- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.301
Ay ben bişey diyimmiii bugün 60 mekiği 0 ara vermeden çektim yaa allahım çekerken bir yandan da kendime şok oldumGörev kutsaldır
Kız hatun 40*40 şeklinde yaptım
Nanem karın egzersizlerine başlamışız
Yatanlara iyi geceler
Nasıl yaptın kız onu, ben yapamamAy ben bişey diyimmiii bugün 60 mekiği 0 ara vermeden çektim yaa allahım çekerken bir yandan da kendime şok oldum
Tulumbayı çektim bacım en son shakiranın müziğinde dans ediyordum sen düşünabeeee kaynana naptın bize
Tabi herkes benim gibi herkül olacak diye bi kaide yok buda benim kaslı muhteşem fiziğimin minik bir özelliği diyelimmNasıl yaptın kız onu, ben yapamam
Ay nasil yaptın sen onuAy ben bişey diyimmiii bugün 60 mekiği 0 ara vermeden çektim yaa allahım çekerken bir yandan da kendime şok oldum
Tabi herkes benim gibi herkül olacak diye bi kaide yok buda benim kaslı muhteşem fiziğimin minik bir özelliği diyelimm
Çalışın sizinde olurAy nasil yaptın sen onu
Ben 3 set halinde yapıyorum.
Aynen kankaGörev kutsaldır
Kız hatun 40*40 şeklinde yaptım
Nanem karın egzersizlerine başlamışız
Yatanlara iyi geceler
Çalışın sizinde olurhahahaha
Kızlar bende artık uyuyorum bu ağrılarla daha fazla dayanamiciiim iyi geceler hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere inşallah
Enerjikim cicimAy iyiyim kuzum bugün regl oldum ama ona rağmen spor yaptım ya bi mutluyum ne yalan söyliyim sen nasılsınn
Valla helal olsun kız sana 20 dk karın egzersizi yinede harikaaabende kendimce latin dansı yapmaya çalışsamda romana kaydım gibinnn
Ee hala burdasinKızlar bende artık uyuyorum bu ağrılarla daha fazla dayanamiciiim iyi geceler hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere inşallah
GünaydıınnGünaydın kızlar
Spor bildirimimizi yapmadınEe hala burdasin
Günaydınn daaşşş gibi hatunGünaydın kızlar
Günaydın sabah yazını okuyunca kahkaha attım kız milleti deli diyecekGünaydınn daaşşş gibi hatun
Fındık kurduGünaydıınn
Hiiiçç sevmem soğuğu. Özledim yazı.Günaydın sabah yazını okuyunca kahkaha attım kız milleti deli diyecekdükkandayım dünden beri çok yağmur yağdı hiç durmadı bugünde nasıl soğuk anlatamam elektrikli sobanın yanından ayrılamıyorum
Yaz daha kötü ben en çok ilkbahar ve sonbaharı seviyorumHiiiçç sevmem soğuğu. Özledim yazı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?