- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.281
Süpersin bebeğimBu arada
80 squat
5 dakika karın 8 dakika bacak egzersizi
1 dakika plank
İşte gerçek bir kaptanŞoktayken bile görevini ihmal etmemen bi harika dostum
Kızlar ben kaçtım sabah 05.00 uyanmam lazım malum dükkana gidiyorum iyi geceler herkese
iyi geceler=)Benim gözler kapanıyo artık hepinize iyi geceler tatlı fit rüyalar diliyorum
Ayy canım benim ne kusuru yaaaa olur mu öyle şeyy öylesine dedim benCanım benim kusura bakma gerçekten unuttum seni özür dilerim etiket yaptım seni
Bugünde squatta benim dinlenme günüm ama özledim ya eksik hissettim kendimi vallahaYarın dinlenme günüm baldirciklarim ağrıyor
Bende bi boşluk hissederim galiba ama şu ağrı geçseydi bi=))sayı arttıkça ağrıda arttıBugünde squatta benim dinlenme günüm ama özledim ya eksik hissettim kendimi vallaha
İyi akşamlar nanemm ouuu demek 20 dakika haa naptın az anlatsanaHatunlar hayirli aksamlar:))
Geciktim ben bugun yaw kusura bakmayin..
55 squat
13 mekik
20 dk karin egzersizleri
Nassin yavru kusumİyi akşamlar nanemm ouuu demek 20 dakika haa naptın az anlatsana
iyi geceler bibiğimBenim gözler kapanıyo artık hepinize iyi geceler tatlı fit rüyalar diliyorum
Şoktayken bile görevini ihmal etmemen bi harika dostum
Kızlar ben kaçtım sabah 05.00 uyanmam lazım malum dükkana gidiyorum iyi geceler herkese
Benim gözler kapanıyo artık hepinize iyi geceler tatlı fit rüyalar diliyorum
Yarın dinlenme günüm baldirciklarim ağrıyor
Bugünde squatta benim dinlenme günüm ama özledim ya eksik hissettim kendimi vallaha
Hatunlar hayirli aksamlar:))
Geciktim ben bugun yaw kusura bakmayin..
55 squat
13 mekik
20 dk karin egzersizleri
Ay iyiyim kuzum bugün regl oldum ama ona rağmen spor yaptım ya bi mutluyum ne yalan söyliyim sen nasılsınnNassin yavru kusum
Valla actim you tubeden karin icin gordugum kolayindan ne varsa azar azar yaptim ortaya karisik yani
Arada gobekte attimsacma sapan bisey oldu ama maksat hareket olsun
Ay iyiyim kuzum bugün regl oldum ama ona rağmen spor yaptım ya bi mutluyum ne yalan söyliyim sen nasılsınn
Valla helal olsun kız sana 20 dk karın egzersizi yinede harikaaabende kendimce latin dansı yapmaya çalışsamda romana kaydım gibinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?