Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Ayyy ne kötü kolay gelsin sana canım canın çıkmıştır şimdi o halıyla uğraşmakla hemen loc filan dökseydin o çok iyi geliyor lekelere :temizlik:
Koslanin leke cikaricisi var ben de canim hemen onla sildim
Ama baya ugrastim bi ileri bi geri , al dedim sana egzersiz :KK53:

Cok tesekkur ederim balim:))
Yaw zormus bu bee:KK53:ben bunu yapamam kiz kalkamam yerden:-)
Kuzum sana cok basit bi karin egzersizi soyleyeyim
Yere uzaniyorsun kurek kemigine kadar kalkiyosun
Cok az bi kalkis ayaklarinida birlestirip 5 cm kadar kaldiriyorsun. Karin kasi icin harika yontem. Yoruyor biraz ama oturmali kalkmali degil en azindan :KK70:

Kuzum sana cok basit bi karin egzersizi soyleyeyim
Yere uzaniyorsun kurek kemigine kadar kalkiyosun
Cok az bi kalkis ayaklarinida birlestirip 5 cm kadar kaldiriyorsun. Karin kasi icin harika yontem. Yoruyor biraz ama oturmali kalkmali degil en azindan :KK70:
Hah bak o olabilir deneyecem oni:KK53:
Tisikirler hocaamm:halay:

Sen squata pazartesi başlamıyormuydun :KK53:

İyi yapmış olmana sevindim canım :KK53:
Bi kaç güne açılırsın diye tahmin ediyorum :spor:
sıkıntı yok bexyim sen yap yeterki :KK66:

:KK53::KK53::KK53:
Pazartesi sen geliyor ? :KK53:

Elbette ne demek :KK66:
Tabiki gelebilirsin. Mesajını şimdi gördüm. Tekrar geldiğinde boy ve kilonu yazarsın canım , konuşuruz :KK66:
Taman balım pazartesi basliyorum anlastık yani yarın :KK70: yani bugun :KK70: yani simdi oluyoru ay hadi insallah sıkılasırım ben yanında mekikte cekecim :-)

4. günümüz bugün ayy ne zormuş uykusuzluk koşuşturmaca derken ölüyorum resmen :KK43:
1 haftaya alışır diyorlar bakalım:işsiz:
Okudukça imreniyorum valla sizleri :spor:biraz videolara baktım senin paylaştığın bilgileri okuyorum netten araştırdım. Daha önce hiç denememistim çünkü önce cahilliğim gitsin didim :olamaz::olamaz::olamaz:

4. günümüz bugün ayy ne zormuş uykusuzluk koşuşturmaca derken ölüyorum resmen :KK43:
1 haftaya alışır diyorlar bakalım:işsiz:
Okudukça imreniyorum valla sizleri :spor:biraz videolara baktım senin paylaştığın bilgileri okuyorum netten araştırdım. Daha önce hiç denememistim çünkü önce cahilliğim gitsin didim :olamaz::olamaz::olamaz:
Hadi inşallah bakalım :emir_bebek:

Allah yardımcın olsun.
Sanki bizde on numara 5 yıldız tecrübeli değiliz yavaş yavaş alışıyoruz :deli: takipte olmana sevindim. En azından geldiğinde sana ne lazım onu bilmiş olacaksın :KK49:

X