- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.901
Madonnam sen egzersizlerde sıkılmıyorsun ya idolsün benim içinOooooo tebrik ederim ben ikiyi zor yapıyorum.
Birazda sıkılıyorum galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madonnam sen egzersizlerde sıkılmıyorsun ya idolsün benim içinOooooo tebrik ederim ben ikiyi zor yapıyorum.
Birazda sıkılıyorum galiba
Aaa çok eğleniyorumMadonnam sen egzersizlerde sıkılmıyorsun ya idolsün benim için
Ya Bende salıdan itibaren spora tam gaz gidecektim kızlarRamazandan sonra görüşürüz
Zaten 2 kilo almışım,herhalde 5 kiloyla geri dönerim
Ben spora devam ediyorum canım sen de devam et benceYa Bende salıdan itibaren spora tam gaz gidecektim kızlar
Canım İnan yetişemiyorum ya hergün saat 05,00 uyan dükkana gel 40 km oradan spor spordan ev buraya yemek hazırla derken bitiyorum ya birde ekstra çamaşır ,ütü İnan dün akşam zor katladım yattımBen spora devam ediyorum canım sen de devam et bence
Ya Bende salıdan itibaren spora tam gaz gidecektim kızlar
İçime sinmedi benim deBen spora devam ediyorum canım sen de devam et bence
İyi yapmışsın canım bende bugün başlıyorum inşallahİçime sinmedi benim de
Yürüyüşten geldim şimdi 3,5 km yürüdüm :)
Oruca alışayım belki egzersizlere de dönerim , yani inşallah
Merhaba :)herkese merhaba
squat ı düzenli yapan var mı aranızda
özellikle bacaktaki selülit için soruyorum
durum nasıl
selülit gidiyor mu üst bacağım geniş incelmesini ve selülitlerimin yok olmasını istiyorum
şuan oruca hala alışamadım tam olarak bu haftada başlayamayacağım ama bilgilenmek istiyorum
Burdayim canim nasilsin ven cok tembelistim ya memelekte gitmistim yeni dondum bebekler 7 aylik oldu ugrasiyorim bu sirede bayada kilo aldim ben ya beni tekrar elden gecirmek gerikiyor.Bu arada nickini degisdirdin moddonamVisne27 sen de nerdesin
merhaba canim spora devam ediyor musun gelismeler ne oldu merak ettimKızlar ya bende iki ay önce spor yapmaya başladım. Yürüyüş bandında HİİT egzersiz ve callanetics tamamladım toplamda 12 cm inceldim. genetik olarak etim çok yumuşak ve kilo alıp vermekten de biraz sarkık bi vücudum var. Amacım yağ oranımı düşürmek ve fit taş gibi görünmek o yüzden bir hafta önce yine ciddi anlamda egzersize başladım.
Boyum 170 kilom 62, bugün ripped in 30 level 1/ 5.günümü tamamladım. kolay bi başlangıç olması adına 30 squat + 50 donkey kick + 1 dakika wall sit yaptım.
umarım hepimiz hayalimizdeki vücuda ulaşırızz
Merhaba :)
Squatı bir süre düzenli yaptım. Ama malesef selülitleri daha çok ortaya çıkardı sanki
Ama soğuma hareketleri var onu yapınca selülit oluşmayacağını söylüyorlar ben yapmadım şahsen. Squattan daha kolay egzersizler var ben onları uyguluyorum
Vay ki vay ne günler geçmişPeheyyyy
HeheyyyyyPeheyyyy
Vay ki vay ne günler geçmiş
yarından itibaren başlıyorumHeheyyyyy
Cano bu sefer bende başlıyım yaaayarından itibaren başlıyorum