- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.241
yok kapalı degil miyavım.Canım özel mesajın kapalı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kapalı degil miyavım.Canım özel mesajın kapalı mı
Ben mesaj attım sana canımSana ve chocolate19 göndermeye çalıştım kapalı senin
Taşınıyorsunuz diye inadına yardım etmiyor sanki..2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Bir tane poşet istedim üst kattan. Gelsin alsın diye haber yollamiş ben hurclarin kolilerin arasinda dururken. Neyse iste sonuc olarak cok yogunum bebisi uyutuyorum simdi sonra gidip devam edicem esya duzenlemeye yatmadan da yaparım squat
Gördüm de allahım sana özel etiket mesajı yapamıyorum niye acaba garipBen mesaj attım sana canım
Ben de bilemedim Disipline Girmis BirKadin canim sen yapabiliyormusun?Gördüm de allahım sana özel etiket mesajı yapamıyorum niye acaba garip
Gördüm de allahım sana özel etiket mesajı yapamıyorum niye acaba garip
Miyavım sen prosun toplu konuşmayı sen yapabiliyorsunBen de bilemedim Disipline Girmis BirKadin canim sen yapabiliyormusun?
Olmadı canım Koremanya kurk mantosuzuda etiketle canımMiyavım sen prosun toplu konuşmayı sen yapabiliyorsun
Öylede yapamadık iste canim biliyosun askerden geldi zatenHakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm.
Keşke eşinin iznine felan denk getirip taşinsaydiniz. En azindan cocuga göz kulak olsaydı. Allahindan bulsun.
Ben bende istiyorumSana ve chocolate19 göndermeye çalıştım kapalı senin
Etiketledim canim ama etiketle oluyot mu bilemedimOlmadı canım Koremanya kurk mantosuzuda etiketle canım
Insallah canim az kaldi mayista gitcem :)Taşınıyorsunuz diye inadına yardım etmiyor sanki..
Allahından bulsun inşallah bir an önce taşınır rahatlarsın
Bende beceremedim ya ofEtiketledim canim ama etiketle oluyot mu bilemedim
Öyleyimdir huyum suyum kurusun evet cevaplar lütfenHayatımın şokunu yaşatıyorsun bana Miyav_su
Ya ben de ben deeÖyleyimdir huyum suyum kurusun evet cevaplar lütfen
Çok müthiş bir değişim şok oldum şok=)))Öyleyimdir huyum suyum kurusun evet cevaplar lütfen
Setle bakışan bi tek ben değilmişim sevindimAy benim plates setim var 0 kilometre hic kullanmadım
Hemen kullanayım o zaman nasil caliscaz peki
Senin eşle benim eş hemşeriydi dimi özellikle oranın kvleri bi tuhaf oluyo allah merhamet versin o kadının kalbine.2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Bir tane poşet istedim üst kattan. Gelsin alsın diye haber yollamiş ben hurclarin kolilerin arasinda dururken. Neyse iste sonuc olarak cok yogunum bebisi uyutuyorum simdi sonra gidip devam edicem esya duzenlemeye yatmadan da yaparım squat