• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

:KK48: Pazartesi kutsal başlangıç günü :KK53:
kutsal erteleme günü :27:

Canım çayı şekersiz iç en azından :/
kuzum kahvaltıda şekersiz içemiyorum, ama yani benim şekerimde şeker değil , 1 çay kaşığı ama dolu dolu değil hafif tatlandırmak için yani.
Ama akşam çay içiyorsam mesela ilk bardağı şekerli içerim gerisine atmam

Günaydınlarınız olsun efendim :KK200::KK200:
❤❤❤

Gunaydin hatunlar:halay:
Ne habersiniz bakalim;)
Benim azcuk hertarafim agriyoda:KK69:biraz kahve molasi,ev temizligi cocuklarla dans:KK53:
Ogleden sonra baslarim maratona insallah:)

Bexy Bexy baalimmmm:KK15: cokk mikemmelll gorunuyosun yine yikiliyosunn:-)
Ne habersin kiz gorusmeyeli;)sendemi fit olacan :KK53:valla tam yerine dustun beybisi:dondurma:

Konuştuk Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin ile cuma günü ama inan güvenemiyorum kendime yapar mıyım diye, kızacak şimdi bana :KK17::KK17:

İyiyim canım Nolsun modum düşük valla :uykucu::uykucu: Sen nasılsın...
Cok sukur canim birazcik agri var ama bu tempoda devam edersem alisacagim gibi:))
Hic yakismiyor sana modum dusuk falan kuzum kendine gell ya:KK49:bak nerde hareket orda bereket demisler:spor:yavastan basla sende gerisi gelir beybisi:KK15:

Cok sukur canim birazcik agri var ama bu tempoda devam edersem alisacagim gibi:))
Hic yakismiyor sana modum dusuk falan kuzum kendine gell ya:KK49:bak nerde hareket orda bereket demisler:spor:yavastan basla sende gerisi gelir beybisi:KK15:
Bugün doğum günüm benim :oops:

Gunaydin hatunlar:halay:
Ne habersiniz bakalim:KK66:
Benim azcuk hertarafim agriyoda:KK69:biraz kahve molasi,ev temizligi cocuklarla dans:KK53:
Ogleden sonra baslarim maratona insallah:)

Bexy Bexy baalimmmm:KK15: cokk mikemmelll gorunuyosun yine yikiliyosunn:-)
Ne habersin kiz gorusmeyeli:KK66:sendemi fit olacan :KK53:valla tam yerine dustun beybisi:dondurma:
Yivrim :27:
Ben bugün daha iyiyim gitgide açılıyor insan , gerçekten :27:
Ben önce evi bi halledeyim de , öğlende yürüyüşle başlayacağım :dondurma:
Konuştuk Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin ile cuma günü ama inan güvenemiyorum kendime yapar mıyım diye, kızacak şimdi bana :KK17::KK17:

İyiyim canım Nolsun modum düşük valla :uykucu::uykucu: Sen nasılsın...
Ne söyledim ben sana :işsiz:

Back