• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Canım benim kusura bakma gerçekten unuttum seni özür dilerim etiket yaptım seni
Ayy canım benim ne kusuru yaaaa olur mu öyle şeyy öylesine dedim ben :KK16:

Ay sen bildiğin minnoş olmuşsun maşallah maşallah yemin ederm şok oldummm :nazar: 41 kere maşallahhh sana.. azmine hayran kaldım resmenn eski haline baktım da şuan ki halini doğurmuş gibisin öyle çok gençleşmiş güzelleşmişsin ki. O göbeği sen nasıl yok ettin hayretler içindeyim. Helal olsun En Büyük TÜRKİYE pes diyorum. Ve saçın için lütfenn kfana takma kızlara katılıyorum bu renk ve model sana daha çok gitmiş ve daha genç duruyor diğer renk yaşını büyük gösteriyor. Sağlığn iyi olsunda gerisi gelir canım benim maşallah manken gibisin devam devammm bir ki bir ki :spor:

İyi akşamlar nanemm ouuu demek 20 dakika haa naptın az anlatsana :KK17:
Nassin yavru kusum:KK8:
Valla actim you tubeden karin icin gordugum kolayindan ne varsa azar azar yaptim ortaya karisik yani:-)
Arada gobekte attim:KK71:sacma sapan bisey oldu ama maksat hareket olsun:KK70:

Şoktayken bile görevini ihmal etmemen bi harika dostum:KK53:

Kızlar ben kaçtım sabah 05.00 uyanmam lazım malum dükkana gidiyorum iyi geceler herkese :KK200::KK200::KK200:

Benim gözler kapanıyo artık hepinize iyi geceler tatlı fit rüyalar diliyorum:KK15::KK15:

Yarın dinlenme günüm baldirciklarim ağrıyor :KK43: :rolleyes:

Bugünde squatta benim dinlenme günüm ama özledim ya eksik hissettim kendimi vallaha :skandal:

Uuuu kız madonnaaağğ 80 squat ı kaç set yaptın de baam Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin :KK45:

Hatunlar hayirli aksamlar:))
Geciktim ben bugun yaw kusura bakmayin..

55 squat
13 mekik
20 dk karin egzersizleri

Görev kutsaldır :D
Kız hatun 40*40 şeklinde yaptım :27:

Nanem karın egzersizlerine başlamışız :27:

Yatanlara iyi geceler:anne:

Nassin yavru kusum:KK8:
Valla actim you tubeden karin icin gordugum kolayindan ne varsa azar azar yaptim ortaya karisik yani:-)
Arada gobekte attim:KK71:sacma sapan bisey oldu ama maksat hareket olsun:KK70:
Ay iyiyim kuzum bugün regl oldum ama ona rağmen spor yaptım ya bi mutluyum ne yalan söyliyim sen nasılsınn :KK8:

Valla helal olsun kız sana 20 dk karın egzersizi yinede harikaaa :KK31: bende kendimce latin dansı yapmaya çalışsamda romana kaydım gibinnn :rolleyes:

Ay iyiyim kuzum bugün regl oldum ama ona rağmen spor yaptım ya bi mutluyum ne yalan söyliyim sen nasılsınn :KK8:

Valla helal olsun kız sana 20 dk karın egzersizi yinede harikaaa :KK31: bende kendimce latin dansı yapmaya çalışsamda romana kaydım gibinnn :rolleyes:
:D abeeee kaynana naptın bize :27:

Back