- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 40
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.921
Hanimlar squat yapip duzenli kalcam o instagramdakiler gibi oldu buyudu diyen var mi? Ben bunu merak ediyorum bende squat ise yaramiyor sanki yillardir yapiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar squat yapip duzenli kalcam o instagramdakiler gibi oldu buyudu diyen var mi? Ben bunu merak ediyorum bende squat ise yaramiyor sanki yillardir yapiyorum ama
başlayarak bir başlasan asla vazgeçmeyeceksin eminim hem ramazana daha çoook varfabric nasıl atacağum bu ölü toprağını
Hahahhah bu iyiydibaşlayarak
yıllardır ne kadar sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz?Hanimlar squat yapip duzenli kalcam o instagramdakiler gibi oldu buyudu diyen var mi? Ben bunu merak ediyorum bende squat ise yaramiyor sanki yillardir yapiyorum ama
Her gun yapiyorum en az 30yıllardır ne kadar sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz?
tabii işe yaramaz bu şekilde. 3x30 deneyin hatta ağırlıkla yapın, zamanla set sayınızı veya ağırlığınızı arttırın.Her gun yapiyorum en az 30
Geldimmmmmmm
süpersin çok sevindim ben de geleceğim efendim ben de üzerimdeki ölü toprağını atacağım ve pilates yapacağım kafaya koydumSonunda üstümdeki ölü toprağını attım , neredeyse öteki ramazan geldi
Felaket yoruldum ama özlemişim
Bugünkü sporum :)
Eki Görüntüle 2038118 Eki Görüntüle 2038119 Eki Görüntüle 2038120 Eki Görüntüle 2038121
Peki yürüyüşler ne oldu yoksa bıraktın mısüpersin çok sevindim ben de geleceğim efendim ben de üzerimdeki ölü toprağını atacağım ve pilates yapacağım kafaya koydum
Geldin de hani sporunGeldimmmmmmm
yok bırakmadım hafta içleri yürüyorumPeki yürüyüşler ne oldu yoksa bıraktın mı