günün kutlu olsun hemşehrim=)))Hepinize çook teşekkür ediyorum fıstıklarrr
Ayyy yedik içtik harikaa bide bunu sindirmesi var ben şimdi güzel bi spora başlıyorum bildirm yaparımm
Keşke bana da bu enerji ve istek gelse madonnaaaEvet ya tutamiyorum kendimi
Dinlenme gunu iyi oluyor gercekten
Ilk dinlenmemden sonraki iki gun hic agrim yoktu dun biraz olur gibi oldu hemen dinlenme gunu geldi zaten , demek ki programi iyi ayalamislar
Benim bacaklar benden bağımsız=)) 30 gün sonunda ortada bir bacak olursa sonucu göreceğiz bakalım
Ben calissam sadece squati yapar gecerdimKeşke bana da bu enerji ve istek gelse madonnaaa
allahtan dinlenme günü var yoksa yerlerde sürünerek devam edicem yaşamıma
tamam sabinem
Hadi bakalımortada bacak çıkar mı bilmem de taş gibi bacaklar heyy maşallah denecek kıvamda bacak ve popolar oluşabilir
Iyi geceler canimİyi geceler sportif hatunlar
İyi geceler=)İyi geceler sportif hatunlar
gönül rahatlığı ile sadece squatı ve yürüyüşü yapar geçerim o zamanBen calissam sadece squati yapar gecerdim
Hadi bakalımben şimdiden yarın 70 i yapacağım onu düşünüyorum. Hala ağrıyor bacaklarim uzatıp gerdigimde.nasıl çalıştıysam acaba
gönül verdik popolarımız için resmen bize de helal olsun
Ben yuruyusu kestim resmengönül rahatlığı ile sadece squatı ve yürüyüşü yapar geçerim o zaman
yürüyüşsüz yapamam ben direk armut vücut olmaya başlıyorumgöbeeek hooop basenleeer
iyi geceler canımmİyi geceler sportif hatunlar
olmaaaaz havalar da düzeliyor vakit buldukça temiz havada fazla enerjiyi atmaya pozitif enerji depolamaya, 20 dakika bile yeterBen yuruyusu kestim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?