- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Kızlar kimler squata başlıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasin kuzum,yanliz sartlariniz neler?nasil bir plan program olacak biraz aydinlatirsan beni sevinirim cinimBaşlayacak mısın kesin? Ona göre program yapalım ekleyeyim seni
Ben arada unutursam kızarsın bana diye acabağğğ da kaldımmKızlar kimler squata başlıyor?
Canım 30 günlük bir program ilk iki sayfada resmi olması lazım.Neden olmasin kuzum,yanliz sartlariniz neler?nasil bir plan program olacak biraz aydinlatirsan beni sevinirim cinim
Başlayacaksan bitireceksin kankaBen arada unutursam kızarsın bana diye acabağğğ da kaldımm
Tabisi canım :)
Tamam marifetli hatun senicanım müsait bir zamanda bir video ekleyeceğim , bakarsın olur mu? Şuan yemek yapıyorum
Hoşgeldin canım teşekkür ederim
Arkadaşlardan dönüş bekliyorum canım,kesin belli olsun listeyi ona göre düzenleyeyim.tek seferde.İşte aradığım ortam @Koremanya teşekkürler davetin için :)))
@Kurk Mantosuz Madonna beni de eklermisin listeye
Canım olacak bu işohooooo
Dememiştinnn demiş oldunn
Tabisi canım :)
Ispanak yaptım yahuTamam marifetli hatun seni
Ben bu akşamda yapabilirim aslındaIspanak yaptım yahu
Yarın mı başlayacaksın canım
Tamam tarihini bugun olarak ekliyorum o zaman canim :)Ben bu akşamda yapabilirim aslında
ivettttTamam tarihini bugun olarak ekliyorum o zaman canim :)
Ne olursa yaparım :)) düzenli olmasada leslie ye başlamıştım bunu da eklerim programımaArkadaşlardan dönüş bekliyorum canım,kesin belli olsun listeyi ona göre düzenleyeyim.tek seferde.
Hoşgeldin bu arada, squat mı yapacaksın?
ivetttt
Kizlar boy ve kilolarinizi yazar misiniz :)Ne olursa yaparım :)) düzenli olmasada leslie ye başlamıştım bunu da eklerim programıma
Ben başladım bileKızlar kimler squata başlıyor?