Kürksüz'ün Squat Günlüğü

herkese merhaba

squat ı düzenli yapan var mı aranızda o_O

özellikle bacaktaki selülit için soruyorum o_O

durum nasıl

selülit gidiyor mu:confused: üst bacağım geniş incelmesini ve selülitlerimin yok olmasını istiyorum

şuan oruca hala alışamadım tam olarak bu haftada başlayamayacağım ama bilgilenmek istiyorum

herkese merhaba

squat ı düzenli yapan var mı aranızda o_O

özellikle bacaktaki selülit için soruyorum o_O

durum nasıl

selülit gidiyor mu:confused: üst bacağım geniş incelmesini ve selülitlerimin yok olmasını istiyorum

şuan oruca hala alışamadım tam olarak bu haftada başlayamayacağım ama bilgilenmek istiyorum
Merhaba :)
Squatı bir süre düzenli yaptım. Ama malesef selülitleri daha çok ortaya çıkardı sanki o_O
Ama soğuma hareketleri var onu yapınca selülit oluşmayacağını söylüyorlar ben yapmadım şahsen. Squattan daha kolay egzersizler var ben onları uyguluyorum :KK66:

Kızlar ya bende iki ay önce spor yapmaya başladım. Yürüyüş bandında HİİT egzersiz ve callanetics tamamladım toplamda 12 cm inceldim. genetik olarak etim çok yumuşak ve kilo alıp vermekten de biraz sarkık bi vücudum var. Amacım yağ oranımı düşürmek ve fit taş gibi görünmek :cool: o yüzden bir hafta önce yine ciddi anlamda egzersize başladım.
Boyum 170 kilom 62, bugün ripped in 30 level 1/ 5.günümü tamamladım. kolay bi başlangıç olması adına 30 squat + 50 donkey kick + 1 dakika wall sit yaptım.
umarım hepimiz hayalimizdeki vücuda ulaşırızz:KK25:
merhaba canim spora devam ediyor musun gelismeler ne oldu merak ettim

Merhaba :)
Squatı bir süre düzenli yaptım. Ama malesef selülitleri daha çok ortaya çıkardı sanki o_O
Ama soğuma hareketleri var onu yapınca selülit oluşmayacağını söylüyorlar ben yapmadım şahsen. Squattan daha kolay egzersizler var ben onları uyguluyorum :KK66:

Mesela?
Selülitim için bir program yapmam gerekiyor bayram da başlayacağım
Çünkü bacaklarım kalın ve resmen portakal gibi

X